Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, KoreanW είπε

προσπερνάω την κασέτα που έχεις βάλει

και σου χρωστάω για την οικογένεια Johnson

o πατήρ Stanley Johnson ήταν Remaniner και φέρεται εσχάτως να αμφιταλαντεύεται 

ο υιός Boris Johnson είναι γνωστός πολιτικός τυχοδιώκτης όπου φυσάει ο άνεμος

η αδερφή Rachel Johnson είναι Remainer και μέλος άλλου κόμματος, του κόμματος της παραμονής στην ΕΕ

ο αδερφόςς Jo Johnson είναι κι αυτός Remainer όπως και ήταν από την αρχη

η οικογένεια έχει ζήσει στο Βέλγιο, από τον καιρό που ο πατήρ ήταν στους κόλπους της ΕΕ

.

κοινώς μην αναμασάς αυτά που διαβάζεις στα ελληνικά ΜΜΕ

30 λεπτά πριν, KoreanW είπε

πραγματικά θαυμάζω το θράσος της γνώμης σου, μάς τη λες κιόλας πιο πάνω, ενώ είσαι τόσο ανίδεος

στην Αγγλία γίνεται χαμός ότι υπάρχει διάσταση ανάμεσα στο λαό και το κοινοβούλιο, 21 μέλη των Τόρυς αποκλείστηκαν από τις λίστες, ο Bercow παραιτήθηκε, και δεν έχεις πάρει είδηση τί παίζει

ο λαός στο δημοψήφισμα ψήφιζε το Brexit, και οι πολιτικοί και τα κόμματα υποστήριζαν την παραμονή

πραγματικά πρέπει να είσαι ο πιο ευτυχισμένος που δεν έχεις ιδέα, και αναπαράγεις τις προπαγάνδες των ελληνικών ΜΜΕ

και μπράβο σου!

σταματά να διαβάζεις daily mirror κ sun.

Οσο για την Σκωτία πίστεψε γνωρίζω αρκετό κόσμο που ψήφισε οχι το 15 αλλά πλέον ειναι με τα χιλια για ανεξαρτησία.

Το ιδιο ισχύει κ για το Brexit. Αρκετοί ψήφισαν το "The easiest deal in the history".

• Thanks 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, GREGORYMO said:

Το Αγγλικό κατεστημένο, εννοείς ?

ναι, το αγγλικό κατεστημένο που διασυνδέεται με το ευρωπαϊκό

μέσα στην Μεγάλη Βρετανία, υπάρχει ένα πολιτικοικονομικό σύστημα που σαμποτάρει το Brexit με λύσσα

ελπίζω τώρα μα μπαίνεις στο νόημα

ο αγγλικός λαός είναι ένας πολύ ηρωικός λαός, και μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι δε δέχεται

- να υποκύψει στο φόβο,

- να συμμεριστεί την παραμονή στη ΕΕ ως επωφελή,

- να του αμφισβητούν το δημοκρατικό δικαίωμα της κυρίαρχης γνώμης

ειδικά όταν έχει προηγηθεί ένα δημοψήφισμα και αντί να τον σέβονται τον απειλούν (το έχουν σχηματοποιήσει και το λένε 'Project Fear')

αυτά

2 minutes ago, bilya said:

σταματά να διαβάζεις daily mirror κ sun.

Οσο για την Σκωτία πίστεψε γνωρίζω αρκετό κόσμο που ψήφισε οχι το 15 αλλά πλέον ειναι με τα χιλια για ανεξαρτησία.

Το ιδιο ισχύει κ για το Brexit. Αρκετοί ψήφισαν το "The easiest deal in the history".

ΟΚ θα διαβάσω Καθημερινή και Documento

είμαι σίγουρος ότι το δείγμα σου είναι αντιπροσωπευτικό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KoreanW είπε

μέσα στην Μεγάλη Βρετανία, υπάρχει ένα πολιτικοικονομικό σύστημα που σαμποτάρει το Brexit με λύσσα

ο αγγλικός λαός είναι ένας πολύ ηρωικός λαός, και μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι δε δέχεται

- να υποκύψει στο φόβο,

ειδικά όταν έχει προηγηθεί ένα δημοψήφισμα και αντί να τον σέβονται τον απειλούν (το έχουν σχηματοποιήσει και το λένε 'Project Fear')

αυτά

Έγινε ένα δημοψήφισμα που έβγαλε 51-49. Τώρα αν το 49 πάει να ΡΙΞΕΙ το 51, αυτό είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ θέμα της Αγγλίας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, KoreanW είπε

- να υποκύψει στο φόβο,

αυτά

το σωστό είναι ο αγγλικός λαός ειναι φαντασμένος κ νομίζει πως είναι αυτοκρατορία ακόμα. Οι πιο πολλοί δεν εχουν ιδεα πως λειτουργεί η εε κ φτασαμε στο σημείο να τους κάνει πλακα ο Τουσκ.

Δυστυχώς για σένα δεν αντλώ πληροφορίες για το Brexit μονο απο τα μμε αλλά απο την γειτονιά μου , την δουλειά μου κτλπ.

Επεξ/σία από bilya
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, bilya said:

το σωστό είναι ο αγγλικός λαός ειναι φανατισμένος κ νομίζει πως είναι αυτοκρατορία ακόμα. Οι πιο πολλοί δεν εχουν ιδεα πως λειτουργεί η εε κ φτασαμε στο σημείο να τους κάνει πλακα ο Τουσκ.

Δυστυχώς για σένα δεν αντλώ πληροφορίες για το Brexit μονο απο τα μμε αλλά απο την γειτονιά μου , την δουλειά μου κτλπ.

μην είσαι σίγουρος ότι είσαι ο μόνος που αντλεί τις πληροφορίες του με αυτό τον τρόπο, ευτυχώς λοιπόν

για το μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι ευελπιστούν πως με την έξοδο από την ΕΕ θα αναβιώσουν την αίγλη της παλιάς αυτοκρατορίας και σε αυτό ίσως αυταπατώνται

το να μάθεις να αναγνωρίζεις-ερμηνεύεις την πραγματικότητα που όντως έχει να κάνει με ένα φαντσιμένο λαό, δεν κάνει τους άλλους 'αναγνώστες DM και Sun', να το προσέχεις αυτό

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, KoreanW είπε

- να υποκύψει στο φόβο,

αυτά

Μόνο οι Άγγλοι είναι ΗΡΩΙΚΟΣ λαός !!

Τώρα, αν κάνομε κοινωνική ανάλυση, ποιοι ψήφισαν το brexit ? Μήπως οι φτωχοί Αγγλοι επειδή φοβούνται την είσοδο νέων μεταναστών ???

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KoreanW είπε

μην είσαι σίγουρος ότι είσαι ο μόνος που αντλεί τις πληροφορίες του με αυτό τον τρόπο, ευτυχώς λοιπόν

για το μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι ευελπιστούν πως με την έξοδο από την ΕΕ θα αναβιώσουν την αίγλη της παλιάς αυτοκρατορίας και σε αυτό ίσως αυταπατώνται

το να μάθεις να ερμηνεύεις την πραγματικότητα που όντως έχει να κάνει με ένα φαντσιμένο λαό, δεν κάνει τους άλλους αναγνώστες DM και Sun, να το προσέχεις αυτό

δλδ θες να μας πεις πως ζεις στο uk κ στηρίζεις το Brexit?

Δημοσ.
1 minute ago, bilya said:

δλδ θες να μας πεις πως ζεις στο uk κ στηρίζεις το Brexit?

μέχρι στιγμής ερμηνεύω μια πολιτικοκοινωνική κατάσταση, που παρουσιάστηκε στρεβλά

δεν εκφράζω συμφέρον ούτε άποψη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

μέχρι στιγμής ερμηνεύω μια πολιτικοκοινωνική κατάσταση, που παρουσιάστηκε στρεβλά

Δεν υπάρχει στρεβλά. Υπάρχει η διαφορετικη οπτική που το βλέπει ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει όλο το thread, αλλά αν κρίνω από τον τίτλο, η απάντηση πάντα είναι διαβατήριο.

Χωρίς καμία διάθεση κριτικής, αλλά αυτα είναι αυτονόητα εκτός Ελλάδος και απορώ γιατί συνέχεια πέφτει αυτή η ερώτηση σε όλα τα φορουμ.

Ελλάδα ταυτότητα, εξωτερικό διαβατήριο. Τέλος.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KoreanW είπε

δυστυχώς για σένα ερμηνεύεις κάτι το οποίο δεν ζεις. Τπτ δεν παρουσιάζεται στρεβλά. 

Το ΗΒ είναι αυτό που είναι καθαρά λόγω ΕΕ. Θυσίασαν τις χαμαλοδουλιες για να φτιάξουν το city κ high tech δουλειές.

Μια ζωή ευνοούμενοι ήταν κ ειναι.

Αλλα για πες μου θεωρείς κ συ μια νεα σοβιετική Ένωση την ΕΕ γιατί οι σκληροπυρηνικοί αυτο πιστεύουν κ γι υτο θέλουν να φύγουν. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilya είπε

δυστυχώς για σένα ερμηνεύεις κάτι το οποίο δεν ζεις. Τπτ δεν παρουσιάζεται στρεβλά. 

Το ΗΒ είναι αυτό που είναι καθαρά λόγω ΕΕ. Θυσίασαν τις χαμαλοδουλιες για να φτιάξουν το city κ high tech δουλειές.

Αλλα για πες μου θεωρείς κ συ μια νεα σοβιετική Ένωση την ΕΕ γιατί οι σκληροπυρηνικοί αυτο πιστεύουν κ γι υτο θέλουν να φύγουν. 

Το πας αλλού, τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, bilya said:

δεν ξέρω τί ακριβώς διαφορετικό ζεις εσύ και το λες, αλλά όντως το ΗΒ πάντα είχε μια προνομιακή σχέση με την ΕΕ αλλά υπήρχαν και ιδιαίτεροι λόγοι για αυτό

όντως το ΗΒ έχει πολλαπλά οφέλη από τη συμμετοχή στην ΕΕ, όπως και η ΕΕ από το ΗΒ

όπως επίσης και όντως η ΕΕ διολισθαίνει σε ένα κατήφορο που δεν έχει καμία σχέση με την ευρωπαϊκή ιδέα των οραματιστών που την ίδρυσαν

το αν η ΕΕ τείνει να γίνει Σοβιετία είναι κάτι διαφορετικό από το φεντεραλιστικό κράτος που ενοχλεί πολλούς Άγγλους

αλπίζω να είμαι αρκετά σαφής και πιο μετριοπαθής από όσο θα νόμιζες, αν και δεν ελπίζω να σε πείσω

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Το πας αλλού, τώρα.

φαίνεται πως ξεφεύγει αλλα έχει σχέση με αυτό που ειπώθηκε κ ξεκίνησε η όλη κουβέντα"Δεν τους αφήνουν να φύγουν".

Ενώ είναι ακριβώς το ανάποδο ΔΕΝ θέλουν να φύγουν γιατί ΔΕΝ μπορούν να συνεννοηθούν πως θα φύγουν. Οι σκληροπυρηνικοί που αναφέρω δεν θέλουν καμία συμφωνία, υπάρχουν άτομα που θέλουν συμφωνία τύπου Ελβετίας , Καναδά κ κ κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...