Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω μια μητρικη ASUS Z270 PRIME-A και μου εχουν στραβωσει τα pinakia στο socket 1151,εαν υπαρχει καποιος απο Αθηνα η στην Νικαια κοντα και μπορει να το κανει ας επικοινωνησει μαζι μου.

Επισης εαν μπορει ας κοιταξει και εαν η μητρικη κανει boot και μπαινει στο bios..εννοειτα πως ολα αυτα δεν θα ειναι τζαμπα,ευχαριστω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενα μεγεθυντικο φακο και με μια καρφιτσα μπορεις να δοκιμασεις  να τα ισιωσεις,θελει ομως προσοχη να μην κοψει καποιο.Ειναι πολλα πιν στραβωμενα?

Επεξ/σία από Ultimategr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koolisk6 είπε

Αντε παρε μια καινουρια κ ασε τα κομπογιαννιτικα , να χεις το κεφαλι σου ησυχο

https://www.skroutz.gr/s/7437208/Asus-Maximus-VIII-Gene.html

Εχω παρει ειδη καινουργια..

1 ώρα πριν, Ultimategr είπε

Με ενα μεγεθυντικο φακο και με μια καρφιτσα μπορεις να δοκιμασεις  να τα ισιωσεις,θελει ομως προσοχη να μην κοψει καποιο.Ειναι πολλα πιν στραβωμενα?

Οχι πολλα...αλλα δεν το κατεχω,περα απο οτι θελω να δω και για καπιον αλλον λογο εαν δουλευει η μητρικη και δεν εχω ευκαιρη cpu

Δημοσ.
1 ώρα πριν, postfire είπε

και πως θα δεις οτι δουλευει σωστα η μητρικη χωρις cpu

Μα αυτό ζητάει από ότι κατάλαβα. Κάποιον να πάρει την προβληματική και να βάλει δικιά του CPU. To στράβωμα προέκυψε κατά την εγκατάσταση ψύκτρας φαντάζομαι ?

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Μα αυτό ζητάει από ότι κατάλαβα. Κάποιον να πάρει την προβληματική και να βάλει δικιά του CPU. To στράβωμα προέκυψε κατά την εγκατάσταση ψύκτρας φαντάζομαι ?

H καθως εβγαλα την ψυκτρα..

Ας γραψω τι εγινε αναλυτικα.

Μετα απο αγορα καποιων Mod για το κουτι μου η παλια μητρικη μου (ASUS Z270 PRIME-A)ενω επαιρνε ρευμα και τα παντα ξεκινουσαν δεν εμπαινε στο bios ουτε bootare ο H/Y.

Oτι και εαν εκανα.απο cmos reset,εκκινηση ανα part συνδεμενο,1 dimm ram ανα slot κλπ,δεν εφερε κανενα αποτελεσμα.

Καθως η μητρικη λοιπον ειναι εντος εγγυησης (ειναι στον 1 απο τα 3 χρονια) επικοινωνησα με το μαγαζι που την αγορασα και τους ειπα τι εγινε,στην πορεια ομως διαπιστωσα οτι εχουν στραβωσει καποια Pin απο το socket και σκεφτηκα μηπως μου το καταλογησουν σε μενα και για αυτο δεν την εστειλα,περα απο οτι εχουν βγει τελειως 2 Pin απο το usb 3 panel port.

Για αυτο τον λογο προχωρησα σε αγορα καινουργιας,την MSI Z270 GAMING PRO CARBON συγκεκριμενα και ολα δουλευουν μια χαρα.

Αν λοιπον βρισκεται καποιος που να μπορει να τσεκαρει εαν η μητρικη μου δουλευει η οχι λογω στραβωμενων Pin η ειναι κατι αλλο ας επικοινωνησει μαζι,δοκιμασα να την παω σε καποια καταστηματα της περιοχης αλλα βρηκαν διαφορες δικαιολογιες για να μην το κανουν,λες και θα το εκαναν τζαμπα..

Δημοσ.

Αν θέλει αλλαγή το σόκετ πάντως μυρίζομαι τιμή κοντά σε 3ψήφιο... Πολύ κοντά σε 3ψήφιο... Αν πάει τόσο δεν πας να πάρεις την άλλη απο το ebay με τα 120; Θα έχεις και την USB3 και θα σου έχει μείνει και αυτή να την δώσεις για ανταλλακτικά.

Πάρε τηλέφωνο σε μαγαζιά που κάνουν reballing σε μητρικές, αυτοί θα στην φτιάξουν. Η τιμή είναι το θέμα όμως....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Αν θέλει αλλαγή το σόκετ πάντως μυρίζομαι τιμή κοντά σε 3ψήφιο... Πολύ κοντά σε 3ψήφιο... Αν πάει τόσο δεν πας να πάρεις την άλλη απο το ebay με τα 120; Θα έχεις και την USB3 και θα σου έχει μείνει και αυτή να την δώσεις για ανταλλακτικά.

Πάρε τηλέφωνο σε μαγαζιά που κάνουν reballing σε μητρικές, αυτοί θα στην φτιάξουν. Η τιμή είναι το θέμα όμως....

Εχω παρει ειδη αλλη...

Δημοσ.

Δεν το λέω για το pc σου. Για αυτήν που θες να επισκευάσεις το λέω. Μερικές φορές οι επισκευές είναι ασύμφορες. Εκτός και αν βρεις κανένα να σου περάσει το LGA φθηνά.

Καλό ξεμπέρδεμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Δεν το λέω για το pc σου. Για αυτήν που θες να επισκευάσεις το λέω. Μερικές φορές οι επισκευές είναι ασύμφορες. Εκτός και αν βρεις κανένα να σου περάσει το LGA φθηνά.

Καλό ξεμπέρδεμα.

Ευτηχως που πηρα αλλη,εαν δεν βρω ακρη θα την κρατησω και οταν παρω των 7700K θα δοκιμασω πανω της τον 6600Κ που εχω τωρα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε

δοκιμασα να την παω σε καποια καταστηματα της περιοχης αλλα βρηκαν διαφορες δικαιολογιες για να μην το κανουν,λες και θα το εκαναν τζαμπα..

Με τα ποσοστά αποτυχίας στο κόκκινο και την τόσο χρονοβόρα και ακριβείας διαδικασία δεν απαιτούνται δικαιολογίες. Και μόνο κάποιος να φάει ώρες από τον χρόνο του να προσπαθήσει να στο φτιάξει και να αποτύχει αποτελεί λόγο για να μην ασχοληθεί. Γιατί αν αποτύχει (που είναι πολύ πιθανό) ούτε θα τον πληρώσει αλλά θα σε νευριάσει κιόλας. Και δεν δέχομαι δικαιολογίες του τύπου "είναι η δουλειά τους". Εσύ τι δουλειά κάνεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε

Μια ερώτηση αδερφέ. Υποθέτω πήρες την παρακάτω κι απ το συγκεκριμένο μαγαζί?

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/MSI-Motherboard-Z270-Gaming-Pro-Carbon-Z270-1151-DDR4.htm

Nαι..αλλα οχι απο αυτο το μαγαζι,αυτη ειναι η καινουργια που πηρα και ειναι μια χαρα

1 ώρα πριν, ChimairaX είπε

Με τα ποσοστά αποτυχίας στο κόκκινο και την τόσο χρονοβόρα και ακριβείας διαδικασία δεν απαιτούνται δικαιολογίες. Και μόνο κάποιος να φάει ώρες από τον χρόνο του να προσπαθήσει να στο φτιάξει και να αποτύχει αποτελεί λόγο για να μην ασχοληθεί. Γιατί αν αποτύχει (που είναι πολύ πιθανό) ούτε θα τον πληρώσει αλλά θα σε νευριάσει κιόλας. Και δεν δέχομαι δικαιολογίες του τύπου "είναι η δουλειά τους". Εσύ τι δουλειά κάνεις;

Συμφωνο απολυτα μαζι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...