Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, 

πήγα πρόσφατα επίσκεψη στην θεία μου και ως υποτίθεται ο ποιο tech geek της οικογένειας με ρώτησε ποιον παροχέα να διαλέξει. Σκεπτόμενος ότι μένει Αθήνα κοίταξα προσφορές και είδα ότι η Forthnet φαίνεται ιδανική για εκείνη. Πριν όμως της πω να την διαλέξει θα ήθελα να μάθω τη router σου παρέχει η forthnet αν πάρεις ένα απλό πακέτο; Ο λόγος που ρωτάω είναι σε περίπτωση που είναι καμία μάπα μήπως πάω και της αγοράσω εγώ ένα καλύτερο. Αν γνωρίζει κανένας θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

😎

Δημοσ.

Αν μιλάς για ADSL δεν παρέχει πλέον εξοπλισμό αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον δικό σου θέλεις. Παρόλα αυτά στα καταστήματά της πουλά (20€) ένα εκ των Technicolor TD5136v2 και ΖΤΕ ZXHN H108N ανάλογα το απόθεμα του εκάστοτε καταστήματος.

Μόνο σε συνδέσεις VDSL παρέχει με χρησιδάνειο εξοπλισμό Technicolor TG589vn/TG788vn.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Αν μιλάς για ADSL δεν παρέχει πλέον εξοπλισμό αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον δικό σου θέλεις. Παρόλα αυτά στα καταστήματά της πουλά (20€) ένα εκ των Technicolor TD5136v2 και ΖΤΕ ZXHN H108N ανάλογα το απόθεμα του εκάστοτε καταστήματος.

Μόνο σε συνδέσεις VDSL παρέχει με χρησιδάνειο εξοπλισμό Technicolor TG589vn/TG788vn.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλος να είσαι καλά. 😀

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 19/07/2018 at 13:58, jkoukos said:

οσο ξερω πλεον με 20 ευρω δινει καποιο tp link νομιζω και στα retail vdsl δινει zte 168 και οχι 589/788 technicolor που εδινε

βεβαια και αυτα μπορει να αλλαξουν ανα πασα στιγμη

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...