KingSton Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καλημερα σας εδω κ αρκετες μερες οσο κ να εψαξα στο διαδικτυο κ βρηκα καποιες απαντησεις οι οποιες δεν δουλεψανε αποφασισα να ρωτησω εδω περα( μεν βρηκα τι φταει καμμενη καρτα γραφικων).Το μηχανημα μ ειναι απο το 2009 κ εχει πανω Intel core i7-940 Asus p6t deluxe v2 3*1gb ram + 3*2gb ram corsair, 1 Sshd 2 HDD seagate.Τον εχω μεταφερει στο εξοχικο μ.Προχτες που τον ανοιξα απο το πολυμπριζο ασφαλειας κ μπηκε κανονικα στα windows etc μετα απο κανενα 5λεπτο η οθονη τηλεορασης βγηκε εκτος λειτουργιας.Κοιταξα το internet εβγαλα μνημες VGA battery αλλα δεν μ δινει η VGA σημα στην οθονη οποτε κατα την γνωμη σας εχει καει σωστα?Το ledaki πανω στην καρτα αναβει αλλα μπορει να μην παιζει κ ρολο σωστα?
nikosthe15n Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Ο υπολογιστής ανοίγει? Μιλάμε για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών? ή έχεις ξεχωριστή? Όταν λες VGA battery τι εννοείς?
KingSton Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nikosthe15n είπε Ο υπολογιστής ανοίγει? Μιλάμε για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών? ή έχεις ξεχωριστή? Όταν λες VGA battery τι εννοείς? Ισως να μην ειπα τα πραγματα σωστα.Η καρτα γραφικων ειναι η Asus HD 7700 και οταν ελεγα για την μπαταρια μιλαγα για την μπαταρια της μητρικης. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από KingSton
roulis37 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Κοίτα αυτό που περιγράφεις είναι πολύ γενικο κ δεν δίνεις αρκετά στοιχεία, καλά έκανες έβγαλες την μπαταρία για να κάνεις reset το bios και ram. Τώρα ανοίγει το pc η απλά δεν κάνει post τίποτα στην οθόνη? Όταν πατάς το κουμπί ρεύματος για να ανοίξει το pc ακούς ανεμιστήρες να δουλεύουν κάνει κάποια ηχώ η μητρική τι?? δώσε στοιχεία KingSton να βρούμε άκρη..
KingSton Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, roulis37 είπε Κοίτα αυτό που περιγράφεις είναι πολύ γενικο κ δεν δίνεις αρκετά στοιχεία, καλά έκανες έβγαλες την μπαταρία για να κάνεις reset το bios και ram. Τώρα ανοίγει το pc η απλά δεν κάνει post τίποτα στην οθόνη? Όταν πατάς το κουμπί ρεύματος για να ανοίξει το pc ακούς ανεμιστήρες να δουλεύουν κάνει κάποια ηχώ η μητρική τι?? δώσε στοιχεία KingSton να βρούμε άκρη.. Οταν παταω το power on ανοιγει οι ανεμιστηρες δουλευουνε απλα δεν δινει σημα στην οθονη για να ανοιξει κ να βγει η boot screen της μητρικης στην οθονη.No boot screen Δειτε κ το σχετικο βιντεο.Το θεμα με τα καλωδια το ειχα παντοτε περιμενω να το αλλαξω το PSU να παρω κατι καλυτερο γτ αυτο το εχω απο το 2009.
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, KingSton είπε Οταν παταω το power on ανοιγει οι ανεμιστηρες δουλευουνε απλα δεν δινει σημα στην οθονη για να ανοιξει κ να βγει η boot screen της μητρικης στην οθονη.No boot screen Δειτε κ το σχετικο βιντεο.Το θεμα με τα καλωδια το ειχα παντοτε περιμενω να το αλλαξω το PSU να παρω κατι καλυτερο γτ αυτο το εχω απο το 2009. Psu δεν είναι αυτό κοίτα μήπως μπορείς να βάλεις άλλη κάρτα γραφικών από φίλο σ για δοκιμή. Για gpu μ κάνει χωρίς να μπορώ να πω σίγουρα ,αν μπορείς άλλαξε θυρα psie στην mobo κ μετά τελευταία θυρα παροχείς εικόνας από την gpu αν έχεις hdmi πχ βάλε dvi η vga ανάλογα την οθόνη σ κ την καλωδια έχεις για δοκιμή Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από roulis37
KingSton Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, roulis37 είπε Psu δεν είναι αυτό κοίτα μήπως μπορείς να βάλεις άλλη κάρτα γραφικών από φίλο σ για δοκιμή. Για gpu μ κάνει χωρίς να μπορώ να πω σίγουρα ,αν μπορείς άλλαξε θυρα psie στην mobo κ μετά τελευταία θυρα παροχείς εικόνας από την gpu αν έχεις hdmi πχ βάλε dvi η vga ανάλογα την οθόνη σ κ την καλωδια έχεις για δοκιμή Το να μ καψει σκληρους κ αλλη μια καρτα γραφικων μπορει να μην φταει αυτο.Να βαλω αλλη καρτα γραφικων εδω που ειμαι ειναι πολυ δυσκολο και προπαντων δεν εχω φιλους που να εχουν εξωτερικη καρτα γραφικων ολοι εχουν laptop.Οσο να αλλαξω pcie δεν μπορω γτ οπως βλεπεις στο βιντεο το pcu ειναι κατω χαμηλα δλδ θα πρεπει να το βγαλω τελειως για να την βαλω.Ωστοσο με dvi ειναι η παροχη σηματος μολις αγορασω καλωδιο HDMI θα το δοκιμασω. 1
roulis37 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα μιλάμε τώρα για το πρόβλημα αν θέλεις αλλαγή psu καλό κάνεις μαζί σ κ εγώ. Αλλά χωρίς μια κάρτα δανική η λίγο δουλειά μόνος σ δεν γλιτώνεις λεφτά θα πρέπει να το πας σε κάποιο τεχνικό όσο κ να θέλω να βοηθήσω δεν μπορώ να κάνω πολλά χωρίς να είμαι κοντά η με εχτρα ανταλλακτικά για γρήγορη διάγνωση δυστυχώς.. Κ ξέρω το cosmos το κουτί σ είναι μεγάλο αλλά απλά βγάλε τα καλώδια από την μητρική κ το psu κ ακουμπά το πλάγια πάνω στο κρεβάτι σ να κάνεις δουλειά τι πάει να πει είναι κάτω βρε το κουτί ή πρέπει να τα βγάλω όλα.. Έλα αφού φαίνεσαι κομπλέ παιδί κ βλέπω κάτι κατέχεις στο θέμα μην σκας. Ελπίζω να βρεις μια άκρη σύντομα στο θέμα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από roulis37
KingSton Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Σε ευχαριστω για τα καλα σ λογια αλλα ειναι ασηκωτο το cosmos ή αλλαγη VGA/PSU or καινουργιο συστημα αγορας δεν τιθεται θεμα.Οσο να το βαλω σε αλλη pcie θα το κανω λογικα το πρωι αλλα εαν παλι παιζει θεμα θα δω ρι θα κανω παντως ευχαριστω πολυ
koolisk6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Ram δοκιμασες? Για βαλε βγαλε κ κανε δοκιμες,πολυ πιθανο να τα χει φτυσει καποιο dimm...
KingSton Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, koolisk6 είπε Ram δοκιμασες? Για βαλε βγαλε κ κανε δοκιμες,πολυ πιθανο να τα χει φτυσει καποιο dimm... Το εχω κανει απολυτως τπτ
koolisk6 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 οπότε εισαι ενα απο τα 3: τροφοδοτικο,,μητρικη ειτε καρτα γραφικων......
KingSton Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Σίγουρα κάρτα γραφικών γρ εάν είναι μητρική την έκατσα ταμαλα
KingSton Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μπορούμε να δοκιμάσουμε το τροφοδοτικό με κάποιο μηχάνημα να δούμε εάν λειτουργεί καλά ή να χρειάζεται αλλαγή??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα