Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχετε παραγγείλει ξανά από ali express τι ειναι αυτό το fund processing; Επίσης έχει και το refund status ως "waiting refund" χωρίς να έχω κάνει κάποια αίτηση για refund.

image.png

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, kraken92 said:

Όσοι έχετε παραγγείλει ξανά από ali express τι ειναι αυτό το fund processing; Επίσης έχει και το refund status ως "waiting refund" χωρίς να έχω κάνει κάποια αίτηση για refund.

image.png

Σου ακυρωσε την παραγγελία γιατί δεν ισχύει για κάποιο λόγο το κουπόνι που έβαλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Σου ακυρωσε την παραγγελία γιατί δεν ισχύει για κάποιο λόγο το κουπόνι που έβαλες.

Ότι ναναι πραγματικά. Χωρίς καν να μου στείλουν ένα μαιλ. Εν το μεταξύ είμαι νέος user και αυτό είναι το κουπόνι που μόνο του μου έδωσε.

Επεξ/σία από kraken92
Δημοσ.

Οι αρχικές τιμές είναι ψεύτικες/ υπερβολικές αλλά οι τελικές είναι πραγματικά οι φθηνότερες. 

Όσοι πάρετε το Τ6 ή το Τ5S, μία προειδοποίηση: αγόρασα πρόσφατα από προσφορά του Gearbest τα Τ3 Plus. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, άμεσο pairing με τις συσκευές και ήχος για τα χρήματα τους καλός. Αλλά αποτυγχάνουν εκεί που μετράει.

Καταρχήν είναι πολύ βαριά. Και το νιώθεις. Έπειτα, τα ακουστικά τους καλύπτουν όχι απλά το αυτί αλλά και γύρω από αυτό με τέτοιο τρόπο που κουράζει αρκετά γρήγορα. Τα αυτιά μου αντιδρούν μόνο στη σκέψη να τα φορέσω. Επειδή είχα διαβάσει reviews στο Amazon και δε τους είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε, διαβάστε αν και για τα συγκεκριμένα μοντέλα ισχύουν τα ίδια, γιατί από τις φωτογραφίες εμένα με προβληματίζουν.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akiros12 είπε

Επειδή τώρα είδα το τοπικ αυτά εδώ https://aliexpress.com/store/product/Bluedio-TN-Active-Noise-Cancelling-Sports-Bluetooth-Earphone-Wireless-Headset-for-phones-and-music/1405349_32846904328.html?spm=a2g01.11755828.o9ac889.4.3268430atpXEKz ποσο είχαν χθες; Να φανταστω πολυ πιο κάτω;

Μισή τιμή 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Καταφερε να παρει κανεις με 1$ ακουστικα στο flash second deal?

To πάλεψα, αλλά μάλλον βάζαν μποτ οι κινέζοι. Δεν εξηγείται αλλιώς

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Καταφερε να παρει κανεις με 1$ ακουστικα στο flash second deal?

Χαμενος χρονος ειναι αυτα. Μην ασχολεισαι καν.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα τα T5S πριν λίγες μέρες. Είχαν περάσει τελικά τελωνείο 3 ευρώ.

Από άποψη ηχητικής ποιότητας φαίνονται πολύ καλά αλλά το ANC για κάποιο λόγο δεν φαίνεται να λειτουργεί. Όταν το ενεργοποιώ και ακούω μουσική για παράδειγμα μου κόβει τις χαμηλές συχνότητες του κομματιού που ακούω (μπάσο κτλ). Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Mortis19 είπε

Παρέλαβα τα T5S πριν λίγες μέρες. Είχαν περάσει τελικά τελωνείο 3 ευρώ.

Από άποψη ηχητικής ποιότητας φαίνονται πολύ καλά αλλά το ANC για κάποιο λόγο δεν φαίνεται να λειτουργεί. Όταν το ενεργοποιώ και ακούω μουσική για παράδειγμα μου κόβει τις χαμηλές συχνότητες του κομματιού που ακούω (μπάσο κτλ). Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Εάν διαβάζες τα προηγούμενα θα είχες πάρει ήδη την απάντηση.Στην ουσία δεν υπάρχει ακύρωση θορύβου στα bluedio ,ότι πληρώνεις παίρνεις.

Επεξ/σία από stavag
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stavag είπε

Εάν διαβάζες τα προηγούμενα θα είχες πάρει ήδη την απάντηση.Στην ουσία δεν υπάρχει ακύρωση θορύβου στα bluedio ,ότι πληρώνεις παίρνεις.

Έχεις δίκιο, τώρα διάβασα την απάντηση σου. Τα είχα παραγγείλει όταν είχες γράψει οπότε δεν είχα δώσει σημασία 😛

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ χτες τα TN και απογοητεύτηκα σε σημείο να μην τα δοκιμάσω. 

Πλαστικούρα σκέτη, πολύ κακή ποιότητα κατασκευής. Με τίποτα δεν αξίζουν την αρχική τους τιμή. Ο λόγος που δεν τα δούλεψα είναι το γεγονός ότι σε κατάσταση off βγάζουν ένα θόρυβο - βόμβο χαμηλής έντασης μέχρι να αδειάσει η μπαταρία. Σε κατάσταση on δεν το κάνουν αλλά με προβλημάτισε. 

Στο 20 ευρώ με τα μεταφορικά από amazon πήρα κάτι πιο αξιόλογο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα δικα μου  τα ειχα παρει απο το banggood και τα πεταξα.Μιλαμε για ορισμο του σκουπιδιου.μια στις δυο κλησεις δεν με ακουγαν .Η ακυρωση θορυβου δε απλα δεν υπηρχε

Επεξ/σία από stavag
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...