aOUaS88 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Καλησπερα,πηρα σημερα την οθονη του τιτλου Dell S2716DG κ εχω παρατηρησει οτι σε λευκο background οτι γραματα υπαρχουν στην σελιδα η στον φακελο κ κανω scroll up-down αφηνουν κατι σαν σκια,σαν να λαγκαρουν..Την εχω συνδεσει με το DP π ειχε το κουτι μεσα εχω ριθμισει παντου να ειναι 144 herz κ ειναι reversion a09..βαζω κ 2 βιντεο οπως μπορεσα να κανω record,ελπιζω οι ετοματηδες να καταλαβουν,εκτος αν εχω οντως θεμα με τα ματια..Οπως κ το Mouse αφηνει κατι σαν σκια...
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Θες να κάνεις κάτι που θα σου πω; Δες τα βίντεο που ανέβασες ΣΕ ΑΛΛΗ οθόνη και πες μου αν συνεχίζεις να το βλέπεις. Αν δεν το βλέπεις, σημαίνει πως η οθόνη έχει θέμα, η έκανες κάποια χαζορύθμιση και δεν το θυμάσαι. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι περίεργο..
aOUaS88 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Καποια χαζορυθμιση ηταν ευτυχως το νιωσα 1
Bigi444444 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ναι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί ο τρόπος που έγγραψες το βίντεο να αποτυπώσει ενδεχόμενο πρόβλημα στο υλικό, παρά μόνο στο λογισμικό. Έπρεπε να το γράψεις με κινητό/κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα