bgeorgalas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Οκ, να είσαστε καλά παιδιά ευχαριστώ για την βοηθεία χτυπάω ένα S9 επομένως!
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, bgeorgalas said: Οκ, να είσαστε καλά παιδιά ευχαριστώ για την βοηθεία χτυπάω ένα S9 επομένως! Ψάξε στο bestprice για καλύτερες τιμές. Όχι μόνο σκρουτζ. Εγώ το πήρα στα 525 για την ακρίβεια, αλλά το κατάστημα το οποιο το αγόρασα, το ξανά έβαλε στα 568 Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από UsualSuspect__
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Για κάποιους το θέμα μπαταρίας είναι σημαντικό, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αγόραζα τηλέφωνο χωρίς να βγάζει την μέρα άνετα με ότι χρήση και να κάνω. Για την γρήγορη φόρτιση την θεωρώ παντελώς άχρηστη, στο δικό μου τηλέφωνο την έχω off από το μενού, το μόνο που κάνει είναι να στρεσαρει την μπαταρία με την θερμοκρασία. Πριν κοιμηθώ το βάζω φορτίζει 2 περίπου ώρες και το βγάζω. Για το s8, s9 δεν θα το ήθελα ούτε για δώρο πρώτον δεν μου αρέσει και έχει μικρή μπαταρία για το μέγεθος του.
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 41 λεπτά πριν, chios είπε Για κάποιους το θέμα μπαταρίας είναι σημαντικό, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αγόραζα τηλέφωνο χωρίς να βγάζει την μέρα άνετα με ότι χρήση και να κάνω. Για την γρήγορη φόρτιση την θεωρώ παντελώς άχρηστη, στο δικό μου τηλέφωνο την έχω off από το μενού, το μόνο που κάνει είναι να στρεσαρει την μπαταρία με την θερμοκρασία. Πριν κοιμηθώ το βάζω φορτίζει 2 περίπου ώρες και το βγάζω. Για το s8, s9 δεν θα το ήθελα ούτε για δώρο πρώτον δεν μου αρέσει και έχει μικρή μπαταρία για το μέγεθος του. Δεκτο αλλα πανω απο ολα σεβομαστε το τι θελει ο αλλος πρωτα.Στην τελικη αν δεν του αρεσει ειναι πολυ ευκολο να το πουλησει να παρει καποιο αλλο. Τελος μαλλον εχεις ψιλο μπερδεψει στο μυαλο σου τον λογο υπαρξης της γρηγορης φορτισης. Η γρηγορη φορτιση βγηκε κυριως για τις περιπτωσεις που θα τυχει και δεν θα εχεις την ανεση να βαλεις το κινητο 2 και 3ωρες στην πριζα για να γεμισει. Εισαι σπιτι και σου λεει πχ καποιος να πατε καπου σε 40λεπτα,το βαζεις μιση ωρα και εχεις 50-60% μπαταρια.
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 49 λεπτά πριν, chios είπε ότι χρήση και να κάνω Δηλ αν εσυ αποφασισεις οτι η παραπανω φραση σημαινει παιξιμο ταινιας ή καποιο παιχνιδι , συνεχομενα..απαιτεις απο την συσκευη να σου βγαλει μια μερα?..σοβαρα τωρα? Ειπαμε να χουμε απαιτησεις απο τις συσκευες αλλα να μαστε και ρεαλιστικοι βασει των τεχνολογιων που υφιστανται σημερα..Αν απο την αλλη μιλαμε για μια κλασικη χρηση...ειτε βαρια ειτε αναλαφρη..π.χ. κλησεις,μηνυματα,σερφινγκ,gps,videos,camera κλπ...σε λογικα παντα πλαισια..τοτε ναι το "μια μερα" ειναι εφικτο σεναριο για πολλα κινητα... Οσο για την γρηγορη φορτιση.Πιστευω αυτοι που την βγαλανε κατι ξερουν παραπανω απο μας για το αν κλασει η μπαταρια καποια στιγμη ή οχι και ποτε θαναι αυτη η στιγμη. Οπως ειπε και ο fulgore , αν καποια στιγμη θες να φορτισεις την συσκευη γρηγορα για τον χ,ψ λογο..τοτε δεν θα κατσεις να σκεφτεις τι θα παθει η μπαταρια μετα απο μερικα χρονια..το κινητο ειναι εργαλειο..κοιτας να κανεις την δουλεια σου...πιο πιθανο ειναι να αλλαξουμε κινητο για καποιον αλλον λογο παρα γιατι εφτασε ο καιρος που τα φτυσε η μπαταρια.Απο την γρηγορη φορτιση κιολας Προσωπικα 80% των φορτισεων ειναι με ασυρματο φορτιστη (εχω την ευχερεια να μαι σπιτι καποιες ωρες..οποτε 2-2,5 ωρες που θελει η ασυρματη φορτιση παλευονται) και 20% γρηγορη φορτιση..ειδικα αν ειμαι εκει κοντα στο ~20% και ξερω οτι εχω κανει μαλακια δεν το χω φορτισει και πρεπει να βγω εκτος σπιτιου..φορτιστη στο χερι...και οταν βρω πριζα...μπαμ..σε 1 ωρα ετοιμος
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Σίγουρα ο καθένας μας έχει τις απαιτήσεις του και τις ανάγκες του από ένα τηλέφωνο, ταινία π.χ δεν θα κάτσω να την δω στο τηλέφωνο έχω ταμπλετ να βλέπω σαν άνθρωπος, παιχνίδια λίγο clash of clans παίζω, και συμφωνώ το τηλέφωνο είναι εργαλείο και πρέπει να το δουλεύουμε αλλά εγώ που τα κρατάω περίπου 2-3 χρόνια θέλω να αντέξει. Ευτυχώς με τα κινέζικα xiaomi, Meizu κλπ γλυτώσαμε αρκετά πεταμένα λεφτά.
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 "Όταν ο ts λέει πως θέλει μόνο Samsung η κοπέλα του και σου έχει πει ήδη τις 2 συσκευές που σκέφτετε, αλλά θα έρθει ο Ελληναρας με το xiaomi να του το προτείνει και να μας πει πως είναι πεταμένα λεφτά, ενώ έχει ΗΔΗ διαλέξει" Παραιτούμαι.
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, chios είπε Σίγουρα ο καθένας μας έχει τις απαιτήσεις του και τις ανάγκες του από ένα τηλέφωνο, ταινία π.χ δεν θα κάτσω να την δω στο τηλέφωνο έχω ταμπλετ να βλέπω σαν άνθρωπος, παιχνίδια λίγο clash of clans παίζω, και συμφωνώ το τηλέφωνο είναι εργαλείο και πρέπει να το δουλεύουμε αλλά εγώ που τα κρατάω περίπου 2-3 χρόνια θέλω να αντέξει. Ευτυχώς με τα κινέζικα xiaomi, Meizu κλπ γλυτώσαμε αρκετά πεταμένα λεφτά. To ευρος της χρησης θα σε αφησει καταπληκτο..ο αλλος παιρνει το 6αρι κινητο..και οταν ταξιδευει στο πλοιο ή οταν ειναι στο λεωφορειο βλεπει ταινιες ή ακουει τραγουδια.....και στην τελικη δεν γουσταρει να χει ταμπλετ..τι θα του πεις..δεν ειναι "νορμαλ" χρηση αυτη?... Εχω εναν φιλο που ειχε μεχρι πριν κατι βδομαδες το ΝΟΤΕ 2..με ανδροιδ 4.4 και μου πρηζε τα @@ οτι το χει τοσα χρονια και οτι δεν χρειαζεται αλλαγη και ολοι αγοραζουν κινητα λογω καταναλωτισμου και τι σημαντικο προσφερουν οι νεοτερες εκδοσεις ανδροιδ και μπλα μπλα και περιττο να σου πω οτι οταν τρεχαμε τα ιδια παιχνιδια π.χ. στο δικο μου φορτωνε 3 ωρες νωριτερα..αλλα εκει ο εγωισμος του δεν ηθελε να δει το ποσο πισω ηταν πλεον η συσκευη του..6 χρονων κινητο... Eπειδη ηθελε πενακι το να παει σε καινουργιο ΝΟΤΕ..δεν επαιζε με τιποτα..πανακριβο..μεχρι που του γυαλισαν τα κινεζικα..πηρε το P20 lite στην μιση τιμη λογω τιμολογιου κλπ κλπ..και τωρα τραγουδαει αλλα τραγουδια με το ανδροιδ 8 , fingerprint κλπ κλπ... Που θελω να καταληξω..6 χρονων κινητο και ειχε αρχισει να δειχνει σοβαρα σημαδια οτι δεν τραβαει πια...αρα θελουμε δεν θελουμε..στα 2-3 χρονια που λες και συ το κινητο αν οχι "πρεπει" σιγουρα θα ηταν καλα να αλλαζει.Τοσο γρηγορα τρεχουν οι εξελιξεις.. Ε στα 2-3 χρονια η μπαταρια δεν χαλαει ολη μερα στην πριζα να την εχεις που λεει ο λογος...μην αγχωνομαστε χωρις λογο..οπως με τα φορητα καποτε που ειχαν βγαλει καποιοι ολοκληρο ευαγγελιο πως να φορτιζεται η μπαταρια , αν πρεπει να βαζουμε το μηχανημα στην πριζα με την μπαταρια πανω ή οχι και τετοια...μεχρι που βγηκαν φορητα με ενσωματωμενη (μεσα απο το πισω καπακι δηλ) μπαταρια ..σαν να σου λεει η εταιρια..μαλακες ξεκολληστε με την μπαταρια..δεν τρεχει και τιποτα να ειναι συνεχως πανω στο μηχανημα...θα χαλασει...μετα απο πολλα χρονια..χαλαρωστε Ε κατι τετοιο και με τα κινητα 2 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε "Όταν ο ts λέει πως θέλει μόνο Samsung η κοπέλα του και σου έχει πει ήδη τις 2 συσκευές που σκέφτετε, αλλά θα έρθει ο Ελληναρας με το xiaomi να του το προτείνει και να μας πει πως είναι πεταμένα λεφτά, ενώ έχει ΗΔΗ διαλέξει" Παραιτούμαι. Kοιτα καποιες μαρκες/μοντελα οταν πρωτοβγαινουν ειναι λιγο τσιμπημενα..οταν πεσει λιγο η τιμη τους μια χαρα κινητα ειναι , θα τα προτιμουσα οποιαδηποτε μερα εναντι καποιου κινεζικου στην ιδια τιμη... Aπλα ο καθενας προωθει το κινητο του
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 7 minutes ago, mphxths said: Aπλα ο καθενας προωθει το κινητο του Να μη το κάνουν όταν ο ts έχει ήδη αποφασίσει τι θέλει. Είναι 2 εντελώς διαφορετικά κινητά με 2 διαφορετικά budget. Εγώ ο ίδιος προτείνω σε όλους πχ το redmi note 5 αντί για htc u ultra πχ και γενικά στο budget των 250 ευρώ. Πολλοί τα κάνουν αυτά και χαντακώνουν τον κόσμο επειδή "απλά το διάβασαν κάπου" απ το redmi note 3 τους. if you know what i mean.
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε ...Για το s8, s9 δεν θα το ήθελα ούτε για δώρο πρώτον δεν μου αρέσει και έχει μικρή μπαταρία για το μέγεθος του. Αν κατάλαβα καλά έχεις RN 5 ;
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, ~mxls~ said: Αν κατάλαβα καλά έχεις RN 5 ; Αυτά στην υπογραφή του λογικά. λολ
chios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) όχι το δεύτερο στην υπογραφή μου έχω τώρα. @UsualSuspect__ το βρήκες Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από chios
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Just now, chios said: όχι το δεύτερο στην υπογραφή μου έχω τώρα. Εντωμεταξύ είναι ολόιδια αχαχαχαχ
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, chios είπε όχι το δεύτερο στην υπογραφή μου έχω τώρα. Δεν γίνεται να λες ότι δεν θα το δεχόσουν ούτε ως δώρο, ενώ είναι κατώτερα και τα 2 της υπογραφής σου. Δεν στο λέω ειρωνικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα