Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Σκοπεύω να προβώ σε αγορά νέου smartphone και κατέληξα μεταξύ των Iphone SE και του Huawei p20 lite.

Έχουν ίδιο SAR που παίζει ρόλο σε εμένα, οπότε το προσπερνάμε αυτό το κριτήριο.

Τα έχω μελετήσει και τα δύο κινητά και έχω καταλήξει ότι το IPHONE έχει αρρωστημένο design αλλα υστερεί σε φωτογραφία και  το γεγονός ότι ειναι του 2016 μοντέλο.

Ακούω τις απόψεις σας.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το iPhone SE ειναι πολυ καλυτερη συσκευη σαν αποδοση, επεξεργαστης, λειτουργικο, κατασκευη. Ακομη και η καμερα ειναι καλυτερη. Θα παιρνει δε αναβαθμισεις για τουλαχιστον 4-5 χρονια ακομη (κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυσει για το P20 lite.

Το θεμα ειναι:

1) Σου κανει το μεγεθος?

2) Σου ταιριαζει το iOS?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το iPhone SE ειναι πολυ καλυτερη συσκευη σαν αποδοση, επεξεργαστης, λειτουργικο, κατασκευη. Ακομη και η καμερα ειναι καλυτερη. Θα παιρνει δε αναβαθμισεις για τουλαχιστον 4-5 χρονια ακομη (κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυσει για το P20 lite.

Το θεμα ειναι:

1) Σου κανει το μεγεθος?

2) Σου ταιριαζει το iOS?

Το μέγεθος είναι θεματάκι, αλλα θεωρώ πως όλα ειναι θέμα συνήθειας (Ρ9 Lite η τωρινά συσκευή μου). ΜΕ το IOS νομίζω θα τα πάω μια χαρά.

Για την κάμερα πώς είσαι σίγουρος ότι είναι καλύτερη του P20? Όσο έχω ψάξει και τις συγκρίσεις που έχουν στο youtube μου φαίνεται καλύτερη του P20. H Selfie του i phone 1,6 Mpixel, απαραδεκτη εδω που τα λεμε!

Δημοσ.

Ο φίλος μου έχει το p9 lite και εγώ το iPhone 5s. Η κάμερα του 5s είναι πολύ καλύτερες του p9 lite και ας είναι πιο παλιό κινητό. Έχει καλύτερη ευκρίνεια σε χαμηλό φωτισμό , πιο φυσικά χρώματα και η φωτογραφία δεν μοιάζει με "ελαιογραφία " όταν την ζουμάρεις. Το 5s είναι αρχαίο κινητό αλλά πήρε και την τελευταία έκδοση iOS και την 12 ενώ το p9 lite πήρε μια αναβάθμιση και τέλος. Σε απόδοση ,ταχύτητα και κολλήματα το 5s τρέχει μια χαρά. Ενώ το p9 lite τρώει κάτι σπάστηκα κολλήματα. Αναφέρω συγκριτικά σε καθημερινή χρήση επειδή τα online test δεν μου λένε τίποτα αν δεν τα δω στην πράξη. Υποθέτω ότι και το SE με το 20lite θα είναι παρόμοια εφόσον μιλάμε για την νεότερη έκδοση των συσκευών. Και μην ξεχνάς ότι το SE είναι ουσιαστικά το 6s σε μικρό μέγεθος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το SE φοραει την καμερα του 6S. Εχει τον  sony IMX315 sensor με μεγαλυτερο μεγεθος pixels οποτε και καλυτερη αποδοση σε low light (εκτος εαν εντυπωσιαζεσαι απο τα 16mp vs 12mp). Η selfie απλα δεν με ενδιαφερει

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Το SE φοραει την καμερα του 6S. Εχει τον  sony IMX315 sensor με μεγαλυτερο μεγεθος pixels οποτε και καλυτερη αποδοση σε low light (εκτος εαν εντυπωσιαζεσαι απο τα 16mp vs 12mp). Η selfie απλα δεν με ενδιαφερει

Ευχαριστώ!!

2 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Ο φίλος μου έχει το p9 lite και εγώ το iPhone 5s. Η κάμερα του 5s είναι πολύ καλύτερες του p9 lite και ας είναι πιο παλιό κινητό. Έχει καλύτερη ευκρίνεια σε χαμηλό φωτισμό , πιο φυσικά χρώματα και η φωτογραφία δεν μοιάζει με "ελαιογραφία " όταν την ζουμάρεις. Το 5s είναι αρχαίο κινητό αλλά πήρε και την τελευταία έκδοση iOS και την 12 ενώ το p9 lite πήρε μια αναβάθμιση και τέλος. Σε απόδοση ,ταχύτητα και κολλήματα το 5s τρέχει μια χαρά. Ενώ το p9 lite τρώει κάτι σπάστηκα κολλήματα. Αναφέρω συγκριτικά σε καθημερινή χρήση επειδή τα online test δεν μου λένε τίποτα αν δεν τα δω στην πράξη. Υποθέτω ότι και το SE με το 20lite θα είναι παρόμοια εφόσον μιλάμε για την νεότερη έκδοση των συσκευών. Και μην ξεχνάς ότι το SE είναι ουσιαστικά το 6s σε μικρό μέγεθος. 

Άρα Άγγελε και εσυ ξεκάθαρα Iphone SE ψηφίζεις. Αν και το P9 Lite εμένα δεν μου έβγαλε ούτε ένα μικροκολλημα 2 χρόνια τώρα, ενημερωτικά το λέω. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του iphone ειναι η οθονη.Το λεω σε σημειο για τους περισσοτερους(ακομα και μενα προσωπικα)να ειναι dealbreaker στο γιατι να μην το αγορασουν.

Αν δεν σε πειραζουν οι 4 ιντσες,τοτε ναι το Iphone ειναι το καλυτερο μεταξυ των δυο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του iphone ειναι η οθονη.Το λεω σε σημειο για τους περισσοτερους(ακομα και μενα προσωπικα)να ειναι dealbreaker στο γιατι να μην το αγορασουν.

Αν δεν σε πειραζουν οι 4 ιντσες,τοτε ναι το Iphone ειναι το καλυτερο μεταξυ των δυο.

Έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό με προβληματίζει και εμένα. Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mythradyl είπε

Έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό με προβληματίζει και εμένα. Ευχαριστώ για την απάντηση

Πηγαινε απο καποια μεγαλη αλυσιδα και δες το απο κοντα το iphone se.

Παντως στα χρηματα του huawei ριξε μια ματια και στο Xiaomi redmi note 5 αν το εχουν που ειναι στους περισσοτερους τομεις καλυτερο απο το Huawei αν δεν σε βολεψει το Iphone se λογω μεγεθους.

• Like 1
Δημοσ.

Το κακό εκτός της οθόνης, είναι η μπαταρία. Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις, για μένα δεν βγάζει μέρα αυτη η συσκευή. Αυτο είναι επίσης dealbreaker.

Το P20 lite εκτός της οθόνης, της μπαταρίας, έχει και καλές φώτο πίσω-μπρος.

Επίσης παίρνει updates το P8 lite 3+ χρόνια, δεν βλέπω γιατί να μην παίρνει και αυτό.

Δημοσ.

Και η σελφι κάμερα του SE είναι αξιοπρεπέστατη. ( λίγο εκτός θέματος τώρα έχω παρατηρήσει στο ινσταγκραμ ότι στα στορις ολα τα ιφον κάνουν τρομερή δουλειά σε αντίθεση και με κορυφαία αντροιντ που φαίνονται λες και έχουν κάμερες 2010 )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...