charitos1989 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας. Με ενδιαφέρει να μάθω από την εμπειρία σας, τι είναι προτιμότερο και καλύτερο για PC gaming (κυρίως) από την μεριά του ήχου. Αυτή τη στιγμή έχω την motherboard "ASUS Maximus X Hero" και ως headset χρησιμοποιώ τα Steelseries Arctis 7 (wireless). Έχω μια λόξα με τον ήχο και θέλω να είναι όσο καλύτερος γίνεται και στα games τύπου (Far Cry 5, Hellblade κτλ) που είναι κατά κύριο λόγο singleplayer, αλλά και στα FPS games (τύπου PUBG). Αυτό που θέλω να με βοηθήσετε είναι στο κομμάτι του τι είναι προτιμότερο με βάση την mobo & το headset που έχω. Είναι η onboard κάρτα ήχου ικανοποιητική ή είναι καλύτερο να πάρω ένα amp/dac και ποιο προτείνετε; Η λύση της εσωτερικής κάρτας ήχου (PCI-e) είναι σωστή για το gaming κομμάτι και καλύτερη από τις άλλες δύο λύσεις; Ευχαριστώ.
teoChnologist Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δεν υπάρχει κανόνας που να ορίζει τι είναι καλύτερο απο τα υπόλοιπα. Υπάρχουν εξωτερικές κάρτες ήχου που είναι για κλάματα σε σχέση με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου μιας premium motherboard αλλα και το αντίστροφο. Αν δεν απατώμαι τα Arctis 7 έχουν ενσωματωμένη δική τους κάρτα ήχου οπότε χρησιμοποιούν αποκλειστικά τη δική τους, η οποία θα διαπιστώσεις ότι είναι ήδη αρκετά καλή διαβάζοντας 2-3 reviews.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα