Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,προσπαθώ να συνδέσω ηχεία creative 5.1 σε αυτό το pc HP 290 G1 Microtower ,το θέμα είναι ότι έχει μόνο δύο υποδοχές και όχι πολλές χρωματιστές όπως είχε το παλiό μου pc και τώρα έχω ήχο μόνο από τα δύο ηχεία,οπότε το ξεχνάω για 5.1 ή μπορώ να κάνω κάτι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις μια κάρτα ήχου τύπου PCIe.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά

Κοίτα έχεις δύο επιλογές.

1: κάρτα ήχου ξεχωριστή τύπου pci στην μητρική η ανταπτορα 5,1 σε usb

2: Splitter από ένα jack 3.5 σε δύο 3.5 αλλά χρειάζονται δυo τεμάχια συνολικά η πας σε splitter 1 σε 3 κ είναι όλα έτοιμα χωρίς να πάρεις κάτι άλλο.

Πάντα να ξέρεις ότι η κάρτα ηχου χωριστά θα έχει καλύτερη ποιότητα ήχου αν σε απασχολεί, αν δεν σε νοιάζει θα είσαι μια χαρά με τα splitter..

images.jpg

main-qimg-4eff8359d09a8d729aeef37df5623c4d-c.jpg

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, roulis37 είπε

Γεια χαρά

Κοίτα έχεις δύο επιλογές.

1: κάρτα ήχου ξεχωριστή στην μητρική η ανταπτορα 5,1 σε usb

2: Splitter από ένα jack 3.5 σε δύο 3.5 αλλά χρειάζονται δυ9 κομμάτια συνολικά η πας σε splitter 1 σε 3 κ είναι όλα έτοιμα χωρίς να πάρεις κάτι άλλο.

Πάντα να ξέρεις ότι η κάρτα ηχου χωριστά θα έχει καλύτερη ποιότητα ήχου αν σε απασχολεί, αν δεν σε νοιάζει θα είσαι μια χαρά με τα splitter..

images.jpg

main-qimg-4eff8359d09a8d729aeef37df5623c4d-c.jpg

εννοείς καρτα ήχου εσωτερικά?επειδή είναι καινούργιο pc θα προτιμούσα να μην πειράξω κάτι,αυτό με τον αντάπτορα που λες είναι εξωτερική κάρτα ήχου?

Δημοσ.

Ναι είναι ένα φλασάκι οπως στην εικόνα.

Για μένα πήγαινε με splitter πιο οικονομικά κ δεν έχεις παραπάνω drivers εγκαταστάσει κ σεταρισμα..

nti-usb-audio5-2.jpg

Δημοσ.

Κοίτα για μένα πάρε τα δύο διπλά για να μοιράσεις καλύτερά της σειρές ήχου πανω στην μητρική κ μπορείς να είναι λίγο καλύτερα ποιοτικά ο ήχος..

Κατάλαβες?

Δημοσ.

ναι φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,αν θέλω να βάλω δύο απλά ηχεία κάποια στιγμή με καλύπτουν οι δύο υποδοχές του pc η και εκεί θα θέλω κάτι ανάλογο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα για μένα πάρε τα δύο διπλά για να μοιράσεις καλύτερά της σειρές ήχου πανω στην μητρική κ μπορείς να είναι λίγο καλύτερα ποιοτικά ο ήχος..

Κατάλαβες?

14 λεπτά πριν, vasilis.g είπε

ναι φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,αν θέλω να βάλω δύο απλά ηχεία κάποια στιγμή με καλύπτουν οι δύο υποδοχές του pc η και εκεί θα θέλω κάτι ανάλογο?

Όχι είσαι κομπλέ αν πας μόνο σε δύο ηχεία..

Χαρά μου που μπόρεσα να σε βοηθήσω στο πρόβλημα καλά bass όταν πάρεις splitters χαχα..

Επεξ/σία από roulis37
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...