Προς το περιεχόμενο

SmartPhone Essential Phone PH-1 Gray 301.13 $ (~258 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, zoocra77 είπε

Παιδιά αν αλλάξει κανείς γνώμη και τελικά δεν το θέλει,του δίνω τα λεφτά εγώ.

Δεν είχα δει ότι έχει ip54.

Ευχαριστώ.

ΑΝ μου στειλουν το ασπρο τελικα κ δεν ακυρωσουν μπορω να σου διαθεσω στο κοστος φυσικα το γκρι που ξεκιναει να ερχεται.

Δεν ξέρω ποτε θα μαθω ομως?!

Απο θηκη κ τζαμακια τι πηρατε;

Οποιος παραλαβει πρωτος ας μας πει εντυπωσεις.

Την τιμή τη βρήκα αστεία πάντως για τα όσα προσφέρει. Σε κανα 6μηνο λογικά θα το έχουμε δώσει κ θα πάρουμε κάτι άλλο, τι σοι insomniacs ειμαστε!!!

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, pdim16 είπε

ΑΝ μου στειλουν το ασπρο τελικα κ δεν ακυρωσουν μπορω να σου διαθεσω στο κοστος φυσικα το γκρι που ξεκιναει να ερχεται.

Την τιμή τη βρήκα αστεία πάντως για τα όσα προσφέρει. Σε κανα 6μηνο λογικά θα το έχουμε δώσει κ θα πάρουμε κάτι άλλο, τι σοι insomniacs ειμαστε!!!

Eγω εκανα επικη χαζομαρα. Παραγγελνω κανονικα το γκρι. Μετα με χιλια ζορια καταφερνω να παραγγειλω και το μαυρο που ηθελα και ακυρωσα το γκρι. Τωρα φυσικα ειμαι σε αναμονη για το μαυρο και πιστευω οτι ειτε θα ακυρωθει ειτε θα αργησει πολυ. Αν ειχα αφησει το γκρι ηδη θα ερχοταν. Ανοησια.

• Sad 1

Είμαι σε κατάσταση "Pending delivery date" λόγω παραγγελίας σε Out of stock. Υπάρχει κάποιος που ήταν σε τέτοιο status και του το ακύρωσαν;

(για να έχω μια εικόνα αν υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει η όχι).

1 ώρα πριν, pdim16 είπε

Αν τελικά δεν θέλει το γκρί ο zoocra77 και ισχύει ότι μπορείς να το παραχωρήσεις, ενημέρωσε με μιας και είμαι σε status αναμονής. 

• Like 1

Αν και ειμαι απο αυτους που παρηγγειλαν οταν ηταν σε στοκ μετα ακυρωσα και ξαναεβαλα οταν ηταν OOS εχω ακομα σκεψεις αν θα το πληρωσω.

Σε επικοινωνια με την Essential σχετικα  με την εγγυηση

Αναφορά σε κείμενο

Hi,

Thank you for contacting Essential Support! Happy to provide details on your Limited Warranty status.

The good news is the same terms detailed in our Limited Warranty still apply to your device. However due to your country falling outside of our listed international locations, warranty processes is limited. Should you have an issue that requires a Warranty Exchange, you will have to send your device to our offices at your expense. Once we receive and confirm the issue, we will ship your replacement to US address of your choosing (e.g. a family or friend in the US that can forward it to you).

I hope this helps! Let us know if you have any additional questions!

Sincerely,

Jason
Essential Customer Experience Team

Δεν ξερω αν μπαινει το amazon.us στην μεση και καθαριζει. Σε αντιστοιχη ερωτηση που εκανα για το mi mix 2s απο amazon.es με διαβεβαιωσε οτι σε περιπτωση που δεν με καλυψει η ελληνικη αντιπροσωπεια (που δεν) μεσα στην εγγυηση (2 χρονια) το στελνω πισω για αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων.

Με την τακτικη της essential εχει τελωνειο και βγαινει απο την τσεπη (οπως και τα μεταφορικα πηγαινε ελα) που θεωρω απαραδεκτο. Ακομα και αν το δηλωσω στα ΕΛΤΑ ως επιστροφη για επισκευη θεωρω οτι απο την στιγμη που ο αποστολεας απο Αμερικη δεν ειναι ο ιδιος με την φορμα που συμπληρωνεις εδω στην Ελλαδα, οι τελωνειακοι δεν θα το δεχθουν.

Το θετικο ειναι οτι σε περιπτωση που χαλασει το κινητο απο δικη μου υπαιτιοτητα μπορω να παρω αλλο με 199 usd απο την essential, το πως θα ερθει βεβαια ειναι αλλη ιστορια.

Με μια ματια το μονο ανταλακτικο που βρισκεις ειναι η οθονη απο κινα και παει 45ε+τελωνειο. Tempered και θηκες ελαχιστα πραγματα. 

9 ώρες πριν, zoocra77 είπε

Παιδιά αν αλλάξει κανείς γνώμη και τελικά δεν το θέλει,του δίνω τα λεφτά εγώ.

Δεν είχα δει ότι έχει ip54.

Ευχαριστώ.

Και ip54 και τιτανιο που αντεχει πτωσεις και χτυπηματα, το κοπανανε υπερβολικα στο youtube :-)

Σήμερα ξημερώματα ήρθε ενημέρωση από amazon για αλλαγή στο status της παραγγελίας (είχε γίνει 17/7 όταν ήταν out of stock).

Εκτιμώμενη παράδοση 10-24 Αυγούστου, οπότε θα έχουμε κανά μήνα αναμονή.....

• Like 1

4 ώρες πριν, hkan είπε

Σήμερα ξημερώματα ήρθε ενημέρωση από amazon για αλλαγή στο status της παραγγελίας (είχε γίνει 17/7 όταν ήταν out of stock).

Εκτιμώμενη παράδοση 10-24 Αυγούστου, οπότε θα έχουμε κανά μήνα αναμονή.....

Ωχ κ γω τότε την έκανα άρα μάλλον την ακύρωσαν;!

Ακόμη pending λέει.

Κανείς άλλος με out of stock order?

τι χρωμα παιδια;

μηπως κανουν διαχωρισμο βασει χρωματος;

κανονικα αυτό το  update θα το στελνουν μαζικα οποτε θα επρεπε να ειχα κ γω την ιδια ενημερωση....αρα 😭

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σ' εμένα 10 με 24 Αυγούστου (λευκό), το γκρι είναι ήδη καθ' οδόν, παραλαβή Ιταλία...

Επεξ/σία από zacharis1955

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...