Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως βλέπω αρκετές αρνητικές κριτικές στα δύο φθηνά ακουστικά των 9 και 12 δολ. Ότι δεν ανοιγουν, δεν φορτίζουν, ο σειριακός δεν επαληθεύεται στο site της εταιρείας, έρχονται με χτυπήματα και γδαρσίματα κτλ.

Προσοχή όσοι παραγγείλετε μήπως δεν είναι αυθεντικά ή είναι refurbished και απογοητευτείτε μετά.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

**offtopic** Έκανα λογαριασμό στο Alipay αυτό πρέπει να δείχνει γιατί μου μοιάζει scam :P image.png.6ff6f6eefc7494656ffbe69879d8bb10.png

Ναι, account στο aliexpress χρειάζεται

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Πάντως βλέπω αρκετές αρνητικές κριτικές στα δύο φθηνά ακουστικά των 9 και 12 δολ. Ότι δεν ανοιγουν, δεν φορτίζουν, ο σειριακός δεν επαληθεύεται στο site της εταιρείας, έρχονται με χτυπήματα και γδαρσίματα κτλ.

Προσοχή όσοι παραγγείλετε μήπως δεν είναι αυθεντικά ή είναι refurbished και απογοητευτείτε μετά.

Γνήσια είναι μην ανησυχείς.

Υ.Γ. Θέλω να πω ότι είναι απατεώνες διότι έβαλα άλλη κάρτα σε νέο λογαριασμό και πάλι δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι του νέου χρήστη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeAl92 είπε

Υ.Γ. Θέλω να πω ότι είναι απατεώνες διότι έβαλα άλλη κάρτα σε νέο λογαριασμό και πάλι δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι του νέου χρήστη.

Ip άλλαξες? Ίσως σε τσακώσανε απο εκεί

Δημοσ.

Έλεγα να πάρω τα  TN αλλά βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές μάρκες που δίνουν παρόμοια με τιμές που ξεκινάνε από 4 δολάρια. 

Πρόσφατα πήρα κάποια από το amazon Αγγλίας στα 16 ευρώ.  Τα ΤΝ αξίζουν την αναμονή;

Τα μεγάλα ίσως είναι καλύτερα, αλλά ξεπερνάνε το τελωνειακό όριο (είμαι ενεργός πελάτης ali express)

Δημοσ.

Έχω τα τα T4 και τα Tn active noise.Τα T4 υποτίθεται ότι έχουν active noise όταν ενεργοποιηθεί δεν υπάρχει μπάσο αλλοιώνεται και ο ήχος.ΣΤα Tn active noise τώρα τις μισές φορές με ακούνε τις άλλες όχι.Ενω το active noise δεν υπάρχει ενεργοποιηθεί η όχι.Οποτε οποίες θέλει ακουστικά για απομόνωση θορύβων μακριά

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Ποια ακουστικά προσπαθείς να αγοράσεις; Το κουπόνι νέου χρήστη θέλει αγορά τουλάχιστον $20 για να το χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mark Watney είπε

Ποια ακουστικά προσπαθείς να αγοράσεις; Το κουπόνι νέου χρήστη θέλει αγορά τουλάχιστον $20 για να το χρησιμοποιήσεις.

Ναι το είχα προβλέψει φίλε μου...δεν έχει σημασία πια αφού τελείωσε το μαύρο χρώμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, renaxan είπε

Ευχαριστώ πολύ!! Πήγα στο BT ηχείο.

Screenshot_2018-07-18-17-38-05-195_com.alibaba.aliexpresshd.png

Οριακά για τελωνείο. Αν τελικά περάσεις όταν και έρθουν, ρίξε ένα update αν θες στο σχετικό νήμα

29 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Το ξέχασα λες για αυτό;

Στοίχημα ό,τι θες, αν όλα τα άλλα ήταν διαφορετικά. Και αν δεν έκανε άλλος παλιότερη αγορά με την νέα κάρτα( ή εσύ τυχόν κάποια παλιά αγορά με το κύριο σου account)

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Greg9 said:

Οριακά για τελωνείο. Αν τελικά περάσεις όταν και έρθουν, ρίξε ένα update αν θες στο σχετικό νήμα

Ναι, φυσικα! 

Λογικά με το free shipping θα αργήσουν αρκετά, αλλά θα ενημερώσω εάν την γλύτωσα + την ποιότητα τους. Το Xiaomi είχα πριν, αλλά πήγε για δωράκι 🤗😃

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...