Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα με κέτσαπ βλακ ανγκους τσένταρ μαρούλι κρεμμύδι παρακαλώ 

24 λεπτά πριν, jumbo909 είπε

Με το που πιάσει φωτιά, κάνεις ένα τσακ το διπλώνεις στα 2 και τη σβήνεις!

Κάνει και για μύγες - κουνούπια; 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο ποτέ δεν σημαίνει ότι δεν έχει υλοποιηθεί το concept του foldable smartphone. Βλέπε ZTE Axon M για παράδειγμα το τελευταίο αυτού του στιλ που έχει κυκλοφορήσει και δεν έχει τραγικά specs όπως περίμενα στην αρχή και το σχέδιο είναι ΟΛΌΙΔΙΟ με το leak του gsmarena. Επίσης έχει τιμή κοντά στα 700 ευρώ. Τα 2000 είναι απαγορευτικά. Η samsung κάνει επίδειξη για λόγους marketing κατά τη γνώμη μου παρά πιστεύει σε πραγματικό κέρδος με αυτή τη συσκευή. Παρολαυτά το κινητό παίζει να ΤΑ ΣΠΑΕΙ αλλά θα θελα να δω specs πρώτα.

Δημοσ.

Μου αρέσει το στύλ και μοιάζει και με τα Hand held Nintendo ✌️ στήν αρχή θα είναι ακριβό όπως είναι αναμενόμενο,όμωςΑν πέσει η τιμή σε λογικά επίπεδα πχ ενός σημερινού καλού κινητού,δεν θα με χάλαγε καθόλου 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι που ασχολούνται με το χρηματιστήριο ή με αρχιτεκτονικά σχέδια και σε φάση εκτός εργασίας μπορεί να πιάσει τόπο αφού θα μπορέσουν να ρίξουν μια ματιά σε μια μεγαλύτερη οθόνη εκτός προγραμματισμού. Σε γενικές γραμμές προορίζεται για κάποια επαγγελματική χρήση αλλά και πάλι περιορισμένη. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι που στην ουσία στο ευρύ κοινό του είναι πραγματικά άχρηστο.

Δεν το κάνει η τσιμπημένη του τιμή αδιάφορο , είναι αδιάφορο για όλους μας. Και 250€ να έκανε με νορμαλ hardware ούτε που θα το σκεφτόμουν για αγορά. Εχουμε φτάσει στο όριο της παντόφλας που μπορούμε και μας αρέσει να κουβαλάμε μαζί μας.   

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

θα έρθει η ώρα που θα τα σκάμε για τέτοια κινητά... θυμηθείτε το... 

Τα ίδια έλεγαν μερικοί και για τις 5-5.5 ίντσες πριν μερικά χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VChris είπε

Κάτι φαίνεται να λείπει. Μήπως "οι οποίες δε θα διαφέρουν από άλλες ναυαρχίδες, όταν η οθόνη αναδιπλωθεί"?

Νομίζω είναι οκ η πρόταση. 

Επίδειξη τεχνολογίας μου φαίνεται περισσότερο, δεν πιστεύω ότι θα έχει εμπορική επιτυχία. Μπράβο στη samsung όμως, πρωτοπορεί!

• Like 1
Δημοσ.

Το μέλλον θέλετε κάποιοι ή όχι είναι τα foldables. Θα έχεις ένα κινητό (με optional γραφίδα) που θα το αναδιπλώνεις και θα γίνεται tablet .

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Markom είπε

Το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο ποτέ δεν σημαίνει ότι δεν έχει υλοποιηθεί το concept του foldable smartphone. Βλέπε ZTE Axon M για παράδειγμα το τελευταίο αυτού του στιλ που έχει κυκλοφορήσει και δεν έχει τραγικά specs όπως περίμενα στην αρχή και το σχέδιο είναι ΟΛΌΙΔΙΟ με το leak του gsmarena. Επίσης έχει τιμή κοντά στα 700 ευρώ. Τα 2000 είναι απαγορευτικά. Η samsung κάνει επίδειξη για λόγους marketing κατά τη γνώμη μου παρά πιστεύει σε πραγματικό κέρδος με αυτή τη συσκευή. Παρολαυτά το κινητό παίζει να ΤΑ ΣΠΑΕΙ αλλά θα θελα να δω specs πρώτα.

Το Samsung έχει ενιαία οθόνη.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Human Soul είπε

Το μέλλον θέλετε κάποιοι ή όχι είναι τα foldables. Θα έχεις ένα κινητό (με optional γραφίδα) που θα το αναδιπλώνεις και θα γίνεται tablet .

Μετά θα το ξεδιπλώνεις άλλη μια και θα γίνεται λάπτοπ κοκ :D

(Πλάκα κάνω, πιστεύω κι εγώ ότι θα έχουν μερίδιο αγοράς σε λίγα χρόνια).

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Μετά θα το ξεδιπλώνεις άλλη μια και θα γίνεται λάπτοπ κοκ :D

(Πλάκα κάνω, πιστεύω κι εγώ ότι θα έχουν μερίδιο αγοράς σε λίγα χρόνια).

Το γελάς :P ; Κάτι τέτοιο θα γίνεται πιστεύω!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, matias79gr είπε

Τα ίδια έλεγαν μερικοί και για τις 5-5.5 ίντσες πριν μερικά χρόνια.

σωστά! θυμάμαι όταν είχα πρωτοδεί το Note 1, είχα σκάσει στα γέλια με τη παντόφλα, μέχρι που αγόρασα το Note 3 και είδα ότι δεν είναι και τόσο τεράστια αυτά τα κινητά!!! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...