nipoa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) τον τελευταιο καιρο εχω κατι περιεργα θεματακια με τον υπολογιστη win10, 8 gb ddr3, gpu msi r280, samsung 120gb SSD/1TB HDD, --------------------------- λοιπον για να μην σας μπερδεψω στον υπολογιστη εχω 2-3 προγραμματα που δουλευω και το hots το παιχνιδακι οταν ανοιγω τον υπολογιστη, ανοιγω μετα τον φιρεφοξ να παιζει κανα κομματακι απο πισω youtube και ανοιγω και το παιχνιδακι να παιξω ετσι κανα 2 παιχνιδακια οταν μπαινω στο παιχνιδι, ενω ειναι ολα οκ, ξαφνικα οπως παιζω και σε τελειως τυχαιες στιγμες, το ping απο 50 παει 600+ και ειδα οτι και τα fps ανεβοκατεβαινουν περιεργως. το παιχνιδι αυτοματως γινεται non playable.. μπαινω στην διαχειριση εργασιων του υπολογιστη και βλεπρω memory usage 90% ! τι φαση?? κανω αλτ-ταβ, κλεινω τον φιρεφοξ .. και ως δια μαγειας το παιχνιδι στρωνει, αμα δε στρωσει ετσι, κανω ενα ρεσταρτ τον υπολογιστη, μπαινω παλι στο παιχνιδι και ειναι ολα οκ! αυτο μπορει να συμβει και 5 φορες τη μερα.. αλλα και καμια για κατι μηνες.. δε μπορω να καταλαβω που οφειλεται και μθχει σπασει τα νευρα ------------------------- να εχει θεμα το μοντεμ , σιγα σιγα να μας αφινει και να κανει οτι κανει? (zte ote) να εχω θεμα με το virtual memory - κανω κατι λαθος? ειχα ανοιξει αυτο το θεμα σχετικα να μη φτανει πια η μνημη? ( αλλα τοτε γιατι κατα 80% δε μου συμβαινει αλλα καπου μια στο τοσο?) ------------------------------ να πω οτι παρομοιο θεμα δεν εχω με την χρηση photoshop/illustrator που κανω.. τι αλλο να κοιταξω? ευχαριστωωω Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από nipoa
nikosthe15n Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Στο κάνει μόνο ο firefox? έχεις δοκιμάσει με άλλο browser? Το παιχνίδι που παίζεις είναι flash?
nipoa Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 το κανει και με chrome που δοκιμασα οχι , ειναι καινονικο παιχνιδι Heroes of the storm -------------- καποιο θεμα διαχειρισης μνημης ισως?
nikosthe15n Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μοιάζει σαν διαρροή μνήμης, κάτι επηρεάζει το σύστημα σου. Λογικά μιλάμε για Windows 10. Βήμα 1ο. Μπαίνεις CMD -> εκτέλεση ως διαχειριστής -> bcdedit /deletevalue useplatformclock (κάνε επικόληση αυτό) -> πάτα έντερ. Βήμα 2ο. Ανοίγεις τα services -> πάτα το κουμπί των windows και πληκτρολόγησε services (αν είναι στα Ελληνικά ο υπολογιστής σου θα είναι υπηρεσίες) -> ψάξε για μια υπηρεσία που λέγεται SuperFetch και απενεργοποίησε την, επέλεξε να μην ξεκινάει αυτόματα με τα Windows , πάτα apply ή εφαρμογή και κάνε επανεκκίνηση. Κάνε τα, δούλεψε λίγο τον υπολογιστή και πες μας αν έφτιαξε. Αν δεν έφτιαξε υπάρχει περίπτωση κάποιο άλλο να έχει το πρόβλημα και δυστυχώς εκεί δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από nikosthe15n
nipoa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 τα εκανα οτι ειπες, θα τα τεσταρω για λιγο και θα σου πω αμα ειχαν καποιο αποτελεσμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα