23Optimus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 δεν καταλαβα το λογο και αν ειναι επειδη ειναι πειρατικα οπως εννοηθηκε, πιο το κακο απου αφαιρεθηκε το θεμα μου και καποιος μου απαντησε, και δεν το ειδα, κακη δειαχρηση και κανονας ινσομνια αν εκανα λαθος και εγραψα για μη αθεντικο παιχνιδι λαθος μου τοτε, αλλα θ αμπορουσατε να το μεταφερετε σε αλο ποστ να μη με πεδευεται ετσι, ωστε να προσπαθω ν αβγαλω ακρη με το προβλημα και να ξαναγραφω παλι τα ιδια ευχαριστω, απλα θα το γραψω γρηγορα, error sto pes17 δεν ξεκιναει ξερει κανεις τιποτα? το γραφω στα windows γιατι ειναι θεμα windows απο τι φαινεται γιατι αναφερεται σε error που αφορα ενημερωση που λει microsoft visual redistributable 2010 αναφερομενο στο αρχειακι msvcp100.dll οτι λειπει απο το συστημα, ενω εκανα την ενημερωση αυτη , δεν ξεκινησε το παιχνιδι και παλι
micos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 51 λεπτά πριν, 23Optimus είπε ενω εκανα την ενημερωση αυτη Το dll αυτό ανήκει στο visual c++ 2010 pack και είναι αυτό. Αν δεν κατέβασες αυτό το πακέτο κάντο τώρα και εάν έχεις 64bit σύστημα κατέβασε και βάλε και το x86 κια το x64 πακέτο.
23Optimus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω παρα πολλα μεσα τετοια πριν ειχα κατεβασει το 2010 απο εκει kai 2008 kai 2005 ταβαλε μονο του, αλλα βρηκα και το 2017 να βαλω αυτο μηπως μονο? επισης δεν ξερω αν παιζει και ρολο οτι οι οδηγοι της καρτας γραφικων amd δεν ειναι ενημερωμενοι, ειχα κανει πριν 5 μηνες φορματ και ειχαν κανει μονα τους ενημερωση, και βλεπω ειναι σχετικα παλια η εκδοση, να παιζει και καποιο ρολο αυτο? επειδη θυμαμαι βαζαν visual windows updates και oi drivers Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από 23Optimus
micos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Όταν πρόκειται για vc redist θα πρέπει να έχεις το πακέτο που χρειάζεται η κάθε εφαρμογή. Οπότε δοκίμασε να βάλεις αυτά που σου είπα και βάλε και x86 και x64.
23Optimus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 micos ευχαριστω, αυτο εφταιγε, απλα δεν ειχα βαλει το χ86 στο 2010 microsoft visual, αυτα να φανταστω γινοντε κανονικα μεσω windows update , extra microsoft features το ειχα κλειστο, αλλα οπως και να χει μου ειχε βαλει μονο το χ64 , ισως τα υπολοιπα αν θυμαμαι καλα στα βαζει απο drivers καρτα γραφικων η καμια φορα απο προγραμματα η παιχνιδια στην εγκατασταση μηπως γνωριζεις κατι τελευταιο, drivers καρτας γραφικων ειναι αναγκη να γινοντε αλλιως διμιουργει θεματα γενικως? πχ τωρα δεν μου εχει βγαλει ειδοποιηση για ενημερωση το κατεβασα χειροκινητα εγω της AMD, επισης, πρεπει να σβησω αυτους που ειχα και να βαλω καθαρα τους καινουργιους η τους περναω οπως ειναι απο πανω εγκατασταση τους καινουργιους γιατι ειναι περιεργα τα 10αρια windows μου ειχαν κανει μονα τους ενημερωση τους οδηγους, και μετα δε ξανα εβγαλε τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις