Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως παιδιά έχω αυτά κάνα χρόνο στα 14 τα είχα πάρει έχω να γράψω τα καλύτερα. Κορυφαίο μπάσο πολύ καλή ηχομωνοση δεν ακούς τίποτα αν τα βάλεις και σε χαμηλή ένταση η μπαταρία κραταει 40 ώρες πραγματικά ξεχνάω να τα φορτίσω και stand by 80 μέρες τα συνδέω με υπολογιστή κινητο τηλεόραση παντού παίζουν άψογα. Περνουν κάρτα μνήμης και έχουν και ράδιο. Γενικά κορυφαία αγορά και vfm προϊόντα τουλάχιστον το H plus που έχω πολύ καιρό και έχω σχηματίσει μια καλή άποψη. Σε παιχνίδια σε ταινίες μουσική ακούγονται πεντακάθαρα και αν παίζω κάνα τρομακτικό game η σε θρίλερ ακούγεται το παραμικρό μια πόρτα που έκλεισε ένα πάτημα οτιδήποτε. 

Screenshot_20180819-104352.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2018 στις 10:42 ΠΜ, Arkin είπε

Εγώ πάντως παιδιά έχω αυτά κάνα χρόνο στα 14 τα είχα πάρει έχω να γράψω τα καλύτερα. Κορυφαίο μπάσο πολύ καλή ηχομωνοση δεν ακούς τίποτα αν τα βάλεις και σε χαμηλή ένταση η μπαταρία κραταει 40 ώρες πραγματικά ξεχνάω να τα φορτίσω και stand by 80 μέρες τα συνδέω με υπολογιστή κινητο τηλεόραση παντού παίζουν άψογα. Περνουν κάρτα μνήμης και έχουν και ράδιο. Γενικά κορυφαία αγορά και vfm προϊόντα τουλάχιστον το H plus που έχω πολύ καιρό και έχω σχηματίσει μια καλή άποψη. Σε παιχνίδια σε ταινίες μουσική ακούγονται πεντακάθαρα και αν παίζω κάνα τρομακτικό game η σε θρίλερ ακούγεται το παραμικρό μια πόρτα που έκλεισε ένα πάτημα οτιδήποτε. 

Screenshot_20180819-104352.png

19, κάτι ψιλά τα έχει το gb

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ τα bluedio t5s ...μπήκαν τελωνείο αλλά ευτυχώς δεν πλήρωσα κάτι γιατί με ένα μικρο κουπονάκι μου πήγαν 21,79. Τα ακουστικά είναι αρκετά καλά για την τιμή τους, δεν διαφέρουν σε ποιότητα ήχου πολύ από τα t3s που είχα, αλλά ευτυχώς τα έχουν κάνει πιο ελαφριά και δεν κουράζουν καθόλου όση ώρα και αν τα φόρεσα. Το anc είναι ένα ψέμα βέβαια. Για τα λεφτά που τα πήραμε είναι μια χαρά , για τις αρχικές τιμές ούτε λόγος.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα και γω τα TN active 

Έχοντας πληρώσει κάτω από 5€, τα θεωρώ μια χαρά, για τις αρχικές τιμές όμως δεν αξίζει. 

Όπως είπαν και οι από πάνω το ANC ψέμα 🤥 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθα να πω ότι παρέλαβα τα TN και θα έλεγα ότι έχουν μέτριο ήχο.

Αλλά ξενέρωσα γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τα κουπόνια...

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα τα tn k εγω κ εμεινα απολυτα ευχαριστημενος για τα 5-7 ευρω, ποσα δωσαμε δεν θυμαμαι.

Πολυ ωραιος ηχος κ μπασο. Μου εκανε πολυ εντυπωση κ η πολυ προσεγμενη συσκευασια, μεσα σε φουσκωτη θηκη,

κ το κουτι των ακουστικων πολυ ωραιο. VFM

Επεξ/σία από FoZ{S.o.a.D}
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, FoZ{S.o.a.D} είπε

Παρελαβα τα tn k εγω κ εμεινα απολυτα ευχαριστημενος για τα 5-7 ευρω, ποσα δωσαμε δεν θυμαμαι.

Πολυ ωραιος ηχος κ μπασο. Μου εκανε πολυ εντυπωση κ η πολυ προσεγμενη συσκευασια, μεσα σε φουσκωτη θηκη,

κ το κουτι των ακουστικων πολυ ωραιο. VFM

Ε όχι και ωραίος ήχος... για τα άλλα συμφωνώ.
Έρχομαι από Rock Zircon και Sony MH1 και διαφορά είναι χαώδης.

Οκ οκ, δε περίμενα αντίστοιχη ποιότητα αλλά τώρα που έχω κακομάθει, πως θα ακούω τα αγαπημένα μου tracks με αυτό;
Σίγουρα για την ευκολία του bluetooth για κλήσεις και ραδιοφωνικές εκπομπές είναι κομπλέ. Αλλά μέχρι εκεί.
Για αυτούς που βρίσκουν πολύ ωραίο τον ήχο και τους ενδιαφέρει η ποιότητα γενικά, κάντε ένα καλό για εσάς και αγοράστε
ένα ζευγάρι Rock Zircon, ομορφαίνει δε παχαίνει.

Still, ακόμα για τα λεφτά που έδωσα εγώ (8-9ευρώ, χωρίς κουπόνι από βλακεία μου), είναι τίμια αγορά.
Δεν το μετάνιωσα.

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.

Παρέλαβα τα Τ6, το κόστος αγοράς ήταν 25 ευρώ και πλήρωσα 6 ευρώ για ΦΠΑ και άλλα 15 ευρώ για έξοδα εκτελωνισμού στα ΕΛΤΑ!!!!

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Παρέλαβα τα TN και είμαι απογοητευμένος. Σε σχέση με τα Plantronics που είχα είναι μάπα. Γενικά αν δεν τα είχα πάρει τόσο φτηνά θα έκλαιγα.

Οι συνομιλητές με βρίζουν να βγω από το πηγάδι, ο ήχος είναι οκ μόνο για ανθρώπους που ξύπνησαν από κώμα και άκουγαν μουσική με κασέτα πιο πριν.

Σκεφτείτε ότι ξεκινάω να μιλάω με αυτά και στη μέση της συνομιλίας τα ξεσυνδέω και μιλάω με το κινητό. 

Την πατήσαμε με τις προσφορές και τα κουπόνια... 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Παρέλαβα τα TN και είμαι απογοητευμένος. Σε σχέση με τα Plantronics που είχα είναι μάπα. Γενικά αν δεν τα είχα πάρει τόσο φτηνά θα έκλαιγα.

Οι συνομιλητές με βρίζουν να βγω από το πηγάδι, ο ήχος είναι οκ μόνο για ανθρώπους που ξύπνησαν από κώμα και άκουγαν μουσική με κασέτα πιο πριν.

Σκεφτείτε ότι ξεκινάω να μιλάω με αυτά και στη μέση της συνομιλίας τα ξεσυνδέω και μιλάω με το κινητό. 

Την πατήσαμε με τις προσφορές και τα κουπόνια... 

Τη πάλεψα λίγο με equalizer, έριξα μπάσο ανέβασα λίγο τα πρίμα. Θα τα έχω μόνο για κλήσεις και καμιά ραδιοφωνική εκπομπή. Όχι για σοβαρή μουσική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...