masvidal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Χαιρετώ την παρέα. Παιδιά ψάχνω ένα φθηνό smartphone με αξιοπρεπές GPS και κάμερες ! Δεν έχω άλλες απαιτήσεις. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
masvidal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση !!! Θα το κοιτάξω.
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Galaxy S7, Lg g6...και αυτά φθηνά θεωρούνται με αυτά που προσφέρουν. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από saruman123
mylo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Χιαομι και καλή κάμερα δε συμβαδίζουν. Δες δείγμα πριν βρεθείς προ εκπλήξεως
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, mylo είπε Χιαομι και καλή κάμερα δε συμβαδίζουν. Δες δείγμα πριν βρεθείς προ εκπλήξεως Για πες ένα παράδειγμα?
mylo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Για πες ένα παράδειγμα? Έχω Redmi Note 4 snap και νύχτα ή σε κλειστό χώρο οι φωτογραφίες είναι μέτριες. Για σελφι δε το συζητάμε...
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, mylo είπε Έχω Redmi Note 4 snap και νύχτα ή σε κλειστό χώρο οι φωτογραφίες είναι μέτριες. Για σελφι δε το συζητάμε... Αυτό το ξέρουν οι πάντες. Τίποτα σε Redmi mi note 3,Mi6,Mi8,Mi mix 2s κλπ δεν έχουμε τίποτα?
newmail115 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο φίλος απ' ότι διαβάζω αναφέρθηκε σε "ΦΘΗΝΟ" και με "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ GPS και κάμερες". Απο κει και πέρα προσωπικά θεωρώ περιττό να μιλάμε για ποιότητας φωτογραφίας την νύχτα και ακριβά μοντέλα που θεωρούνται φθηνά γι αυτά που προσφέρουν. Φθηνά γι αυτά που προσφέρουν προφανώς θεωρούνται κι άλλα ακριβότερα μοντέλα. Νομίζω ότι με κάποιο Redmi Note 5 ή Μ1 Α1 που βρίσκεται τώρα και σε προσφορά θα είναι καλλυμένος μια χαρά και απο οικονομικής πλευράς και απο κάμερες αλλά και απο GPS που ανταποκρίνεται άμεσα και με ακρίβεια Αλλά σίγουρα πάνω απ' όλα θα πρέπει να μας γράψει και για το διαθέσιμο μπάτζετ του... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από newmail115
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, newmail115 είπε Ο φίλος απ' ότι διαβάζω αναφέρθηκε σε "ΦΘΗΝΟ" και με "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ GPS και κάμερες". Απο κει και πέρα προσωπικά θεωρώ περιττό να μιλάμε για ποιότητας φωτογραφίας την νύχτα και ακριβά μοντέλα που θεωρούνται φθηνά γι αυτά που προσφέρουν. Φθηνά γι αυτά που προσφέρουν προφανώς θεωρούνται κι άλλα ακριβότερα μοντέλα. Νομίζω ότι με κάποιο Redmi Note 5 ή Μ1 Α1 που βρίσκεται τώρα και σε προσφορά θα είναι καλλυμένος μια χαρά και απο οικονομικής πλευράς και απο κάμερες αλλά και απο GPS που ανταποκρίνεται άμεσα και με ακρίβεια Αλλά σίγουρα πάνω απ' όλα θα πρέπει να μας γράψει και για το διαθέσιμο μπάτζετ του... Αυτά τα δύο που ανέφερες ναι είναι στα αξιοπρεπέστατα. Όσο δεν βλέπουμε μπάτζετ ή φόρμα αγοράς όλα παίζουν. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από saruman123 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1 hour ago, mylo said: Χιαομι και καλή κάμερα δε συμβαδίζουν. Δες δείγμα πριν βρεθείς προ εκπλήξεως Μη συγκρίνεις αυτό που έχεις εσύ με το redmi note 5 και τα υπόλοιπα που ανέφερε ο @Sheogorath. Είναι σαν να συγκρίνεις Galaxy S με Galaxy S6 (σε θέμα κάμερας)
mylo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε Μη συγκρίνεις αυτό που έχεις εσύ με το redmi note 5 και τα υπόλοιπα που ανέφερε ο @Sheogorath. Είναι σαν να συγκρίνεις Galaxy S με Galaxy S6 (σε θέμα κάμερας) Δεν έκανα καμία σύγκριση.
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Οσο ο ενδιαφερομενος δεν αναφερει budget λεμε για να λεμε. Σε καθε περιπτωση για GPS οι Snap ειναι μια χαρα και μακρια απο Mediatek!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα