Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά,

Μετακομίζω σε περιοχή που περνάει ο ΟΤΕ vdsl 30. Αυτή τη στιγμή εχω forthnet adsl και ενταξει για τις απαιτησεις μου ηταν καλη, τεχνικά προβλήματα δεν είχα ιδιαιτερα. Η forthnet δυστυχως στη νεα περιοχή δεν έχει vdsl ούτε και καμιά άλλη πέρα  του ΟΤΕ.

Θέλω όμως να ξεκινήσω να κάνω streams σε twitch κλπ (arts and crafts κατασταση).

Από όσο διάβασα για να έχω μια καλή εικόνα στα streams (720p) χρειάζομαι upload τουλάχιστον 2Mbps- με adsl τα γνωστά το ανώτερο είναι 0.9.

Ρώτησα στον ΟΤΕ  μου είπαν στην πολυκατοικία υπάρχει άλλος ένας με vdsl 30 αλλά δεν τον έχω βρεί για να τον ρωτήσω τι και πως εάν σίγουρα πιάνει τετοια upload ταχύτητα και βεβαίως ο ΟΤΕ δεν πρόκειται να στείλει τεχνικό χωρίς πρώτα να έχω σύνδεση απο αυτόν.

Είναι δυνατό να το βρώ με άλλον τρόπο? Βλέπω πως vdsl είναι μονόδρομος για streams και δεν θέλω να χαθεί η ευκαιρία τώρα με κάτι προσφορές που έχει ο ΟΤΕ. Επίσης με τον ΟΤΕ δεν είχα ποτέ σχέσεις αλλά βλέπω λιγο πολυ με ολους υπαρχουν προβληματα.

Εάν μπορείτε δώστε τα φώτα σας :))) thanks

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο οσο ξερω και εγω για decent stream οπως το λες τουλαχιστον 2 mbps, τωρα επειδη και γω προσφατα μπηκα στον οτε με adcl, εαν ρωταγα για vdsl επειδη τους εχει φοβηθει το ματι μου, (αλλα μου λεγαν για να κλεισει το συμβολαιο αλλα ισχυαν) θα τους ρωταγα  εφοσον μου λεγαν οτι ειναι διαθεσιμο ειτε 30αρι ειτε 50αρι, 1) απο ποιο καφαο θα παρω συγκεκριμενα και την αποσταση απο αυτο

γιατι στα λογια δεν εμπιστευομαι κανεναν πλεον, και στο τελος οπως τα λες ειναι, ειναι σε τι περιπτωση θα κατσει ο καθενας και οχι επειδη εχω wind px και ειναι ολα καλα  ντε και καλα εινια αξιοπιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...