UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 minute ago, chios said: τι εννοεις ;; με πιο ;; Τα 2 αυτά στην υπογραφή σου. Δίδυμα είναι. Just now, ~mxls~ said: Δεν γίνεται να λες ότι δεν θα το δεχόσουν ούτε ως δώρο, ενώ είναι κατώτερα και τα 2 της υπογραφής σου. Δεν στο λέω ειρωνικά. Ήθελα να το πω και εγώ αλλά θα με έλεγαν κακούλη.
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, το μειζου είναι κλάσεις ανώτερο. δεν θα σε πω κακούλη ούτε θα παρεξηγηθώ η γνώμες είναι πού κρατάνε την κουβέντα ζωντανή, απλά όταν βλέπω samsung βγάζω σπυράκια δεν τα έχω σε εκτίμηση δεν μου αρέσει σαν εταιρία.
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, chios είπε δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, το μειζου είναι κλάσεις ανώτερο. δεν θα σε πω κακούλη ούτε θα παρεξηγηθώ η γνώμες είναι πού κρατάνε την κουβέντα ζωντανή, απλά όταν βλέπω samsung βγάζω σπυράκια δεν τα έχω σε εκτίμηση δεν μου αρέσει σαν εταιρία. Και μενα δεν μου αρεσει η nvidia για αυτο που εκανε πριν χρονια στην 3dfx...αλλα οπως και να το κανουμε εχει τις καλυτερες καρτες γραφικων της αγορας..ετερον εκατερον. Εσυ μπορει να μην εχεις σε εκτιμηση την samsung αυτο ομως δεν παει να πει οτι δεν βγαζει καλα κινητα... Αρα το ερωτημα ειναι ..επιλεγεις μαρκα κινητων (και κατ'επεκταση διαμορφωνεις αποψη) βασει των εμμονων σου ή βασει τα πραγματικα χαρακτηριστικα αυτων? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από mphxths 3
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 βάσει των αναγκών μου επιλέγω, δεν νομίζω ότι με samsung θα έκανα κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνω τώρα.
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, chios είπε δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, το μειζου είναι κλάσεις ανώτερο. δεν θα σε πω κακούλη ούτε θα παρεξηγηθώ η γνώμες είναι πού κρατάνε την κουβέντα ζωντανή, απλά όταν βλέπω samsung βγάζω σπυράκια δεν τα έχω σε εκτίμηση δεν μου αρέσει σαν εταιρία. Για σειρά S (απ'το S7 και μετά) είναι κορυφαίες επιλογές. Για όσα είναι γύρω στα 200 θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Οπότε ναι, αν κοιτούσε ανάμεσα σε RN5 ή J7 ξέρω γω, θα'λεγα Xiaomi. Αλλά αφού έχει λεφτά για S9, ας πάει εκεί. 2
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 αν παίξει σε αυτά τα λεφτά έχει πολλές επιλογές π.χ oneplus
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 44 minutes ago, ~mxls~ said: Για σειρά S (απ'το S7 και μετά) είναι κορυφαίες επιλογές. Για όσα είναι γύρω στα 200 θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Οπότε ναι, αν κοιτούσε ανάμεσα σε RN5 ή J7 ξέρω γω, θα'λεγα Xiaomi. Αλλά αφού έχει λεφτά για S9, ας πάει εκεί. Ήμουν απ τους πρώτους που είχαν πάρει το S το S2 κλπ. Κάποια στιγμή είπα πως δεν παίζει να ξανά πάω σε Samsung ούτε με σφαίρες.. Ε όλα ξεκίνησαν με το S7 (το edge συγκεκριμένα) που το είχε φίλος μου και το παρακολουθούσα όλη την ώρα. Καμία σχέση με τα προηγούμενα και κάτι άλλες βλακείες τύπου J7 κλπ. Ήθελα να πάρω το S7 Edge πριν λιγο καιρο και αν δεις ειχα βαλει και αγγελία και τέλος πάντων κατάφερα να συμπληρώσω το budget για το S9 και δεν το χω μετανιώσει ούτε παίζει. 59 minutes ago, chios said: δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, το μειζου είναι κλάσεις ανώτερο. δεν θα σε πω κακούλη ούτε θα παρεξηγηθώ η γνώμες είναι πού κρατάνε την κουβέντα ζωντανή, απλά όταν βλέπω samsung βγάζω σπυράκια δεν τα έχω σε εκτίμηση δεν μου αρέσει σαν εταιρία. Για την εμφάνιση μιλάω. Δεν μίλησα για τα specs.
kirileman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Σκέφτομαι να φύγω τώρα από εξοχικό και να πάω στο Golden Hall για το S9 στα 524€, από Vodafone Virtual store. Branded τα δίνει;
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 hour ago, kirileman said: Σκέφτομαι να φύγω τώρα από εξοχικό και να πάω στο Golden Hall για το S9 στα 524€, από Vodafone Virtual store. Branded τα δίνει; Πάρτους κανα τηλ και ρώτα λεπτομέρειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα