Προς το περιεχόμενο

Κάπου κόλλησα στο Syberia...

Marcos_Aurilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, παίζοντας αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι που λέγεται Syberia, βρίσκομαι σε ένα σημείο που για να την κάνω από το Valadilene για πρώτη φορά, έχω τρεις εκρεμμότητες: Η μία ειναι το κλειδί που χρειάζομαι για να μπω στο μαυσωλείο της Annas Voralberg (σε βιβλία φαίνεται πως είναι ίδιο με το "περίφημο wind-up key που αποτελεί χαρακτηριστικό του κάθε automaton"). Η άλλη είναι η ζωγραφιά του Mammoth που περιμένει ο Momo (έχω χαρτι και μολύβι). Η τρίτη είναι η κλειδωμένη τέρμα αριστερά καγκελόπορτα, στο λαβύρινθο πίσω από την βίλα των Voralberg.

Ζητάω από αυτόυς που έχουν τουλάχιστον φύγει από το Valadilene, να μου πουν ένα ελάχιστο στοιχείο για την λύση του πρώτου από αυτούς τους τρείς γρίφους (πρώτου με βάση την σειρά που πρέπει να λυθούν, όχι με βάση την σειρά που τους έγραψα).

Δεν θέλω την λύση του γρίφου (πχ. πήγαινει εκει, ψάξε αυτό, κούνα εκείνο και θα βρείς το κλειδί), αλλά ένα στοιχείο (πχ. κοίτα προσεκτικότερα στο notary). Επίσης, μόλις δωθεί η πρώτη απάντηση (με την προϋπόθεση πως δεν είναι εντελώς λάθος) να μην δωθεί άλλη. Βάζω τόσους περιορισμούς (και φυσικά δεν κατεβάζω κάποια λύση) για να μην καταστρέψω την μαγεία αυτού του παιχνιδιού. Ευχαριστώ για την κατανόηση...

Δημοσ.

Αν και το παιχνίδι το έχω τερματίσει όταν πρωτο βγήκε (πριν 1,5 περίπου χρόνο δηλαδή), θυμάμαι είδικά το σημείο με το ζωγραφιά... Απλά να σου πω πως πρέπει να ψάξεις τους τοίχους της σοφίτας.

Για το κλειδί ψάξε λίγο καλύτερα σε ένα "κομοδίνο" που βρίσκεις...

Δε θυμάμαι να υπάρχει κάποια σειρά στο πως λύνεις αυτούς τους γρίφους,νομίζω είναι παράλληλα...

Για την καγκελόπορτα δε θυμάμαι,έχει περάσει και τόσος καιρός...ίσως και να μην χρειάζεται καν να την ανοίξεις...

Αν κάποιος το έχει παίξει πιο πρόσφατα και πιστεύει ότι έκανα λάθος ας με διορθώσει ελεύθερα...

Δημοσ.

Νομίζω ήμουν σαφής για τα walkthroughs. Ευχαριστώ τον Olorin, μου έδωσε την απάντηση που ήθελα...

Απλά να σου πω πως πρέπει να ψάξεις τους τοίχους της σοφίτας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...