gregori13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 καλησπερα , γνωριζει καποιος αν υπαρχει το προιον του τιτλου ελλαδα ; https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=+Graphite+thermal+pad
roulis37 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακόμα όχι δεν έχει κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα. Έχουνε βγει πολλά παρόμοια (όχι με γραφίτη) κατά καιρούς με κακό αποτέλεσμα (αυτά που έχω δοκιμάσει τουλάχιστον) έως τώρα αυτό έχει κάποια καλά στοιχεία στα spec του και σε μερικά βίντεο πω έχω δει.. Την πάστα δεν την γλυτώνουμε με τίποτα φίλε μου μην περιμένεις παντός πάρα πολλά. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από roulis37
gregori13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 ηλπιζα να την γλυτωσω να σου πω την αληθεια , μου φανηκε αρκετα υποσχομενο 🙂 Μετά από 5 χρόνια δεν έχει μείνει τίποτα πάνω στον Fx
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 54 λεπτά πριν, gregori13 είπε ηλπιζα να την γλυτωσω να σου πω την αληθεια , μου φανηκε αρκετα υποσχομενο 🙂 Μετά από 5 χρόνια δεν έχει μείνει τίποτα πάνω στον Fx Έλα ένα καλό σκούπισμα με αλκοόλ απλώσε την πάστα λεπτά σε όλη την επιφάνεια με δάχτυλο η κάτι κ είσαι έτοιμος. Έχει ακόμα ζωή ο fx σου άνετα κ θα γίνει πάλι κομπλέ χωρίς θερμοκρασίες κ προβλήματα..άντε καλά μπλαστρωματα φιλαράκι μ..χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα