Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Darkphobia είπε

...

Καμιά πρόταση για θήκη? Απ'το αμερικάνικο amazon οι τιμές ξεφεύγουν.

Εγώ παράγγειλα δύο απ' αυτές (μια καφέ και μια μαύρη):

https://www.ebay.com/itm/Premium-Genuine-Leather-Mobile-Phone-Wallet-Case-Cover-For-Essentials-PH-1/142799413856?hash=item213f822260%3Am%3AmwT6_tz0DeAU-Ve4ROBCIEQ&var=441805399750&_sacat=0&_nkw=Essential+Phone+-+Ph-1+genuine+leather+case&_from=R40&rt=nc&LH_TitleDesc=0

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το γκρι είναι Amazon exclusive και η πλάκα είναι ότι όταν τελειώσουν υποτίθεται πως δε θα βγάλουν περισσότερα, αλλά μόνο για αυτό έχω estimated delivery date (το black moon είναι pending)

1 hour ago, zacharis1955 said:

Ενώ αυτές είναι πάμφθηνες και για αυτό πήρες και δύο!!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, cineaste είπε

Το γκρι είναι Amazon exclusive και η πλάκα είναι ότι όταν τελειώσουν υποτίθεται πως δε θα βγάλουν περισσότερα, αλλά μόνο για αυτό έχω estimated delivery date (το black moon είναι pending)

Πάμθηνα πράματα από γνήσιο δέρμα δυστυχώς δεν υπάρχουν, πήρα δύο όχι γιατί είναι φθηνές απλώς γιατί αγόρασα δύο τηλέφωνα...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Παραγγελία 16/07 σήμερα μου έγινε shipped και το Amazon λέει ότι φτάνει την 1η Αυγούστου.

Βρήκα επίσης άνθρωπο να μου φέρει από την Αμερική της Essential 360 κάμερα (είναι modular κάμερα για το κινητό) τώρα που την έχουν 20$ . Έστειλα αρχικά e-mail στην Essential να βρουν τρόπο να μου το στείλουν αλλά με γείωσαν. Γενικά δε φαίνεται να θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω για να βοηθήσουν (κακό αυτό).

Οι θήκες κοστίζουν λίγο είναι η αλήθεια. Βρήκα μία περίπτωση για 1,86$ αλλά πρέπει να αγοράσουμε 100.

Δημοσ.

Υπάρχει η ίδια στο wish στο 1€ στο aiexpress στα 1,21 στο eBay γύρω στο 1.10 και οχι δεν πέρασα όλη μέρα κοιτώντας θήκες προς θεού 😀😀😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με προλαβες. Aliexpress εχει TPU και hydrogel ( πλαστικο) προστατευτικό οθόνης. Με τα tempered δεν έχω βγάλει άκρη ποιο δεν αφήνει κενό. Η poetic karbοn μοιάζει καλη αλλά πρεπει να δείνει ογκο, της Tudia που είναι πολύ καλες είναι φαρμακείο με τα μεταφορικά

Επεξ/σία από dionysg
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Πάμθηνα πράματα από γνήσιο δέρμα δυστυχώς δεν υπάρχουν, πήρα δύο γιατί αγόρασα δύο τηλέφωνα...

Αν σου αρέσει η θήκη "φάκελος" που μπαίνει μέσα όλο το κινητό και τραβώντας ένα λουρί να εμφανίζεται και να το βγάζεις, τότε προτείνω αυτό το κατάστημα όπου προσφέρει γνήσια δερμάτινα προϊόντα (έχω αγοράσει 3 φορές) και έρχονται από Πολωνία. Έχει και άλλα εκτός από θήκες για κινητά.

https://www.ebay.com/str/amadi-mobiles

Χαμηλές τιμές και γνήσιο δέρμα πολύ καλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής κατασκευή (ραφές, σχέδιο κτλ).

Δημοσ.
Δημοσ.

Η poetic karbon δεν προσθέτει όγκο είναι απo τις πιο slim (δες στο YouTube), , απο τις tudia υπάρχει η tudia glost που από σχεδιασμό παει σε άλλο επίπεδο αλλά δεν την βρήκα πουθενά..... , όσο για τα tempered glass όλα ίδια μου φαίνονται να 2χ tempered glass στα 1.36 https://m.ebay.com/itm/2PCS-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-Cover-For-Essential-Phone-PH-1/142796882011?hash=item213f5b805b%3Ag%3AnWQAAOSwQgJa--jI&_nkw=Essential+phone+tempered+glass&_from=R40&rt=nc&_trksid=m4084.l1313 ,το άλλο γυαλί που κυκλοφορεί και πιάνει όλη την οθόνη λένε χαλάει το sensitivity ...

Δημοσ.

Πάντως θα περιμένετε μια εβδομάδα για εκτελωνισμό αυτές τις ημέρες σίγουρα, γίνεται χαμός και έχει και αρκετό προσωπικό άδεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cineaste είπε

Μου δίνεις ελπίδα!ενημέρωσε παρακαλώ όταν κ στο μαύρο πάρεις date.

Επικοινωνησα κ γω αλλά δεν μου είπαν τίποτα. Λες κ μιλούσα με κωτσοβολο 😁

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί να ναι θέμα προτεραιότητας τελικά.

Πούλησε σε μια μέρα ότι δεν πούλησε τόσους μήνες :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...