Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Είμαι σε αναζήτηση για σετάκι μπάρες και μπαγκαζιέρας οροφής, μιας και βάζοντας κάτω τα πράγματα που είναι να πάρω μαζί στις διακοπές, δεν χωράμε ούτε εμείς στο αυτοκίνητο. (Seat Ibiza 2005)

Μιας και μηχανόβιος aka άσχετος από τέτοια αυτοκινητιστικά θέματα, τι έχετε να μου προτείνετε, με βάση πρωτίστως την οικονομία? Θα χρησιμοποιηθεί φέτος μόνο μια φορά για 5 ημέρες και μετά θα αποθηκευτεί, οπότε το κόστος είναι βασικός παράγοντας.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/7/2018 στις 11:27 ΠΜ, UncleKim είπε

Καλημέρα

Είμαι σε αναζήτηση για σετάκι μπάρες και μπαγκαζιέρας οροφής, μιας και βάζοντας κάτω τα πράγματα που είναι να πάρω μαζί στις διακοπές, δεν χωράμε ούτε εμείς στο αυτοκίνητο. (Seat Ibiza 2005)

Μιας και μηχανόβιος aka άσχετος από τέτοια αυτοκινητιστικά θέματα, τι έχετε να μου προτείνετε, με βάση πρωτίστως την οικονομία? Θα χρησιμοποιηθεί φέτος μόνο μια φορά για 5 ημέρες και μετά θα αποθηκευτεί, οπότε το κόστος είναι βασικός παράγοντας.

Μήπως να νοικιάσετε ένα μεγαλύτερο?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Μήπως να νοικιάσετε ένα μεγαλύτερο?

Οι τιμές για 5-6 ημέρες ενοικίασης, αυτοκινήτου μεγαλύτερου του ibiza, είναι απλά ασυμφορες. Αγοράζω και την καλύτερη μπαγκαζιέρα του κόσμου, και μου μένει κιόλας :)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Πόσα σκοπεύεις να δώσεις?

Τι να σου πω. Στις αναζητήσεις μου το οικονομικότερο δυνατό βάσει της χρήσης που προορίζεται

28 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Να τα στείλεις με το ΚΤΕΛ. Ξέρω ότι είναι μανούρα αλλά γλυτώνεις πολλά €€€...

Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο συμφέρει + τυχών ταλαιπωρία. Θα το δω όμως

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι Ελληνικές με 60-70 ευρώ, μετά πάμε σε Ιταλικές αλουμινίου στα 120 ευρώ περίπου, και μετά έχει Thule μέχρι και 250 ευρώ. Αυτά μόνο για τις μπάρες της σχάρας. Μετά για μπαγαζιέρα υπολόγιζε ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθος από 100 έως 2000 ευρώ. 

Δημοσ.

Πανε σε ενα μαγαζι με ειδη αυτοκινητου και δες κανενα φθηνο σετ. Ποιο παλια ειχα παρει σχάρες τις πιο φθηνερ 45€ για να βαλω πεδιλα, υπολογιζε και κανενα 120€ για μπαγαζιερα. Αν δεν πας γρηγορα δεν θα κανει πολυ θορυβο, στον θορυβο και την καταναλωση ειναι που υπερτερουν οι Thule, αλλα για μια φορα τον χρονο ισως δεν αξιζει.

• 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και πρόκειται να μεγαλωσει η οικογένεια + τον υπάρχοντα σκυλο, πρεπει να αυξησω τον αποθηκευτικό χωρο του αυτοκινήτου. 

Ψαχνω λοιπόν για μπαγκαζιερα οροφης ωστε να τοποθετηθεί σε a3 sportback.

Υπαρχει καποια δοκιμασμενη προταση που να ειναι ασφαλης και για εμενα και για τους υπόλοιπους στον δρομο και να μου δινει τον εξτρα χωρο που χρειαζόμαι;

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ.

Ρε φίλε είναι τραγικό!  Στο πιο απλό θέμα μπαίνεις να πάρεις μια ιδέα γιατί μπορει στην άκρη του μυαλού σου να έχεις σκεφτεί κάτι παρόμοιο και από τις πρώτες απαντήσεις ξεκινάει η ξεμπαρκιλα! 

Ρε μεγάλε ξέρεις τίποτα από μπάρες οροφής ? Όχι!  Γιατί μπαίνεις να γράψεις την παπαρούνα σου?  

Νοίκιασε αυτοκίνητο !

Στείλε τα με το ΚΤΕΛ 

Χώρισε την γυναίκα σου, ζήσε ελεύθερο πουλί. 

Μετακόμισε σε άλλη πόλη. 

Γίνε ινδιάνος, δεν χρειάζεσαι πολλά πολλά μαζί σου. Ο εαυτός σου αρκεί. 

Μην πας διακοπές, εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουxx ξυρίζεται! 

Αγόρασε άλλο αυτοκίνητο ρε καρμοιρη! Πάρε ένα SUV να σε σέβεται ο γείτονας!! 

Από μπάρες δεν έχω ιδέα αλλά υπάρχουν τόσες άλλες λύσεις. 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

TS, στην ίδια ακριβώς φάση με σένα (Fiat Panda και ταξίδι 3 ατόμων) πήγα σε μεταχειρισμένη Hermes 360 lt, σετ με μπάρες. Κόστος €160 (+€20 για να πάρω τα αντίστοιχα ποδαράκια των μπαρών για το αυτοκίνητό μου). Δεν με ενδιέφερε καθόλου το αισθητικό κομμάτι, μόνο το χρηστικό.

Μια παρατήρηση μόνο για το

Στις 18/7/2018 στις 11:27 ΠΜ, UncleKim είπε

Θα χρησιμοποιηθεί φέτος μόνο μια φορά για 5 ημέρες και μετά θα αποθηκευτεί

Κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά θα δεις ότι τελικά θα την ξαναβάλεις. Όχι επειδή δε θα έχεις χώρο, αλλά βολεύει για πράγματα που δε θες να βάλεις μέσα στο αυτοκίνητο πχ μετά από παραλία. Πλέον την έχω μόνιμα στο Qashqai, που δεν υφίσταται θέμα χώρου, για αυτό το λόγο και μόνο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...