Προς το περιεχόμενο

SmartPhone Essential Phone PH-1 Gray 301.13 $ (~258 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, CyberMarco είπε

Ωραιος TS.

Λέω να πάρω ένα, ήθελα σε λευκό αλλά βγαίνει πιο ακριβό.

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας με τι νόμισμα να πληρώσω; να διαλέξω την αυτόματη μετατροπή του Amazon σε € ή να πληρώσω σε $;

Εχω εθνική τράπεζα BTW.

$$

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκανα την παραγγελία εχθές το πρωί , οι θήκες και τα τζαμάκια ξεκίνησαν σήμερα , αλλά με έχετε βάλει σε σκέψεις .....

Διάβασα τα σχόλια στο amazon και ένα μεγάλο ποσοστό γκρινιάζει για το κακό του σήμα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορά τέλος. Και το σκεφτόμουν.

Δεν πειράζει. Χτύπησα στο Prime Day ένα Huawei Mate 10 Pro (used - like new) από το Amazon στα 330€. ;)

Επεξ/σία από mpokwsths

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

...

...Χτύπησα στο Prime Day ένα Huawei Mate 10 Pro (used - like new) από το Amazon στα 330€. ;)

330 € για μεταχειρισμένο...

imagesZRDP15UE.jpg

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα used-like new από το amazon warehouse είναι πρακτικά επιστροφή πελάτη καινούργιου προϊόντος που επιστρέφεται όχι λόγω βλάβης ή προβλήματος αλλά απλά εκμετάλλευονται την πολιτική του αμαζον.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχεις εγγύηση αλλά μόνο τις 30 μέρες του αμαζον.

Για προϊόντα τόσο ακριβά δεν ξέρω αν θα διάλεγα κάτι χωρίς εγγύηση ,μόνο αν το έβρισκα στην μισή τιμή και για μοντελο που δεν έχει βγει ζημιαρικο.

Επεξ/σία από Seldon68

Γιατί να μην έχει εγγύηση μέσω huawei? Εγώ μεταχειρισμένο playstation vr πήρα από το Amazon και επειδή είχε θέμα μου το άλλαξαν στην Ελλάδα με καινούργιο ή Sony hellas 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όχι μόνο. Υπάρχουν δεκάδες αναφορές για κάλυψη από το ίδιο το Amazon εντός 1 έτους.

Όσο για το πόσο μεταχειρισμένα είναι ... ένα HTC 10 (like new) που είχα πάρει παλιότερα είχε έρθει με τις εργοστασιακές ζελατίνες.

Για να δούμε αυτό.

Επεξ/σία από mpokwsths

Στη χειροτερη θα ειναι απλα ανοιγμενο και στην πενα. Μια χαρα αγορα ειναι.  Επισης, αν κατι δεν ειναι οπως πρεπει(που δεν το πιστευω) θα τους το επιστρεψεις. 

• Like 1

3 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Προσφορά τέλος. Και το σκεφτόμουν.

Δεν πειράζει. Χτύπησα στο Prime Day ένα Huawei Mate 10 Pro (used - like new) από το Amazon στα 330€. ;)

Τελικα, το μονο κακο στην αγορα σου, ειναι που δεν το ειπες και σε μας νωριτερα!
😜

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...