Lagrange Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, στο χωριό μου είμαστε δυο σπίτια σε απόσταση γύρω στα 100m αλλά παρεμβάλονται δένδρα και άλλα φυσικά εμπόδια. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τι να αγοράσω για να έχουμε ιντερνετ και στα 2 σπιτια ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μονο με εξωτερικες κεραιες θα κανετε δουλεια αλλα για λεπτομερειες θα πρεπει καποιος να ξερει ακριβως τι παιζει σε σχεση με τα φυσικα εμποδια που αναφερεις (αν δεν υπαρχει πχ ευθεια γραμμη που να μην παρεμβαλεται τπτ δυσκολευουν τα πραγματα).
isay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Lagrange είπε Καλησπέρα σε όλους, στο χωριό μου είμαστε δυο σπίτια σε απόσταση γύρω στα 100m αλλά παρεμβάλονται δένδρα και άλλα φυσικά εμπόδια. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τι να αγοράσω για να έχουμε ιντερνετ και στα 2 σπιτια ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν δεν υπάρχει καμια δυνατοτητα καθαρής οπτικής επαφής (π.χ. και απο την ταράτσα), τοτε για να να έχετε internet και στα 2 σπιτια, χρειάζεστε 2 διαφορετικές συνδέσεις απο εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα