Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 H Dell εχει ενα απο τα καλυτερα service υπομονη και πιστευω οτι το προβλημα σου θα λυθει.
polaki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Κρατα μας ενημερους παντως! Μέχρι πριν πάω προς Apple μεριά, όλα μου τα laptop είτε δικά μου είτε της εταιρίας ήταν Dell ακριβώς για το φοβερό support που έχουν. 1
ELMastas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Χωρίς να είμαι ειδικός πιστεύω πως αφού ανέβαζε τόσο θερμοκρασίες και δεν ανοίγει νομίζω πως κάποια επαφή/καλωδιάκι κάηκε,πολύ πιθανά στήν κάρτα γραφικών και θέλει αντικατάσταση/φτιάξιμο, αν είναι αυτό είναι πανεύκολο,πές μας νέα για το τι ήταν όταν το μάθεις . 1
RaspuTech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Το ίδιο έχω ακούσει κι από γνωστούς για το service της Dell, ότι είναι πολύ καλό. Θα ενημερώσω πάντως για κάθε εξέλιξη και για το πρόβλημα που είχε τελικά 😉, μακάρι να πάνε όλα καλά.
eleosre Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μήπως έχει flex για το power button?μήπως δεν κούμπωσε σωστά..και δεν δίνει σήμα για να ανάψει?τεσπα πες μας τι θα σου πουν...
George555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Προσπάθησε και κάτι φαινομενικά χαζό. Βγάλε μπαταρία και φορτιστή και κρατα πατημένο το power button για 15" ή πατα το παλμικά, οτι σε βολεύει και ξαναδοκίμασε να το βάλεις μπροστά μόνο με το φορτιστή ή μόνο με την μπαταρία.
RaspuTech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, eleosre said: Μήπως έχει flex για το power button?μήπως δεν κούμπωσε σωστά..και δεν δίνει σήμα για να ανάψει?τεσπα πες μας τι θα σου πουν... Μία ταινία έχει που συνδέει το κουμπί με την τροφοδοσία την έχω τσεκάρει μπήκε (είναι σαν την ταινία του πληκτρολογιου αλλά σαφώς πιο μικρή) , έχω μια υποψία ότι κάτι μπορεί να τραβήχτηκε εκεί γιατι ηταν κολλημένη ελαφρώς πάνω στο fan και όταν το τράβηξα βγήκε από τη θέση του. 15 minutes ago, George555 said: Προσπάθησε και κάτι φαινομενικά χαζό. Βγάλε μπαταρία και φορτιστή και κρατα πατημένο το power button για 15" ή πατα το παλμικά, οτι σε βολεύει και ξαναδοκίμασε να το βάλεις μπροστά μόνο με το φορτιστή ή μόνο με την μπαταρία. Αυτό ακριβώς μου είπαν σήμερα στο τηλέφωνο να κάνω από το service της Dell αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Φαίνεται σαν να μην τραβάει ρεύμα καθόλου όταν βάζω φορτιστή (παρεμπιπτόντως δουλεύει μια χαρά ο φορτιστής). Επίσης κάτι άλλο που μου είπαν ήταν συνδιασμός D + power button, Fn + Power button για 5 δευτερόλεπτα Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από RaspuTech
George555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Ελέγχεις διεξοδικά οτι το κουμπι ενεργοποίησης κλείνει κύκλωμα με τη μητρική. Βεβαιώσου οτι το flex cable έχει μπει όλο μέσα ή αν έχεις κουμπωτό έχει κουμπώσει καλα. Τέλος θα ήθελα να σε ρωτησω αν για να αλλάξεις πάστα έπρεπε να βγάλεις τη μητρική απο το σασί. Αν ναι, την έπιανες με γυμνά χεριά οπως πιάνεις ένα πιάτο απο την πιατοθήκη για να βάλεις φαί? Γειώθηκες κάπου πριν τη διαδικασία ωστε να αποβάλεις οτι στατικό ηλεκτρισμό είχες πάνω σου? Οταν χειριζόσουν τη μητρική μήπως την πίεσες αρκετά σε καποιο χρονικό σημείο της διαδικασίας? Θυμήσου ωστε αν είναι κάτι από αυτα, να μην ασχοληθείς άλλο και να το στείλεις για εγγύηση. Η ταινία έχει πολύ λεπτα σημεία με χαλκό στις άκρες. Αν μπει ατσούμπαλα αυτές γυρνάνε και δεν κάνουν επαφή. Έλεγξε οτι δεν έχει συμβεί κάτι τετοιο.
eleosre Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, RaspuTech είπε Μία ταινία έχει που συνδέει το κουμπί με την τροφοδοσία την έχω τσεκάρει μπήκε (είναι σαν την ταινία του πληκτρολογιου αλλά σαφώς πιο μικρή) , έχω μια υποψία ότι κάτι μπορεί να τραβήχτηκε εκεί γιατι ηταν κολλημένη ελαφρώς πάνω στο fan και όταν το τράβηξα βγήκε από τη θέση του. Αυτό ακριβώς μου είπαν σήμερα στο τηλέφωνο να κάνω από το service της Dell αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Φαίνεται σαν να μην τραβάει ρεύμα καθόλου όταν βάζω φορτιστή (παρεμπιπτόντως δουλεύει μια χαρά ο φορτιστής). Επίσης κάτι άλλο που μου είπαν ήταν συνδιασμός D + power button, Fn + Power button για 5 δευτερόλεπτα Δοκίμασε να βραχυκυκλώσεις την επαφή που μπαίνει η ταινία...λογικα 2 επαφές θα είναι...εαν δεν το έχεις δώσει ακόμα για service..
RaspuTech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, George555 said: Ελέγχεις διεξοδικά οτι το κουμπι ενεργοποίησης κλείνει κύκλωμα με τη μητρική. Βεβαιώσου οτι το flex cable έχει μπει όλο μέσα ή αν έχεις κουμπωτό έχει κουμπώσει καλα. Τέλος θα ήθελα να σε ρωτησω αν για να αλλάξεις πάστα έπρεπε να βγάλεις τη μητρική απο το σασί. Αν ναι, την έπιανες με γυμνά χεριά οπως πιάνεις ένα πιάτο απο την πιατοθήκη για να βάλεις φαί? Γειώθηκες κάπου πριν τη διαδικασία ωστε να αποβάλεις οτι στατικό ηλεκτρισμό είχες πάνω σου? Οταν χειριζόσουν τη μητρική μήπως την πίεσες αρκετά σε καποιο χρονικό σημείο της διαδικασίας? Θυμήσου ωστε αν είναι κάτι από αυτα, να μην ασχοληθείς άλλο και να το στείλεις για εγγύηση. Γιώργο + @eleosreτο έχω πακεταρει γιατί αύριο θα περάσει το courier να το μαζέψει πρωί οποτε λέω να μην το πειράξω άλλο. Σίγουρα θυμάμαι ότι οι κινήσεις ήταν χειρουργικές χωρίς να πιέσω κάτι, η μόνη βλακεια που έκανα ήταν ότι ξέχασα να γειωθω. Επίσης το σασί δε χρειάζονταν να βγει απλώς από τη στιγμή που έφυγε η ταινία της τροφοδοσίας αναγκαστικά το έλυσα γτ βρίσκονταν στο κάτω μέρος. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από RaspuTech
George555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Έχω απορία να δω τι μπορεί να είναι. Αν το θυμηθείς όταν σε ενημερώσουν για το τι είχε, κάνε μια ενημέρωση κι εδω.
RaspuTech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, George555 said: Έχω απορία να δω τι μπορεί να είναι. Αν το θυμηθείς όταν σε ενημερώσουν για το τι είχε, κάνε μια ενημέρωση κι εδω. Γιώργο σίγουρα θα ενημερώσω εδώ για οποιαδήποτε εξέλιξη έχω
alkis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Στις 18/7/2018 στις 5:37 ΜΜ, RaspuTech είπε Κουλ ρε παιδιά, ο εκπρόσωπος στο τηλέφωνο το πρωί μου είπε με δικιά τους ευθύνη ακόμα κι αν κάνω λάθος να ανοίξω το laptop και να βγάλω την εσωτερική μπαταρία και να δοκιμάσω discharge στη μητρική, οπότε να πως δεν βγήκε εκτός εγγύησης τουλάχιστον από τις βίδες. Όσον αφορά από την πάστα το λαπτοπ είναι από εξωτερικό (Dell outlet / refurbished) οπότε δεν ξέρω αν θα μπουν στη διαδικασία να συγκρίνουν και την πάστα. Όπως και να χει ένα λαπτοπ είναι, αν το φτιάξουν έχε καλώς αν δεν το φτιάξουν και πάλι δε θα κάτσω να πεθάνω για ένα αντικείμενο, την υγειά μας πάνω απ όλα! Οι βιδες θα ταν το μεγαλο θεμα, αλλα εφοσον σου ειπε να το ανοιξεις για clear cmos τοτε ουτε του παπα. Μπραβο στη dell. Εφοσον δεν εισαι σιγουρος για το power on/button/board/cable τοτε ισως και εκει να ειναι το προβλημα. Τουλαχιστον εχουν πιασει τα λεφτα σου τοπο, σκεψου να ειχες κανενα hp-acer και να γινοταν κατι τετοια και να πρεπει να ψαχνεις αντιπροσωπειες στο πουθενα.
RaspuTech Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 5 hours ago, alkis13 said: Οι βιδες θα ταν το μεγαλο θεμα, αλλα εφοσον σου ειπε να το ανοιξεις για clear cmos τοτε ουτε του παπα. Μπραβο στη dell. Εφοσον δεν εισαι σιγουρος για το power on/button/board/cable τοτε ισως και εκει να ειναι το προβλημα. Τουλαχιστον εχουν πιασει τα λεφτα σου τοπο, σκεψου να ειχες κανενα hp-acer και να γινοταν κατι τετοια και να πρεπει να ψαχνεις αντιπροσωπειες στο πουθενα. Το service της Dell είναι ένας από τους λόγους που τα τελευταία δύο μηχανήματα ήταν από εκεί γιατί με ένα acer που πέρασε από τα χέρια μου είδα κι έπαθα. Σκέψου χθες επικοινώνησα, σήμερα το πρωί ήρθαν και το πήραν και το κυριότερο το μηχάνημα αγοράστηκε από Αγγλία από Dell outlet με εγγύηση εκεί. Τι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά.
@topos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Συμφωνώ προφανώς με τις υποδείξεις των προηγούμενων.Και προσθέτω άλλη μια-> Η πάστα που έβαλες (σε υπερβολική ποσότητα μπορώ να πω) είναι αγώγιμη? Εάν ναι ίσως έχεις βραχυκυκλώσει cpu/gpu.Απο τότε που έμαθα το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, βάζω μόνο μη αγωγιμες σε λάπτοπ (όπως η artic silver ceramique 2) και ας χάνω κάτι ελάχιστο σε αγωγιμότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα