Sebu Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Πάντως βλέπω αρκετές αρνητικές κριτικές στα δύο φθηνά ακουστικά των 9 και 12 δολ. Ότι δεν ανοιγουν, δεν φορτίζουν, ο σειριακός δεν επαληθεύεται στο site της εταιρείας, έρχονται με χτυπήματα και γδαρσίματα κτλ. Προσοχή όσοι παραγγείλετε μήπως δεν είναι αυθεντικά ή είναι refurbished και απογοητευτείτε μετά.
Kenny McCormick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 **offtopic** Έκανα λογαριασμό στο Alipay αυτό πρέπει να δείχνει γιατί μου μοιάζει scam
darkmatinee Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε **offtopic** Έκανα λογαριασμό στο Alipay αυτό πρέπει να δείχνει γιατί μου μοιάζει scam Ναι, account στο aliexpress χρειάζεται
GeorgeAl92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Sebu είπε Πάντως βλέπω αρκετές αρνητικές κριτικές στα δύο φθηνά ακουστικά των 9 και 12 δολ. Ότι δεν ανοιγουν, δεν φορτίζουν, ο σειριακός δεν επαληθεύεται στο site της εταιρείας, έρχονται με χτυπήματα και γδαρσίματα κτλ. Προσοχή όσοι παραγγείλετε μήπως δεν είναι αυθεντικά ή είναι refurbished και απογοητευτείτε μετά. Γνήσια είναι μην ανησυχείς. Υ.Γ. Θέλω να πω ότι είναι απατεώνες διότι έβαλα άλλη κάρτα σε νέο λογαριασμό και πάλι δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι του νέου χρήστη.
Greg9 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, GeorgeAl92 είπε Γνήσια είναι μην ανησυχείς. Υ.Γ. Θέλω να πω ότι είναι απατεώνες διότι έβαλα άλλη κάρτα σε νέο λογαριασμό και πάλι δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι του νέου χρήστη. Ip άλλαξες? Ίσως σε τσακώσανε απο εκεί
papars Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Έλεγα να πάρω τα TN αλλά βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές μάρκες που δίνουν παρόμοια με τιμές που ξεκινάνε από 4 δολάρια. Πρόσφατα πήρα κάποια από το amazon Αγγλίας στα 16 ευρώ. Τα ΤΝ αξίζουν την αναμονή; Τα μεγάλα ίσως είναι καλύτερα, αλλά ξεπερνάνε το τελωνειακό όριο (είμαι ενεργός πελάτης ali express)
stavag Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Έχω τα τα T4 και τα Tn active noise.Τα T4 υποτίθεται ότι έχουν active noise όταν ενεργοποιηθεί δεν υπάρχει μπάσο αλλοιώνεται και ο ήχος.ΣΤα Tn active noise τώρα τις μισές φορές με ακούνε τις άλλες όχι.Ενω το active noise δεν υπάρχει ενεργοποιηθεί η όχι.Οποτε οποίες θέλει ακουστικά για απομόνωση θορύβων μακριά
GeorgeAl92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, Greg9 είπε Ip άλλαξες? Ίσως σε τσακώσανε απο εκεί Το ξέχασα λες για αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Γνήσια είναι μην ανησυχείς. Υ.Γ. Θέλω να πω ότι είναι απατεώνες διότι έβαλα άλλη κάρτα σε νέο λογαριασμό και πάλι δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι του νέου χρήστη. Ποια ακουστικά προσπαθείς να αγοράσεις; Το κουπόνι νέου χρήστη θέλει αγορά τουλάχιστον $20 για να το χρησιμοποιήσεις.
GeorgeAl92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Mark Watney είπε Ποια ακουστικά προσπαθείς να αγοράσεις; Το κουπόνι νέου χρήστη θέλει αγορά τουλάχιστον $20 για να το χρησιμοποιήσεις. Ναι το είχα προβλέψει φίλε μου...δεν έχει σημασία πια αφού τελείωσε το μαύρο χρώμα
Greg9 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, renaxan είπε Ευχαριστώ πολύ!! Πήγα στο BT ηχείο. Οριακά για τελωνείο. Αν τελικά περάσεις όταν και έρθουν, ρίξε ένα update αν θες στο σχετικό νήμα 29 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Το ξέχασα λες για αυτό; Στοίχημα ό,τι θες, αν όλα τα άλλα ήταν διαφορετικά. Και αν δεν έκανε άλλος παλιότερη αγορά με την νέα κάρτα( ή εσύ τυχόν κάποια παλιά αγορά με το κύριο σου account) 1
renaxan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 minute ago, Greg9 said: Οριακά για τελωνείο. Αν τελικά περάσεις όταν και έρθουν, ρίξε ένα update αν θες στο σχετικό νήμα Ναι, φυσικα! Λογικά με το free shipping θα αργήσουν αρκετά, αλλά θα ενημερώσω εάν την γλύτωσα + την ποιότητα τους. Το Xiaomi είχα πριν, αλλά πήγε για δωράκι 🤗😃 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις