Προς το περιεχόμενο

SmartPhone Essential Phone PH-1 Gray 301.13 $ (~258 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρέλαβα σήμερα. Την παράδοση στην Ελλάδα έκανε η ACS. 2 ημέρες νωρίτερα από την ημέρα που μου είχαν αναφέρει από το Amazon. Πολύ καλά για καλοκαίρι.

Μεγάλο κουτί! Τετράγωνο 19χ19, είχα συνηθίσει σε πολύ πιο λιτές συσκευασίες. Βάρος 650 γραμμάρια με βάρος συσκευής μόνο 185 γραμμάρια.

Προσωπικά το έχω βάλει για πώληση (όχι στο insomnia). Αν δε το αγοράσει κανείς σε 2-3 μέρες θα το ανοίξω και θα το κρατήσω για εμένα. 

Για όποιον ενδιαφέρεται, το Amazon εχει σε προσφορά την Essential camera 360. 39€ + 24€ δασμοί και έξοδα αποστολής: https://www.amazon.com/Essential-360-Degree-Camera-Phone/dp/B074MVQMSP Η ίδια η Essential πουλάει πλέον την κάμερα στα 42€ αλλά δε στέλνει Ελλάδα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θεμα ειναι τι γινεται οταν σου βγαλει το κινητο προβλημα.

Γιατι δεν ειναι να πεις οτι μιλας με Amazon Ευρωπης αλλα με το Αμερικανικο amazon,κοινως δεν ξερω τι παιζει με μεταφορικα για να το στειλεις πισω και να το παρεις.

• Like 1

Αν συμβεί κάτι, όπως σε ένα παλικάρι σε γειτονικό φόρουμ, του ανέφεραν ότι θα του στείλουν άλλο (με χρέωση μιας κάρτας) κι όταν λάμβαναν το παλιό, θα την ξεχρεωναν... και η αποστολή του δικού του θα γινόταν σε ειδικό φάκελο, για να μην χρεωθεί μεταφορικά.

Thank you for your support of Essential. We apologize for the issue you are experiencing and appreciate your patience as we work to resolve it. We will send you a replacement Essential Phone and a prepaid shipping label for you to return your current device.

We will place a temporary authorization hold on your credit card for the amount of a new device. This ensures you will have a replacement as soon as possible, as we will be sending out your replacement before requiring anything is shipped our way. 

Once we have your original device back, we will inspect it and then drop the hold unless the inspection brings new information to light that might effect your ticket (i.e. unreported water damage, etc.).

Με σημειωση ομως , οτι αααμα ειναι ετσι οπως μας λες. Αμα δεν ειναι ( πχ αμα δουμε χτυπημα και θεωρησουμε οτι ειναι εκτος εγγυησης) , εχεις ηδη πληρωσει δευτερη συσκευη και δε σου βαζουμε τα χρηματα πισω.

• Like 1

Μια χαρά θα το δεχτεί και θα σας επιστρέψει και τα μεταφορικά,  εκτός αν θέλετε καινούργιο που λογικά θα το στείλει ταχύτατα με μηδενική χρέωση.

• Like 1

Αυτό το "water damage" έχει κάψει κόσμο πάντως. Μπορεί να γίνει αν έχει υγρασία το μερος που ζεις, αν ιδρώνεις πολύ, αν έχει ορεξούλες ο τεχνικός που θα το κοιτάξει κτλ. Μετά δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Στην ουσία δεν υπάρχει εγγύηση. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Με σημειωση ομως , οτι αααμα ειναι ετσι οπως μας λες. Αμα δεν ειναι ( πχ αμα δουμε χτυπημα και θεωρησουμε οτι ειναι εκτος εγγυησης) , εχεις ηδη πληρωσει δευτερη συσκευη και δε σου βαζουμε τα χρηματα πισω.

Aμα δούμε χτύπημα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο εγγύηση τέλος και φυσικά πολύ σωστό, τώρα η λογική το σπάω και μετά πουλάω μούρη στο σκρουτζομάγαζο που το αγόρασα δεν είναι σίγουρα για...ήθη και έθιμα Amazon...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1

Για το Amazon  μιλάμε. Ούτε τακτικές του "Έλληνα εμποράκου"  θα συναντήσετε, ούτε οι δικαιολογίες του Έλληνα παπατζή πελάτη περνάνε μετά απειλών. Οπότε κάθε "κατεργάρης" στον πάγκο του.

• Like 2

4 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Αυτό το "water damage" έχει κάψει κόσμο πάντως. Μπορεί να γίνει αν έχει υγρασία το μερος που ζεις, αν ιδρώνεις πολύ, αν έχει ορεξούλες ο τεχνικός που θα το κοιτάξει κτλ. Μετά δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Στην ουσία δεν υπάρχει εγγύηση. 

Τα τηλέφωνα δεν χαλάνε επειδή ζείς σε υγρό μέρος ή / και ιδρώνεις πολύ...

• Like 1

11 ώρες πριν, imvrios είπε

Παρέλαβα σήμερα. Την παράδοση στην Ελλάδα έκανε η ACS. 2 ημέρες νωρίτερα από την ημέρα που μου είχαν αναφέρει από το Amazon. Πολύ καλά για καλοκαίρι.

Μεγάλο κουτί! Τετράγωνο 19χ19, είχα συνηθίσει σε πολύ πιο λιτές συσκευασίες. Βάρος 650 γραμμάρια με βάρος συσκευής μόνο 185 γραμμάρια.

Προσωπικά το έχω βάλει για πώληση (όχι στο insomnia). Αν δε το αγοράσει κανείς σε 2-3 μέρες θα το ανοίξω και θα το κρατήσω για εμένα. 

Για όποιον ενδιαφέρεται, το Amazon εχει σε προσφορά την Essential camera 360. 39€ + 24€ δασμοί και έξοδα αποστολής: https://www.amazon.com/Essential-360-Degree-Camera-Phone/dp/B074MVQMSP Η ίδια η Essential πουλάει πλέον την κάμερα στα 42€ αλλά δε στέλνει Ελλάδα.

Το εβαλες κι εσυ για πωληση ακριβοτερα οπως ο αλλος εδω μεσα στο insomnia για να βγαλετε και κανενα χαρτζιλικι;

Δεν σχολιάζουμε αγγελίες και το τι θα κάνει ο καθένας με το κινητό του, είναι δικό του θέμα, εγώ θα το βάλω για ανταλλαγή με porsche 911!

Τελικά το δούλεψε κανείς να μας πει γνώμη;

Εγώ περιμένω το άσπρο, το γκρι ήρθε, αν είναι κανείς από Θεσσαλονίκη και γύρω που το θέλει ας ενημερώσει σε περίπτωση που δεν το πάρει το παιδί που είπαμε σε προηγούμενα μηνύματα.

Το περιμένω πως και πως αλλά με ξενερώσατε λίγο με εγγυήσεις κτλ η άλλη εναλλακτική μου είναι το s8 plus αλλά είναι και διπλάσια η τιμή!

Από το αμαζον έχουμε εγγύηση ή από την essential τελικά;

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τρέξατε να πάρετε το τηλέφωνο αφού δε το θέλατε πραγματικά. 

Επειδή σας είπαν ότι είναι προσφορά; 

Για να μπει μετά στις αγγελίες; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...