Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ciyo είπε

Μου συνέβει και εμένα να ζητήσουν ταυτότητα. Ο λόγος είναι ότι κάποιος συνονόματος καταζητείται και ήθελε να δει όνομα πατρός και μητρός στην ταυτότητα, κάτι που δεν υπάρχει στο διαβατήριο (ΟΥΤΕ στο σύστημα που έχουν).

Εντελώς συμπτωματικα την είχα μαζί μου γιατί μένω εξωτερικό και δεν την χρησιμοποιώ ποτέ. Δλδ τι θα γινόταν αν δεν την είχα? Θα μας τραβάγανε? Θεωρούσα πως το διαβατήριο είναι επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης πάντως.
Καλά ο συγκεκριμένος αστυνομικός ήταν και ότι να ναι ... η συντροφός μου έδωσε το διαβατήριο της (είναι από την Ουγγαρία, έχει Ουγγρικό διαβατήριο) και την ρώταγε "Bulgaria, Βulgaria?", δεν καταλάβαινε η κοπέλα τι ελεγε, δεν απάνταγε ... και της κάνει μετά "where are you from?" :D :D:D 

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Για την ακρίβεια του πράγματος

Δεν πρόκειται να τους αφήσουν να ΦΥΓΟΥΝ !!!!

Αυτό, έχεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ????

15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mπο Τζο εσύ;

Τι εννοείς ??

Δημοσ.
2 minutes ago, GREGORYMO said:

Αυτό, έχεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ????

ας το αφήσουμε καλύτερα τί έχω καταλάβει εγώ και τί έχεις καταλάβει εσύ

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με την σιγουριά που έχεις αν δεν εισαι ο Μπορις Τζόνσον τότε είσαι η Ελισάβετ.

Το κρίνω ΠΟΛΙΤΙΚΑ από την πορεία των γεγονότων από την ημέρα που ψήφισαν το brexit μέχρι σήμερα.

ΥΓ. Πίστεψαν και ψήφισαν ότι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ να είσαι μόνος σου από το να είσαι σε μια ομάδα 28 με ΕΙΔΙΚΑ προνόμια!

Δημοσ.

οι Άγγλοι αν περνούσε από το χέρι τους, θα είχαν φύγει χτες

υπάρχει όμως ένα κατεστημένο που προσπαθεί να σαμποτάρει το Brexit και χρονοτριβώντας να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής κόπωσης,

διότι κατά τα λοιπά το εκλογικό σώμα εξακολουθεί να υποστηρίζει όχι μόνο το Brexit αλλά και - για λόγους αρχής και δημοκρατίας - την τήρηση της υπόσχεσης πως θα εφαρμοστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

στην πρώτη ευκαιρία, με κάποιο πάτημα (λχ δεύτερο δημοψήφισμα) ή χωρίς (όπως βγήκε η Jo Swinson και υποστήριξε ευθέως την απόσυρση της επίκλησης του άρθρου 50), θα επιδιωχθεί να κλείσει η ιστορία του Brexit

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με την σιγουριά που έχεις αν δεν εισαι ο Μπορις Τζόνσον τότε είσαι η Ελισάβετ.

ο καρολος ειναι ατιμο αγορι  . . .

τωρα περα απο την πλακα το θεμα αυτο για εμενας που μενουμε πανω απο 10 χρονια ειναι παρα μα παρα πολυ σοβαρο υ.γ κωμικοτραγικο θα περνω βιζα για να ερθω να δω την μανα μου στην χωρα που γεννηθηκα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KoreanW είπε

οι Άγγλοι αν περνούσε από το χέρι τους, θα είχαν φύγει χτες

υπάρχει όμως ένα κατεστημένο που προσπαθεί να σαμποτάρει το Brexit και χρονοτριβώντας να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής κόπωσης,

διότι κατά τα λοιπά το εκλογικό σώμα εξακολουθεί να υποστηρίζει όχι μόνο το Brexit αλλά και - για λόγους αρχής και δημοκρατίας - την τήρηση της υπόσχεσης πως θα εφαρμοστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

στην πρώτη ευκαιρία, με κάποιο πάτημα (λχ δεύτερο δημοψήφισμα) ή χωρίς (όπως βγήκε η Jo Swinson και υποστήριξε ευθέως την απόσυρση της επίκλησης του άρθρου 50), θα επιδιωχθεί να κλείσει η ιστορία του Brexit

Δεν ξέρω τα περί κατεστημένου, αλλά οι Άγγλοι έχουν κλάσει πατάτες που πήγαν και ψήφισαν brexit.

ΥΓ. Πόσους προθυπουργους πρέπει να αλλάξουν ώστε να βρουν τον κατάλληλο ?

Δημοσ.
Just now, GREGORYMO said:

Δεν ξέρω τα περί κατεστημένου, αλλά οι Άγγλοι έχουν κλάσει πατάτες που πήγαν και ψήφισαν brexit.

ΥΓ. Πόσους προθυπουργους πρέπει να αλλάξουν ώστε να βρουν τον κατάλληλο ?

α καλά...

μα πραγματικά όμως α καλάααα

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, KoreanW είπε

α καλά...

μα πραγματικά όμως α καλάααα

Ο Μπόρις Τζόνσον ΔΕΝ έχει καταφέρει ΟΥΤΕ τον ΑΔΕΡΦΟ του να πείσει για το πόσο καλό είναι το BREXIT !!!!!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, GREGORYMO said:

Ο Μπόρις Τζόνσον ΔΕΝ έχει καταφέρει ΟΥΤΕ τον ΑΔΕΡΦΟ του να πείσει για το πόσο καλό είναι το BREXIT !!!!!!!!!

ότι έχει ...καταρρεύσει η οικονομία τους από τότε που ψήφισαν το Brexit δε μάς είποες, όπως και ότι η ανεργία και η ανάπτυξη πήγαν κατά διαόλου

σωστα ε;... ΟΚ μη βλέπεις τόσο πολύ τα ελληνικά ΜΜΕ please

όσο για την οικογένεια Johnson, ήταν πάντα απέναντι στο Brexit, ακόμα κι ο BoJo δεν ήταν φανατικός

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KoreanW είπε

ότι έχει ...καταρρεύσει η οικονομία τους από τότε που ψήφισαν το Brexit δε μάς είποες, όπως και ότι η ανεργία και η ανάπτυξη πήγαν κατά διαόλου

σωστα ε;... ΟΚ μη βλέπεις τόσο πολύ τα ελληνικά ΜΜΕ please

Δεν τα ξέρω αυτά.

Ξέρω ΜΟΝΟ ότι αποκλείεται να ΦΥΓΟΥΝ!

ΥΓ. Τώρα, τι δικαιολογία θα σερβίρουν στους μουζικους, δεν ξέρω. Πάντως, για γάργαρα πάει η δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...