vasilis.g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 καλησπέρα,προσπαθώ να συνδέσω ηχεία creative 5.1 σε αυτό το pc HP 290 G1 Microtower ,το θέμα είναι ότι έχει μόνο δύο υποδοχές και όχι πολλές χρωματιστές όπως είχε το παλiό μου pc και τώρα έχω ήχο μόνο από τα δύο ηχεία,οπότε το ξεχνάω για 5.1 ή μπορώ να κάνω κάτι?
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Ξεχνας το να εχεις surround ηχο....Αν δεν σε ενδιαφερει να εχεις απλα στερεο το κανεις με σπλιτερακι.
vasilis.g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 μου εξηγείς λίγο αυτό με το σπλιτεράκι φίλε μου?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μπορείς να βάλεις μια κάρτα ήχου τύπου PCIe.
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά Κοίτα έχεις δύο επιλογές. 1: κάρτα ήχου ξεχωριστή τύπου pci στην μητρική η ανταπτορα 5,1 σε usb 2: Splitter από ένα jack 3.5 σε δύο 3.5 αλλά χρειάζονται δυo τεμάχια συνολικά η πας σε splitter 1 σε 3 κ είναι όλα έτοιμα χωρίς να πάρεις κάτι άλλο. Πάντα να ξέρεις ότι η κάρτα ηχου χωριστά θα έχει καλύτερη ποιότητα ήχου αν σε απασχολεί, αν δεν σε νοιάζει θα είσαι μια χαρά με τα splitter.. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από roulis37
vasilis.g Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, roulis37 είπε Γεια χαρά Κοίτα έχεις δύο επιλογές. 1: κάρτα ήχου ξεχωριστή στην μητρική η ανταπτορα 5,1 σε usb 2: Splitter από ένα jack 3.5 σε δύο 3.5 αλλά χρειάζονται δυ9 κομμάτια συνολικά η πας σε splitter 1 σε 3 κ είναι όλα έτοιμα χωρίς να πάρεις κάτι άλλο. Πάντα να ξέρεις ότι η κάρτα ηχου χωριστά θα έχει καλύτερη ποιότητα ήχου αν σε απασχολεί, αν δεν σε νοιάζει θα είσαι μια χαρά με τα splitter.. εννοείς καρτα ήχου εσωτερικά?επειδή είναι καινούργιο pc θα προτιμούσα να μην πειράξω κάτι,αυτό με τον αντάπτορα που λες είναι εξωτερική κάρτα ήχου?
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Ναι είναι ένα φλασάκι οπως στην εικόνα. Για μένα πήγαινε με splitter πιο οικονομικά κ δεν έχεις παραπάνω drivers εγκαταστάσει κ σεταρισμα..
vasilis.g Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 ναι έχεις δίκιο,οπότε παίρνω μόνο αυτό και είμαι οκ?
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Κοίτα για μένα πάρε τα δύο διπλά για να μοιράσεις καλύτερά της σειρές ήχου πανω στην μητρική κ μπορείς να είναι λίγο καλύτερα ποιοτικά ο ήχος.. Κατάλαβες?
vasilis.g Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 ναι φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,αν θέλω να βάλω δύο απλά ηχεία κάποια στιγμή με καλύπτουν οι δύο υποδοχές του pc η και εκεί θα θέλω κάτι ανάλογο?
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα για μένα πάρε τα δύο διπλά για να μοιράσεις καλύτερά της σειρές ήχου πανω στην μητρική κ μπορείς να είναι λίγο καλύτερα ποιοτικά ο ήχος.. Κατάλαβες? 14 λεπτά πριν, vasilis.g είπε ναι φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,αν θέλω να βάλω δύο απλά ηχεία κάποια στιγμή με καλύπτουν οι δύο υποδοχές του pc η και εκεί θα θέλω κάτι ανάλογο? Όχι είσαι κομπλέ αν πας μόνο σε δύο ηχεία.. Χαρά μου που μπόρεσα να σε βοηθήσω στο πρόβλημα καλά bass όταν πάρεις splitters χαχα.. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από roulis37 1
vasilis.g Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σου να είσαι καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα