Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, GREGORYMO said:

Δεν τα ξέρω αυτά.

Ξέρω ΜΟΝΟ ότι αποκλείεται να ΦΥΓΟΥΝ!

ΥΓ. Τώρα, τι δικαιολογία θα σερβίρουν στους μουζικους, δεν ξέρω. Πάντως, για γάργαρα πάει η δουλειά.

εσύ μου είπες ότι δεν έχω καταλάβει τίποτε όταν είπα ότι δε θα τους αφήσουν να φύγουν

πες μου κι ότι έχεις την αίσθηση πως πανικόβλητος ο κόσμος στην Αγγλία τρέχει να στοκάρει από τα sm

χαχα μην δέχεσαι να σε παραπληροφορούν (και μην απλώνεις επίσης τη γλώσσα σου όταν δεν ξέρεις)

ευχαριστώ

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, KoreanW είπε

εσύ μου είπες ότι δεν έχω καταλάβει τίποτε όταν είπα ότι δε θα τους αφήσουν να φύγουν

πες μου κι ότι έχεις την αίσθηση πως πανικόβλητος ο κόσμος στην Αγγλία τρέχει να στοκάρει από τα sm

χαχα μην δέχεσαι να σε παραπληροφορούν (και μην απλώνεις επίσης τη γλώσσα σου όταν δεν ξέρεις)

ευχαριστώ

Δεν στέκομαι σε λεπτομέρειες περί sm κτλ.

Εγώ λέω το εξής: Αφρονες πολιτικοί πείσανε τον λαό και ψήφισε ΕΝΑΝΤΙΑ στο συμφέρον του !!!!!!! Γιατι, πως να το ΚΑΝΟΜΕ καλύτερα είναι να είσαι ΜΟΝΟΣ σου η σε μια ομάδα 28 με ΕΙΔΙΚΑ προνόμια!!!

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, GREGORYMO said:

Δεν στέκομαι σε λεπτομέρειες περί sm κτλ.

Εγώ λέω το εξής: Αφρονες πολιτικοί πείσανε τον λαό και ψήφισε ΕΝΑΝΤΙΑ στο συμφέρον του !!!!!!! Γιατι, πως να το ΚΑΝΟΜΕ καλύτερα είναι να είσαι ΜΟΝΟΣ σου η σε μια ομάδα 28 με ΕΙΔΙΚΑ προνόμια!!!

προσπερνάω την κασέτα που έχεις βάλει

και σου χρωστάω για την οικογένεια Johnson

o πατήρ Stanley Johnson ήταν Remaniner και φέρεται εσχάτως να αμφιταλαντεύεται 

ο υιός Boris Johnson είναι γνωστός πολιτικός τυχοδιώκτης όπου φυσάει ο άνεμος

η αδερφή Rachel Johnson είναι Remainer και μέλος άλλου κόμματος, του κόμματος της παραμονής στην ΕΕ

ο αδερφόςς Jo Johnson είναι κι αυτός Remainer όπως και ήταν από την αρχη

η οικογένεια έχει ζήσει στο Βέλγιο, από τον καιρό που ο πατήρ ήταν στους κόλπους της ΕΕ

.

κοινώς μην αναμασάς αυτά που διαβάζεις στα ελληνικά ΜΜΕ

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

προσπερνάω την κασέτα που έχεις βάλει

και σου χρωστάω για την οικογένεια Johnson

o πατήρ Stanley Johnson ήταν Remaniner και φέρεται εσχάτως να αμφιταλαντεύεται 

ο υιός Boris Johnson είναι γνωστός πολιτικός τυχοδιώκτης όπου φυσάει ο άνεμος

η αδερφή Rachel Johnson είναι Remainer και μέλος άλλου κόμματος

ο αδερφόςς Jo Johnson είναι κι αυτός Remainer όπως και ήταν από την αρχη

η οικογένεια έχει ζήσει στο Βέλγιο, από τον καιρό που πατήρ ήταν στους κόλπους της ΕΕ

.

κοινώς μην αναμασάς αυτά που διαβάζεις στα ελληνικά ΜΜΕ

Και αυτά, τι σημαίνουν ????

Οι ΙΔΙΟΙ που ψήφισαν τον Μπόρις Τζόνσον για να κανει το brexit, είναι ΑΥΤΟΙ που του βγάλανε νόμο που τον ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ !!!!!

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!! Γιατί ? Όσο παράλογη ήταν η απόφαση για brexit, τόσο παράλογες είναι και τόσες ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ προθυπουργων μετά το brexit !!!!! Θέμα προθυπουργου είναι η ΒΟΥΛΗΣΗΣ που δεν έχουν !!!!!

6 λεπτά πριν, spiliopoulospet είπε

Όπως και δικαίωμα χιλιάδων άλλων,να μη πω εκατομμυρίων στην Ευρώπη,που όμως κολουουμπες πολιτικοί δεν αναγνωρίζουν.

Χωρίς παρεξήγηση, είσαι ΕΚΤΟΣ θέματος. Εμείς συζητάμε για το brexit και εσύ πόσο κακία είναι η ΕΕ.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, GREGORYMO said:

Και αυτά, τι σημαίνουν ????

Οι ΙΔΙΟΙ που ψήφισαν τον Μπόρις Τζόνσον για να κανει το brexit, είναι ΑΥΤΟΙ που του βγάλανε νόμο που τον ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ !!!!!

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!! Γιατί ? Όσο παράλογη ήταν η απόφαση για brexit, τόσο παράλογες είναι και τόσες ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ προθυπουργων μετά το brexit !!!!! Θέμα προθυπουργου είναι η ΒΟΥΛΗΣΗΣ που δεν έχουν !!!!!

πραγματικά θαυμάζω το θράσος της γνώμης σου, μάς τη λες κιόλας πιο πάνω, ενώ είσαι τόσο ανίδεος

στην Αγγλία γίνεται χαμός ότι υπάρχει διάσταση ανάμεσα στο λαό και το κοινοβούλιο, 21 μέλη των Τόρυς αποκλείστηκαν από τις λίστες, ο Bercow παραιτήθηκε, και δεν έχεις πάρει είδηση τί παίζει

ο λαός στο δημοψήφισμα ψήφιζε το Brexit, και οι πολιτικοί και τα κόμματα υποστήριζαν την παραμονή

πραγματικά πρέπει να είσαι ο πιο ευτυχισμένος που δεν έχεις ιδέα, και αναπαράγεις τις προπαγάνδες των ελληνικών ΜΜΕ

και μπράβο σου!

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KoreanW είπε

πραγματικά θαυμάζω το θράσος της γνώμης σου, μάς τη λες κιόλας πιο πάνω, ενώ είσαι τόσο ανίδεος

στην Αγγλία γίνεται χαμός ότι υπάρχει διάσταση ανάμεσα στο λαό και το κοινοβούλιο, 21 μέλη των Τόρυς αποκλείστηκαν από τις λίστες και δεν έχεις πάρει είδηση τί παίζει

ο λαός στο δημοψήφισμα ψήφιζε το Brexit, και οι πολιτικοί και τα κόμματα υποστήριζαν την παραμονή

πραγματικά πρέπει να είσαι ο πιο ευτυχισμένος που δεν έχεις ιδέα, και αναπαράγεις τις προπαγάνδες των ελληνικών ΜΜΕ

και μπράβο σου!

Τα περίφημα ελληνικά ΜΜΕ, όταν έγινε το brexit τι υποστήριζαν ??? Μήπως ότι θα κλασουν πατάτες οι Ευρωπαίοι ??? Το θυμάσε η όχι ? Τι έχει γίνει τελικά ? Έχει ιδρώσει το αυτακι κανενός Ευρωπαίου η εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι ?

ΥΓ. 1)Εσύ είσαι με τους Άγγλους η με την ΕΕ ?

2) Δεν μας συμφέρει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ να φύγουν οι Άγγλοι αλλά αν θέλουν αυτοί 1 φορά εμείς θέλουμε 10 !!!!

3) Έχεις ακούσει κάτι για ΣΚΩΤΙΑ, ΟΥΑΛΙΑ κτλ ??

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, δεν ξέρω σε τί να απαντήσω, τρικυμιώδης ο καιρός

by the way, 

6 minutes ago, GREGORYMO said:

Τα περίφημα ελληνικά ΜΜΕ, όταν έγινε το brexit τι υποστήριζαν ??? Μήπως ότι θα κλασουν πατάτες οι Ευρωπαίοι ??? Το θυμάσε η όχι ? Τι έχει γίνει τελικά ? Έχει ιδρώσει το αυτακι κανενός Ευρωπαίου η εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι ?

ΥΓ. 1)Εσύ είσαι με τους Άγγλους η με την ΕΕ ?

2) Δεν μας συμφέρει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ να φύγουν οι Άγγλοι αλλά αν θέλουν αυτοί 1 φορά εμείς θέλουμε 10 !!!!

3) Έχεις ακούσει κάτι για ΣΚΩΤΙΑ, ΟΥΑΛΙΑ κτλ ??

η Σκωτία ψήφισε διαφορετικά από την Ουαλία στο θέμα του Brexit,

θα τα βρεις εδώ τα αποτελέσματα

https://www.bbc.com/news/politics/eu_referendum/results

μάλλον για τη Βόρειο Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ μπορεί να ήθελες να πεις μαζί με τη Σκωτία και το Λονδίνο, αλλά στο διορθώνω εγώ LOL

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, δεν ξέρω σε τί να απαντήσω, τρικυμιώδης ο καιρός

by the way, 

η Σκωτία ψήφισε διαφορετικά από την Ουαλία στο θέμα του Brexit, μάλλον για τη Βόρειο Ιρλανδία και το Γιβραλτάς μπορεί να ήθελες να πεις, αλλά στο διορθώνω εγώ LOL

Δηλαδή, αν φύγει η Αγγλία (αστεία λέμε να περνά η ωρα) η Σκωτία, Ουαλία κτλ ΔΕΝ θα ζητήσουν να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ?

Και τότε βλέπω την Αγγλία ένα ΚΡΑΤΙΔΙΟ !

Δημοσ.
2 minutes ago, GREGORYMO said:

Δηλαδή, αν φύγει η Αγγλία (αστεία λέμε να περνά η ωρα) η Σκωτία, Ουαλία κτλ ΔΕΝ θα ζητήσουν να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ?

Και τότε βλέπω την Αγγλία ένα ΚΡΑΤΙΔΙΟ !

αυτό τώρα είναι άλλο θέμα;

η Ουαλία ποτέ δεν έχει θέσει θέμα Brexit, 

η Ουαλία είναι υπέρ του Brexit και θα φύγει μαζί με την Αγγλία ευχαρίστως από την ΕΕ

όσο για την Σκωτία, το τελευταίο γκάλοπ αυτές τις μέρες έδειξε ότι η Σκωτία προτιμά να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο

κάτι άλλο;

Δημοσ.

αυτό τώρα είναι άλλο θέμα;

η Ουαλία ποτέ δεν έχει θέσει θέμα Brexit, 

η Ουαλία είναι υπέρ του Brexit και θα φύγει μαζί με την Αγγλία ευχαρίστως από την ΕΕ

όσο για την Σκωτία, το τελευταίο γκάλοπ αυτές τις μέρες έδειξε ότι η Σκωτία προτιμά να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο

κάτι άλλο;

Το Δία ταύτα, πιο είναι ?

Εγώ λέω ότι η Αγγλία θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στην ΕΕ !

Εσύ λες κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ?

Δημοσ.
Just now, GREGORYMO said:

Το Δία ταύτα, πιο είναι ?

Εγώ λέω ότι η Αγγλία θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στην ΕΕ !

Εσύ λες κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ?

σίγουρα δε λέμε το ίδιο . αυτό είναι το ΄μόνο σίγουρο αλλά δεν ξέρω αν το γνωρίζεις κι εσύ

την Αγγλία δε θα την αφήσουν, όχι ότι δε θέλει να φύγει...

ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός αυτή τη φορά και εσύ να μην κάνεις κύκλο την παραπληροφόρηση των ελληνικών ΜΜΕ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KoreanW είπε

σίγουρα δε λέμε το ίδιο . αυτό είναι το ΄μόνο σίγουρο αλλά δεν ξέρω αν το γνωρίζεις κι εσύ

την Αγγλία δε θα την αφήσουν, όχι ότι δε θέλει να φύγει...

ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός αυτή τη φορά και εσύ να μην κάνεις κύκλο την παραπληροφόρηση των ελληνικών ΜΜΕ

Το Αγγλικό κατεστημένο, εννοείς ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...