maeviusas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα Θέλω τα φώτα σας για το τι μπορώ να βελτιώσω στο παρακάτω λάπτοπ ...δεν είναι για παιχνίδια απλά για καθημερινή χρήση ...πλέον αργεί πολύ να ανοίξει και γενικά έχει γίνει πολύ αργό σε ότι και αν κάνεις ... Toshiba Satellite C55A-11G Intel core i3 3120M 2,50GHz 1
tanasen01 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Έναν SSD θέλει αρχικά (μετά μπορείς να δεις και για ram) και καθαρισμό αν δεν έχεις κάνει ποτέ. Μια χαρά laptop είναι ακόμα για καθημερινή χρήση. 1 1
roulis37 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Το laptop είναι μια χαρα για αυτό που ζητας, έχει 2 core 4 threads 4 gb ram αρκετά καλά θα έλεγα για καθημερινή χρήση. Τώρα τι θα έκανα εγώ στην θέση σου ετσι, 1: Το μηχάνημα διαθέτη sata3 6gbs οπότε είναι ιδανικό για αναβάθμιση σε ssd και έτσι φύγεις από των αργό κ κουρασμένο 5400 στροφον hdd σου. 2: Το λάπτοπ έχει δυνατότητα επέκτασης της συνολική ram από 4gb σε 8gb πχ (αν κ δεν θα πρότεινα για παραπάνω από 8gb άσκοπα λεφτά αν είναι για γραφείο) 3: Ένα καλό καθαρισμό heat sink ανεμιστήρα , αλλαγή πάστας cpu και gpu. Μόνο κ μόνο με το ssd και μια φρέσκια εγκατάσταση win10 θα είναι άλλο λάπτοπ.. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από roulis37 1 1
maeviusas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Καλημερα Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις Μήπως μπορεί καποιος να μου πει για τι τύπο ssd πρέπει να ψάξω καθώς και ram .
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, maeviusas είπε Καλημερα Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις Μήπως μπορεί καποιος να μου πει για τι τύπο ssd πρέπει να ψάξω καθώς και ram . Για ραμ κάτι τέτοιο: DDR3 PC3-12800 1600MHz 204-pin SODIMM, το λαπτοπ σ έχει ήδη μια μήνυμη σαν αυτή ίδιου χρονισμό οπότε άλλη μια 4gb θα κάνει την δουλειά.. Για ssd αυτό: Όλα κάνουνε μόνο θέλεις να βάλεις κάτι να είναι λιγο πιο χοντρός ο ssd 7mm σε 9.5mm η με καποιο σφουγγάρι ή με ένα λάστιχο που πουλάνε έτοιμο η περνεις ssd με τον ανταπτορα ήδη πάνω. Μόνο χώρο κοίτα τι σε βολεύει πόσα gb θες.. Άντε καλή τύχη με το εργαλείο σου μαν ελπίζω να πετάει μετά την αναβάθμιση.. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από roulis37 1
maeviusas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα Τελικά ακολούθησα τις συμβουλές σας με αγορά σκληρού ssd SanDisk 480gb και άλλη μία μνήμη 4 GB ram και φυσικά φορμάτ ... Πλέον πατάς κουμπί για να ανοίξει μετράς μέχρι το 10 και είσαι έτοιμος ... Ευχαριστώ αλάνια Το μόνο που δεν έψαξα είναι αν μπορούσα να τα βρω κάπου πιο φθηνά ... Σύνολο πήγε 149,80€ ... 2
roulis37 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Κοίτα τώρα 5 πάνω 10 κάτω έκανες δουλειά γρήγορα κ είσαι απόλυτα ικανοποιημένος στο αποτέλεσμα σου.. Άντε φίλε μου καλά να περνάς κ πάντα αστραπή να είναι το laptop σου.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα