Προς το περιεχόμενο

SmartPhone Essential Phone PH-1 Gray 301.13 $ (~258 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, cineaste είπε

2 χρόνια εγγύηση έχεις και στα προιόντα Αmazon warehouse (στα Ευρωπαικά, στο Αμερικάνικο 1 χρόνο), 30 ημέρες είναι η επιστροφή.

Aυτό ήξερα και εγώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η επίσημα γραμμή είναι ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση, ούτε δική τους ούτε εργοστασιακή.

Άτυπα προσφέρουν κάλυψη μέσα στον πρώτο χρόνο.

Γαμωτο έφαγα άκυρο επειδή μου πάγωσαν την παραγγελία μέχρι να κάνω verification τα στοιχεία μου. Ίσως επειδή είχα κάτι χρόνια να παραγγείλω από Amazon και επειδή η προηγούμενη μου διεύθυνση ήταν στην Ιταλία.

Μέχρι να μου επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τελείωσε η προσφορά και μου ακύρωσαν την παραγγελία.

Τους έστειλα email για να μπορέσω να ξανακάνω την παραγγελία με την έκπτωση αλλά δεν ελπίζω και πολύ.

OH well, την επόμενη φορά.

Ρε παιδιά ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά,; γιατί εμένα μου ζητάει 499 δολάρια για το λευκό, ας μου πει κάποιος πως το παραγγέλνω. Ευχαριστώ 

Δε κάνεις κάποιο λάθος, απλώς άργησες.

Να ελπίζεις μήπως ξαναβάλουν την προσφορά. Αλλιώς, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Στην επόμενη προσφορά.

Λοιπόν, το είχα αγοράσει την προηγούμενη ημέρα, όταν σε προσφορά ήταν μόνο το γκρι.

Για εμένα και όσους άλλους το περιμένετε, προσοχή σε αυτό για να μη νιώθετε μετά ηλίθιοι και αρχίσετε να βρίζετε γιατί χαλάσατε νέα συσκευή:

Stuck the SIM card tool in the wrong hole (**sigh**)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γμτ. Στο eshop της ίδιας της essential εχουν σε προσφορά την modular 360 κάμερα για το essential από σε .

Αλλά δε στέλνουν Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, τέτοιο σκότωμα σε τιμές μόνο μία λογική ερμηνεία έχει: πάμε για φούντο και ξεπουλάμε. Αλλά είναι ευκαιρία και για εμάς.

Επεξ/σία από imvrios

Κινήθηκε τίποτα από τις παραγγελίες στη φάση out of stock?

τι παίζει με το αμαζον είναι δυνατόν να τις ακυρώσει ή απλά θα αργήσει η παραλαβή;

Στις ‎18‎/‎7‎/‎2018 στις 6:42 ΠΜ, CyberMarco είπε

Γαμωτο έφαγα άκυρο επειδή μου πάγωσαν την παραγγελία μέχρι να κάνω verification τα στοιχεία μου. Ίσως επειδή είχα κάτι χρόνια να παραγγείλω από Amazon και επειδή η προηγούμενη μου διεύθυνση ήταν στην Ιταλία.

Μέχρι να μου επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τελείωσε η προσφορά και μου ακύρωσαν την παραγγελία.

Τους έστειλα email για να μπορέσω να ξανακάνω την παραγγελία με την έκπτωση αλλά δεν ελπίζω και πολύ.

OH well, την επόμενη φορά.

κ γω έφαγα άκυρο αλλά έβαλα άλλη κάρτα και λέω μπας κ την προχωρήσουν την παραγγελία....ενημέρωσε αν μπορείς για την εξέλιξη, ευχαριστώ!

τουλάχιστον 3ετία θα ενημερώνετε το κινητό αν το λάβουμε τελικά ή θα καταλήξει αλκατελ; :p

43 λεπτά πριν, pdim16 είπε

Κινήθηκε τίποτα από τις παραγγελίες στη φάση out of stock?

τι παίζει με το αμαζον είναι δυνατόν να τις ακυρώσει ή απλά θα αργήσει η παραλαβή;

κ γω έφαγα άκυρο αλλά έβαλα άλλη κάρτα και λέω μπας κ την προχωρήσουν την παραγγελία....ενημέρωσε αν μπορείς για την εξέλιξη, ευχαριστώ!

τουλάχιστον 3ετία θα ενημερώνετε το κινητό αν το λάβουμε τελικά ή θα καταλήξει αλκατελ; :p

Εννοείται ότι μπορεί να μας τις ακυρώσει ή μπορεί να το τραβήξει κανένα 2μηνο οπότε θα ακυρώσουμε μόνοι μας!

Όσο για τις ενημερώσεις, την ίδια απορία έχω και εγώ....

Επισκέπτης

Αλκατέλ θα καταλήξει. Η Google θα βγάλει το πρώτο εξάμηνο 19 mid range συσκευή με τον 710. Αυτός σε επιδόσεις φτάνει τον 835. Γιατί να πληρώσεις μια παντόφλα από ξοφλημένη εταιρεία χωρίς εγγύηση , σέρβις και κυρίως ενημερώσεις; Δε θα κάνει πάνω από 300-400.

52 λεπτά πριν, myrtilo είπε

Αλκατέλ θα καταλήξει. Η Google θα βγάλει το πρώτο εξάμηνο 19 mid range συσκευή με τον 710. Αυτός σε επιδόσεις φτάνει τον 835. Γιατί να πληρώσεις μια παντόφλα από ξοφλημένη εταιρεία χωρίς εγγύηση , σέρβις και κυρίως ενημερώσεις; Δε θα κάνει πάνω από 300-400.

Οχι και παντοφλα. 84.9% screen to body ratio.    Εγγυηση εχει κανονικα απο αμαζον.  Αυτη τη στιγμη τρεχει 8.1 και μαλιστα τα εχει παρει και γρηγορα. Ηδη κυκλοφορει δοκιμαστικη για android p.

Επισης τι σχεση εχουν τα 260 με τα 400?!?!?! 

Σε ποιοτητα κατασκευης και σχεδιαση, αναλογο midranger δυσκολο το βλεπω.

• Like 1

12 minutes ago, papafigos84 said:

Οχι και παντοφλα. 84.9% screen to body ratio.    Εγγυηση εχει κανονικα απο αμαζον.  Αυτη τη στιγμη τρεχει 8.1 και μαλιστα τα εχει παρει και γρηγορα. Ηδη κυκλοφορει δοκιμαστικη για android p.

Επισης τι σχεση εχουν τα 260 με τα 400?!?!?! 

Σε ποιοτητα κατασκευης και σχεδιαση, αναλογο midranger δυσκολο το βλεπω.

Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά σε ένα ποστ που συγκρίνει μια προσφορά με μια υποθετική συσκευή (εκτός αν δουλεύει στην google το παιδί και έχει πληροφορίες από μέσα)

Μια συσκευή που όπως λέει θα κυκλοφορήσει σε κανέναν χρόνο! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, myrtilo είπε

Κακώς απαντώ αλλά προφανώς δεν έχεις καθόλου ιδέα για τι τηλέφωνο πρόκειται σε επιδόσεις, σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και πολλά άλλα, τώρα που κολλάει και προπάντων που έμαθες ότι "ΘΑ βγάλουν του χρόνου τηλέφωνο -με κατώτερο επεξεργαστή και σίγουρα με κλάσεις κατώτερη σχεδίαση & ποιότητα κατασκευής- σε Χ τιμή" μόνο εσύ το ξέρεις!

Επεξ/σία από zacharis1955

Οσοι τυχεροι προλαβανε, τον "Κυριο ειδαν".

Για τους διαφωνουντες, υπαρχουν και αλλες παραλιες.

Ηθελα δικαρτο και παλι δεν μπορεσα να αντισταθω, δεν το παρηγγειλα εως ετοιμοπαραδοτο και στο τελος εβαλα παραγγελια αναμονης.

Σουπερ ευκαιρια.

Παραγγελιες δεν θα ακυρωθουν, η ίδια η essential προμοταρε το deal του αμαζον και στο σαιτ της, twitter κλπ.

Το κρατησαν αρκετα παραπανω απο μια μερα αρχικα, μαλλον λογω του προβληματος του αμαζον σερβερ την 1η μερα και αφοτου ξεστοκαραν, παλι το κρατησαν τουλαχιστον ακομη μια μερα για δυνατοτητα παραγγελιας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...