xaratsi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Ενα με κέτσαπ βλακ ανγκους τσένταρ μαρούλι κρεμμύδι παρακαλώ 24 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Με το που πιάσει φωτιά, κάνεις ένα τσακ το διπλώνεις στα 2 και τη σβήνεις! Κάνει και για μύγες - κουνούπια;
Markom Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο ποτέ δεν σημαίνει ότι δεν έχει υλοποιηθεί το concept του foldable smartphone. Βλέπε ZTE Axon M για παράδειγμα το τελευταίο αυτού του στιλ που έχει κυκλοφορήσει και δεν έχει τραγικά specs όπως περίμενα στην αρχή και το σχέδιο είναι ΟΛΌΙΔΙΟ με το leak του gsmarena. Επίσης έχει τιμή κοντά στα 700 ευρώ. Τα 2000 είναι απαγορευτικά. Η samsung κάνει επίδειξη για λόγους marketing κατά τη γνώμη μου παρά πιστεύει σε πραγματικό κέρδος με αυτή τη συσκευή. Παρολαυτά το κινητό παίζει να ΤΑ ΣΠΑΕΙ αλλά θα θελα να δω specs πρώτα.
ELMastas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μου αρέσει το στύλ και μοιάζει και με τα Hand held Nintendo ✌️ στήν αρχή θα είναι ακριβό όπως είναι αναμενόμενο,όμωςΑν πέσει η τιμή σε λογικά επίπεδα πχ ενός σημερινού καλού κινητού,δεν θα με χάλαγε καθόλου 1
panoskatos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποιοι που ασχολούνται με το χρηματιστήριο ή με αρχιτεκτονικά σχέδια και σε φάση εκτός εργασίας μπορεί να πιάσει τόπο αφού θα μπορέσουν να ρίξουν μια ματιά σε μια μεγαλύτερη οθόνη εκτός προγραμματισμού. Σε γενικές γραμμές προορίζεται για κάποια επαγγελματική χρήση αλλά και πάλι περιορισμένη. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι που στην ουσία στο ευρύ κοινό του είναι πραγματικά άχρηστο. Δεν το κάνει η τσιμπημένη του τιμή αδιάφορο , είναι αδιάφορο για όλους μας. Και 250€ να έκανε με νορμαλ hardware ούτε που θα το σκεφτόμουν για αγορά. Εχουμε φτάσει στο όριο της παντόφλας που μπορούμε και μας αρέσει να κουβαλάμε μαζί μας. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από panoskatos
Gougouftas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Samsung X είναι αυτό στην τσέπη σου ή απλως χαίρεσαι που με βλέπεις;; 1
matias79gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 θα έρθει η ώρα που θα τα σκάμε για τέτοια κινητά... θυμηθείτε το... Τα ίδια έλεγαν μερικοί και για τις 5-5.5 ίντσες πριν μερικά χρόνια. 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, VChris είπε Κάτι φαίνεται να λείπει. Μήπως "οι οποίες δε θα διαφέρουν από άλλες ναυαρχίδες, όταν η οθόνη αναδιπλωθεί"? Νομίζω είναι οκ η πρόταση. Επίδειξη τεχνολογίας μου φαίνεται περισσότερο, δεν πιστεύω ότι θα έχει εμπορική επιτυχία. Μπράβο στη samsung όμως, πρωτοπορεί! 1
Human Soul Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Το μέλλον θέλετε κάποιοι ή όχι είναι τα foldables. Θα έχεις ένα κινητό (με optional γραφίδα) που θα το αναδιπλώνεις και θα γίνεται tablet . 1
panathatube Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, Markom είπε Το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο ποτέ δεν σημαίνει ότι δεν έχει υλοποιηθεί το concept του foldable smartphone. Βλέπε ZTE Axon M για παράδειγμα το τελευταίο αυτού του στιλ που έχει κυκλοφορήσει και δεν έχει τραγικά specs όπως περίμενα στην αρχή και το σχέδιο είναι ΟΛΌΙΔΙΟ με το leak του gsmarena. Επίσης έχει τιμή κοντά στα 700 ευρώ. Τα 2000 είναι απαγορευτικά. Η samsung κάνει επίδειξη για λόγους marketing κατά τη γνώμη μου παρά πιστεύει σε πραγματικό κέρδος με αυτή τη συσκευή. Παρολαυτά το κινητό παίζει να ΤΑ ΣΠΑΕΙ αλλά θα θελα να δω specs πρώτα. Το Samsung έχει ενιαία οθόνη.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Human Soul είπε Το μέλλον θέλετε κάποιοι ή όχι είναι τα foldables. Θα έχεις ένα κινητό (με optional γραφίδα) που θα το αναδιπλώνεις και θα γίνεται tablet . Μετά θα το ξεδιπλώνεις άλλη μια και θα γίνεται λάπτοπ κοκ (Πλάκα κάνω, πιστεύω κι εγώ ότι θα έχουν μερίδιο αγοράς σε λίγα χρόνια). 1
Human Soul Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Μετά θα το ξεδιπλώνεις άλλη μια και θα γίνεται λάπτοπ κοκ (Πλάκα κάνω, πιστεύω κι εγώ ότι θα έχουν μερίδιο αγοράς σε λίγα χρόνια). Το γελάς ; Κάτι τέτοιο θα γίνεται πιστεύω!
CyanBlue Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Πως και δεν έχει προκύψει η foldable οθόνη να είναι πατέντα της Apple?
mants118 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, matias79gr είπε Τα ίδια έλεγαν μερικοί και για τις 5-5.5 ίντσες πριν μερικά χρόνια. σωστά! θυμάμαι όταν είχα πρωτοδεί το Note 1, είχα σκάσει στα γέλια με τη παντόφλα, μέχρι που αγόρασα το Note 3 και είδα ότι δεν είναι και τόσο τεράστια αυτά τα κινητά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα