flipingphones Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 καλησπερα εχω ενα iphone 5s και δεν με αφηνει να προχωρησω στην ενεργοιποιηση του κινητου.φτανει μεχρι την επιλογη για το wifi και μετα γραφει οτι ειναι αδυνατη η ενεργοποιηση δοκιμαστε αργοτερα.διοτι δεν ηταν δυνατη η επικοινωνια με τον διακομιστη ενεργοποιησης.το εχω συνδεσει και με το itunes και εχω κανει restore αλλα παλι το ιδιο.ξερει κανενας καμια λυση η αν ειναι προβλημα λογισμικου η πλακετας?
flipingphones Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 τα εχω κανει ηδη τα βηματα αυτα.χωρις αποτελεσμα.
kormos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, flipingphones είπε καλησπερα εχω ενα iphone 5s και δεν με αφηνει να προχωρησω στην ενεργοιποιηση του κινητου.φτανει μεχρι την επιλογη για το wifi και μετα γραφει οτι ειναι αδυνατη η ενεργοποιηση δοκιμαστε αργοτερα.διοτι δεν ηταν δυνατη η επικοινωνια με τον διακομιστη ενεργοποιησης.το εχω συνδεσει και με το itunes και εχω κανει restore αλλα παλι το ιδιο.ξερει κανενας καμια λυση η αν ειναι προβλημα λογισμικου η πλακετας? Ποια έκδοση iTunes έχεις; Και τι OS στο pc σου (ή OSX αν έχεις mac)
flipingphones Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 την τελευταια εκδοση.και windows στο pc
kormos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, flipingphones είπε την τελευταια εκδοση.και windows στο pc Γράψε ποιά έκδοση iTunes ακριβώς έχεις
vb23 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε με μία άλλη sim. Επίσης δες τι σου βγάζει στο https://checkcoverage.apple.com/gr/el/ . Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από vb23
kormos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, flipingphones είπε 12.8.00150 Το πιό πιθανό είναι εφόσον έχεις τελευταία έκδοση, έχεις κάνει υποθέτω και δοκιμή σε άλλη θύρα usb (με ενέργειες μέσω pc), να είναι από την κάρτα sim. Σε άλλη συσκευή λειτουργεί η κάρτα sim; Η συσκευή είναι Ελληνική; Υπάρχει περίπτωση να ήταν πριν κάνεις restore unlock network με κάποια κάρτα ξεκλειδώματος;
flipingphones Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 η συσκευη ειναι αγορασμενη μεσω ebay.σημα πιανει κανονικα αλλα δεν κανει ενεργοποιηση.εχει συμβει σε πολλους απο οτι ειδα στο youtube. δεν ξερω αν ειναι θεμα λογισμικου η θεμα στην πλακετα. Μόλις τώρα, flipingphones είπε η συσκευη ειναι αγορασμενη μεσω ebay.σημα πιανει κανονικα αλλα δεν κανει ενεργοποιηση.εχει συμβει σε πολλους απο οτι ειδα στο youtube. δεν ξερω αν ειναι θεμα λογισμικου η θεμα στην πλακετα. δεν ειναι κλειδωμενο σε καποιο δικτυο ουτε σε apple id.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα