mixalisvaf2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα Μιχάλης ονομάζομαι από Αθήνα είμαι.Για να μπούμε στο θέμα μας,έχω ένα κινητό Lenovo K80M από τον ιούνιο του 2016,το οποίο το παρήγγειλα από Κίνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν του βάζω το φορτιστή δείχνει κοκκινο το λαμπάκι το οποίο δείχνει αν φορτίζει ή όχι αλλά πολλές φορές δεν φορτίζει και μένει στο ίδιο σημείο η μπαταρία όταν όμως τοποθετήσω ένα αντικείμενο μικρό παραδείγματος χάρη ένα κατσαβίδι κάτω από το καλώδιο τότε φορτίζει και ανεβαίνει η μπαταρία.Το περίεργο είναι ότι όταν το βάζω να φορτίσει βγάζει κόκκινο λαμπάκι και μένει ίδιο σημείο.Τι μπορεί να ευθύνεται σε αυτό το πρόβλημα η μπαταρία του κινητού ή το βύσμα χρειαζεται επισκευη?(όπου έχω παρατηρήσει ότι έχει χαλαρώσει η υποδοχή μπαταρίας.Επίσης αν το δώσω να μου το επισκευάσουν πόσες μέρες κατα προσέγγιση χρειάζεται για να επισκευαστει?Ρωτώ γιατί το χρειάζομαι και πρέπει να γνωρίζω για πόσες μέρες θα μέινω χωρίς κινητό.
arisg90 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Ετσι οπως το γραφεις φαινεται να εχει προβλημα η υποδοχη φορτισης.Υπολογιζω 15-25€ κοστος σε καποιο απο τα δεκαδες μαγαζια με κινητα που υπαρχουν στην Αθηνα.Λιγες ωρες θελει.Το πας πρωι,το παιρνεις μεσημερι η απογευμα.Στη χειροτερη την αλλη μερα.
mixalisvaf2002 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, arisg90 είπε Ετσι οπως το γραφεις φαινεται να εχει προβλημα η υποδοχη φορτισης.Υπολογιζω 15-25€ κοστος σε καποιο απο τα δεκαδες μαγαζια με κινητα που υπαρχουν στην Αθηνα.Λιγες ωρες θελει.Το πας πρωι,το παιρνεις μεσημερι η απογευμα.Στη χειροτερη την αλλη μερα. ευχαριστω πολυ φιλε μηπως γνωριζεις κανενα μαγαζι το οποιο φτιαχνει τετοια?
mixalisvaf2002 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 γνωριζει κανεις κανα μαγαζι που θα μπορουσα να παω αθηνα για να το επισκευασω και αν ναι ποιο? Επιπλεον στην περιπτωση που η μπαταρια φταιει ποσο κοστιζει περιπου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα