Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ενδιαφέρομαι να προβώ στην αγορά ενός smartphone με ταβάνι τα 250 ευρο. Είμαι κάτοχος xiaomi redmi note 3 και ομολογώ ότι δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος μιας και ο λόγος που θέλω καινούργιο κινητό είναι ότι τον τελευταίο καιρό κολλάει τρελά,επίσης 1 φορά την ημέρα φόρτιση με μέτρια χρήση. Στο θέμα μας όμως. Χρησιμοποιώ facebook/instagram/skype και πλοήγηση στο ιντερνετ σε μέτρια χρήση. Χρησιμοποιώ κάμερα αρκετά και ενδιαφέρομαι να κρατάει όσο περισσότερο γίνεται. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι έχεις το rn3 με τον mediatek;

Διευκρίνησε αν θες από Ελλάδα ή εξωτερικό. Και βάλε σε μια προτεραιότητα τις απαιτήσιες σου μπαταρία-μέγεθος-κάμερα-hardware-software-κλπ.

Δημοσ.

Από Ελλάδα μόνο και κυρίως από μεγάλα καταστήματα. Δεν έχω κάποια απαίτηση πέρα απο καλή κάμερα και πλοήγηση που ανέφερα πιο πάνω. Δεκτές όλες οι προτάσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού δεν έμεινες ικανοποιημένος, γιατί δεν παίρνεις το 5 τώρα; 

Θα σ αρέσει πολύ πολύ πολύ περισσότερο απ το 3 μιας και έχουν κάνει παπάδες με το συγκεκριμένο. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiannisWalker είπε

Δεν έμεινα ικανοποιημένος γράφω 😂 μου πρότειναν και το Samsung a5 και το Huawei p9-10

Δεν έχει καμία σχέση το note 3 με τον επεξεργαστή mtk ,με το note 5 που έχει Snapdragon.

Δημοσ.

Με 250 ευρώ μην περιμένεις θαύματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις κάτι αξιόλογο πάντα με την ιδέα ότι θες δε θες θα είσαι στην low end κατηγορία. Εχω ορισμένες προτάσεις εδώ και η κάθε μια με τα δικά της υπέρ και κατά και δυστυχώς θα πρέπει φυσικά να κάνεις επιλογή του τι θες. 

- Xiaomi Redmi note 5 - Εξαιρετική μπαταρία, καλή φωτογραφία για τα δεδομένα όμως χειρότερη των άλλων δυο και καλό SoC που σημαίνει καλές επιδόσεις. Πρέπει να το πάρεις μόνο από επίσημους διανομείς φυσικά που θα σου βγει στα 250 ευρώ.

- HTC U Ultra - Η καλύτερη κάμερα στα λεφτά αυτά που θες μαζί με το ισχυρότερο SoC και τις καλύτερες επιδόσεις με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής όμως η μπαταρία θα σου είναι θέμα. Δεν είναι κακή αλλά είναι τυπική διάρκεια ναυαρχίδας. ΔΕΝ έχει θύρα ακουστικών επίσης.

- Honor 7X - Αυτός που τα έχει όλα αλλά δεν ξεχωρίζει σε τίποτα ενώ ταυτόχρονα δεν υστερεί τρανταχτά και πουθενά. 

Η επιλογή είναι δύσκολη βάση των θέλω σου. Εννοείται ότι το HTC είναι ανώτερο σε όλους μα όλους τους τομείς από τους άλλους δυο με μόνο μειονέκτημα την μπαταρία που είναι σαφέστατα χειρότερη των άλλων δυο. Η συσκευή όμως και η εμπειρία είναι σε άλλο επίπεδο καθώς επί της ουσίας πρόκειται για περσινή ναυαρχίδα οπότε παίρνεις όλα τα καλούδια μιας ναυαρχίδας με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Μελέτα και τις τρεις και κάνε την επιλογή σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
σημερα ψαχναμε για κινητο με οριο 200+ ευρώ. 3 επιλογές ...ισως εβαζα και το LG G6 για 4ο .

5.65-inch 18:9 screen,  Kirin 659 processor, 3GB of RAM, 32GB of expandable internal storage, 3000mAh battery, dual-camera setup on the rear (13MP + 2MP)

οθονη, λειτουργικο,

Επεξ/σία από avacan23
Δημοσ.

3 hours ago, ikaruga24 said:

Με 250 ευρώ μην περιμένεις θαύματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις κάτι αξιόλογο πάντα με την ιδέα ότι θες δε θες θα είσαι στην low end κατηγορία. Εχω ορισμένες προτάσεις εδώ και η κάθε μια με τα δικά της υπέρ και κατά και δυστυχώς θα πρέπει φυσικά να κάνεις επιλογή του τι θες. 

- Xiaomi Redmi note 5 - Εξαιρετική μπαταρία, καλή φωτογραφία για τα δεδομένα όμως χειρότερη των άλλων δυο και καλό SoC που σημαίνει καλές επιδόσεις. Πρέπει να το πάρεις μόνο από επίσημους διανομείς φυσικά που θα σου βγει στα 250 ευρώ.

- HTC U Ultra - Η καλύτερη κάμερα στα λεφτά αυτά που θες μαζί με το ισχυρότερο SoC και τις καλύτερες επιδόσεις με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής όμως η μπαταρία θα σου είναι θέμα. Δεν είναι κακή αλλά είναι τυπική διάρκεια ναυαρχίδας. ΔΕΝ έχει θύρα ακουστικών επίσης.

- Honor 7X - Αυτός που τα έχει όλα αλλά δεν ξεχωρίζει σε τίποτα ενώ ταυτόχρονα δεν υστερεί τρανταχτά και πουθενά. 

Η επιλογή είναι δύσκολη βάση των θέλω σου. Εννοείται ότι το HTC είναι ανώτερο σε όλους μα όλους τους τομείς από τους άλλους δυο με μόνο μειονέκτημα την μπαταρία που είναι σαφέστατα χειρότερη των άλλων δυο. Η συσκευή όμως και η εμπειρία είναι σε άλλο επίπεδο καθώς επί της ουσίας πρόκειται για περσινή ναυαρχίδα οπότε παίρνεις όλα τα καλούδια μιας ναυαρχίδας με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Μελέτα και τις τρεις και κάνε την επιλογή σου. 

Εγώ προσωπικά είχα το htc u ultra και εύκολα θα πήγαινα στο redmi note 5 αν δεν έπαιρνα το Galaxy S9.

Απαράδεκτη μπαταρία για το μέγεθος της οθόνης του..

Έβγαζα sot 2.30 - 3 ώρες με 4g, full chat, fb, instagram, φωτογραφίες, βίντεο κλπ κλπ κλπ και με την ΙΔΙΑ χρήση που κάνω τώρα στο S9, βγάζω εύκολα 4.30 - 5 ώρες sot. 

1000 φορές οπότε σε redmi note 5 που έχει αξιοπρεπέστατη μπαταρία(4000), πολύ καλή κάμερα, πολύ γρήγορο ΚΑΙ ομορφότερο και πάνω απ όλα φθηνότερο. 

Για το Honor 7X δεν έχω κάτι να πω επειδή δεν το ακούμπησα ποτέ, ούτε καν ασχολήθηκα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν θα πήγαινα τόσο εύκολα όταν υπάρχει τέτοια διαφορά ποιότητας για κάτι που πραγματικά θέλω να χρησιμοποιήσω και στην κάμερα το U ultra είναι περίπου επιπέδου HTC 10 και Pixel οπότε μιλάμε για σοβαρή φωτογραφία. Δηλαδή θα πρέπει να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για να μην μπορώ να βρω λύσεις. Από εκεί και μετά το κόστος είναι ακριβώς το ίδιο γιατί το Redmi δεν θα το πάρει από σκρουτζάδικο, αναγκαστικά θα το πάρει από αλυσίδα ενώ το HTC μια χαρά μπορεί αν το πάρει από σκρουτζάδικο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Htc u ultra επίσης εκτός από την μπαταρία δεν έχει θύρα ακουστικών δεν έχει ραδιόφωνο είναι αρκετά μεγάλο και service το πηγαίνεις στην Arvato και από εκεί  Ιταλία.

Ο λιγότερος χρόνος 1 μήνα+

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, ikaruga24 said:

Εγώ πάλι δεν θα πήγαινα τόσο εύκολα όταν υπάρχει τέτοια διαφορά ποιότητας για κάτι που πραγματικά θέλω να χρησιμοποιήσω και στην κάμερα το U ultra είναι περίπου επιπέδου HTC 10 και Pixel οπότε μιλάμε για σοβαρή φωτογραφία. Δηλαδή θα πρέπει να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για να μην μπορώ να βρω λύσεις. Από εκεί και μετά το κόστος είναι ακριβώς το ίδιο γιατί το Redmi δεν θα το πάρει από σκρουτζάδικο, αναγκαστικά θα το πάρει από αλυσίδα ενώ το HTC μια χαρά μπορεί αν το πάρει από σκρουτζάδικο. 

lol. 

Όταν λες επιπέδου pixel; 

Εδώ ρε συ δεν έκλανε μια στο Nexus 5X σε θέμα φωτογραφίας.

ΜΑΖΙ τα έβγαζα έξω και έβγαζα παράλληλα τις ίδιες φωτογραφίες, τα ίδια τοπία και υπήρχε τεράστια διαφορά. 

Το Pixel "ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ" το Nexus 5x και μου λες πως είναι επιπέδου Pixel; 

Καλή χρυσή η κάμερα του, αλλά όχι. .

Τσίμπα παραδείγματα.

HTC U Ultra: https://www.dropbox.com/sh/s3ry8ybxqgjh9xr/AAD53AnUGgVF1UBtxSeAd5hMa?dl=0&preview=IMAG0001.jpg

Nexus 5X: https://www.dropbox.com/sh/jadomj90f9yeaup/AACJ6OXwCaJ_jhC_Enh43QSaa?dl=0&preview=IMG_20180526_202831.jpg

HTC U  Ultra: https://www.dropbox.com/sh/s3ry8ybxqgjh9xr/AAD53AnUGgVF1UBtxSeAd5hMa?dl=0&preview=IMAG0056.jpg

Nexus 5X: https://www.dropbox.com/sh/jadomj90f9yeaup/AACJ6OXwCaJ_jhC_Enh43QSaa?dl=0&preview=IMG_20180526_202017.jpg

HTC U ultra: https://www.dropbox.com/sh/s3ry8ybxqgjh9xr/AAD53AnUGgVF1UBtxSeAd5hMa?dl=0&preview=IMAG0053.jpg

Nexus 5X: https://www.dropbox.com/sh/jadomj90f9yeaup/AACJ6OXwCaJ_jhC_Enh43QSaa?dl=0&preview=IMG_20180526_202005.jpg

HTC U Ultra: https://www.dropbox.com/sh/s3ry8ybxqgjh9xr/AAD53AnUGgVF1UBtxSeAd5hMa?dl=0&preview=IMAG0006.jpg
Nexus 5X: https://www.dropbox.com/sh/jadomj90f9yeaup/AACJ6OXwCaJ_jhC_Enh43QSaa?dl=0&preview=IMG_20180526_203646.jpg

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GiannisWalker είπε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Μου πρότειναν επίσης το Samsung A5 σε γνωστή εταιρεία

Από μένα όχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...