ma3stros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Εγω θα σου προτεινα να παρεις την dell και να μην πας στο μαγαζι. Φυσικα στην θεση σου αφου ημουν σιγουρος οτι τα εχω βαλει ολα σωστα... δεν θα τους ελεγα τπτ σχετικα οτι το ανοιξες μονος σου και εγιναν ολα αυτα... Απορια το εχω γιατι να αλλαξεις παστα στο 6μηνο.. αντε πες να το φυσιξεις για σκονες κλπ οκ...αλλα για παστα😊 1
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Καινούργιο μηχάνημα που λογικά έχει εγγύηση και το άνοιξες? Εκτός και αν το πήρες από το Μοναστηράκι. 1
RaspuTech Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, bill27 said: Δεν το ξερω το δικο σου το λαπτοπ αλλα στο δικο μου lenovo g560 ειχε τα νουμερα που σου λεω και επρεπε να τα βιδωσω με συγκεκριμενη σειρα,αν δεν βαριεσαι να το ξανα ανοιξεις καντο μπας και...αλλα γνωμη μου ειναι πως η αποχαιρετησε η μητρικη η το τροφοδοτικο αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρος για αυτο Μόλις το άνοιξα έτσι είναι η πάστα σωστά; Έκανα τρελή βλακεια ρε παιδιά όντως, το άνοιξα γτ έφτανε 80 βαθμούς plus και η πάστα που είχε μέσα ήταν ξερή. Από Dell outlet το πήρα το μηχάνημα όχι από Μοναστηράκι εντάξει είπαμε.. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από RaspuTech
nikos903 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Ξερή πάστα στους 6 μήνες; Τι βάλανε πάλι.... Όπως και να έχει, αν βρεις άλλον φορτιστή (ίδιο βύσμα ίδια βόλτ και ίδια ή παραπάνω αμπέρ) κάνε μια δοκιμή, μετά απο αυτό τι άλλο να του κάνεις όμως... Θέλει μαγαζί για να το κοιτάξουν.
RaspuTech Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Εγινε ρε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές θα παίξω με service από αύριο να δούμε τι θα γίνει
rayven18 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Το να βγάλεις απλά την cmos δέν βοηθάει, πάρε ενα τσιμπιδάκι και ένωσε τις δυο επαφές επάνω στην πλακέτα εκει που συνδέεται η cmos για 10-20 δευτερόλεπτα ωστε να αδειάσουν τελείος οι πυκνωτές του bios, ξανα κουμπωσέ το λαπτοπ όπως θα έπρεπε και δοκίμασε. Ψάξε και λίγο στο google με το μοντέλο του λαπτοπ σου μήπως αντιμετώπισε και κάποιος άλλος κατι παρόμοιο. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα πρέπει να υπάρχει συνδιασμός πλήκτρων στα dell πριν καν ξεκινήσει το μηχάνημα για να γίνετε ενα μινι reset 1
nkparadox Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Πολλές φορές δέν ανάβει το μηχανημα αν ξεχάσεις να συνδέσεις το καλώδιο απο το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή! Βεβαιώσου ότι είναι συνδεδεμένο σωστά! 1
RaspuTech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 hour ago, rayven18 said: Το να βγάλεις απλά την cmos δέν βοηθάει, πάρε ενα τσιμπιδάκι και ένωσε τις δυο επαφές επάνω στην πλακέτα εκει που συνδέεται η cmos για 10-20 δευτερόλεπτα ωστε να αδειάσουν τελείος οι πυκνωτές του bios, ξανα κουμπωσέ το λαπτοπ όπως θα έπρεπε και δοκίμασε. Ψάξε και λίγο στο google με το μοντέλο του λαπτοπ σου μήπως αντιμετώπισε και κάποιος άλλος κατι παρόμοιο. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα πρέπει να υπάρχει συνδιασμός πλήκτρων στα dell πριν καν ξεκινήσει το μηχάνημα για να γίνετε ενα μινι reset 11 minutes ago, nkparadox said: Πολλές φορές δέν ανάβει το μηχανημα αν ξεχάσεις να συνδέσεις το καλώδιο απο το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή! Βεβαιώσου ότι είναι συνδεδεμένο σωστά! Παιδιά ευχαριστώ για τη συμβουλή, σήμερα επικοινώνησα με Dell Ελλάδος επειδή έχει ακόμα εγγύηση μισό χρόνο και αύριο θα περάσει courier να το παραλάβει για επισκευή. Οπότε λέω να μην το πειράξω και κάνω κάτι χειρότερο. 1
Qless Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Ανοιγμένο dell και θα σε καλύψουν?? ρ'ωτησες? Η μήπως σε καλέσουν για να σε ενημερώσουν για το κόστος και αν δέχεσαι την επισκευή? 'Οσο για το ανεκδιήγητο με την αντικατάσταση της θερμοαγώγιμης κάθε 2-3-5 μήνες ένα χρόνο.......στου κουφού την πόρτα λέμε....., ότι πιο άχρηστη πρακτική έπειδη το κάνουν οι άλλοι να το κάνουμε και εμείς...., η θερμοαγώγιμη πάστα ΔΕΝ είναι πάστα ζαχαροπλαστείου που χαλάει εκτός ψυγείου, και ούτε λήγει....... Το πετρωμένη ,υγρή ή οτιδήποτε έχει να κάνει καθαρά και μόνο με την σύσταση της κάθε πάστας, arctic silver, cermique, lm, copper κλπ, και τις ιδιότητες της, δεν πετρώνει επειδή είναι παλιά .....ΕΛΕΟΣ δηλαδή 1
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δεν χρειάζεται να αναφέρει ότι το άνοιξε. Ας κάνει την πάπια και αν το κατάλαβαν το κατάλαβαν.
Qless Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Οι βίδες στα dell είναι βαμμένες με μπλέ χρώμα συνήθως κάποια με κόκκινό και μπορεί μέχρι και ο Ανέστης Βλάχος με το ένα γυάλινο μάτι να δεί ότι έχει ανοιχτεί...., πολύ δεπερισσότερο ο τεχνικός της dell, και για να προλάβω ορισμένους και που θα το καταλάβουν αν το έχω κάνει σιγά σιγά... Απλά το χρώμα όταν ξεβιδώσει κάποιος τις βίδες βάφει τις βόλτες στο σώμα της βίδας και δεν μπορείς να κάνεις κάτι........χωρίς φυσικά να αναφέρουμε τυχόν κατσαβιδιές στο σασί του λάπτοπ που είναι σίγουρες εφ΄ 'οσον δεν ανόιχθηκε με κατάλληλα πλαστικά εργαλεία
nikos903 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Απο την μία ναι, απο την άλλη Dell είναι αυτή.... 😄 Υπομονή και όλα θα δείξουν
coolerman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Αν εχει μπει "ξένο" χέρι θα βγει εκτός εγγύησης αυτόματα,έχουν εξοπλισμό εννοείτε!! Ενημερωσέ μας..
alkis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καταρχάς θα δουν γρατζουνισμένες βίδες. Όλο και κάποια θα κλώτσησε. Επίσης, η πάστα είναι πολύ ωραία περασμένη και υγρή για να καταλάβουν ότι προσπάθησες να την αλλάξεις :P. Λίγο στραβά να έχεις βάλει κάποια καλωδιοταινία υπάρχει πιθανότητα να βραχυκυκλωνει.
RaspuTech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κουλ ρε παιδιά, ο εκπρόσωπος στο τηλέφωνο το πρωί μου είπε με δικιά τους ευθύνη ακόμα κι αν κάνω λάθος να ανοίξω το laptop και να βγάλω την εσωτερική μπαταρία και να δοκιμάσω discharge στη μητρική, οπότε να πως δεν βγήκε εκτός εγγύησης τουλάχιστον από τις βίδες. Όσον αφορά από την πάστα το λαπτοπ είναι από εξωτερικό (Dell outlet / refurbished) οπότε δεν ξέρω αν θα μπουν στη διαδικασία να συγκρίνουν και την πάστα. Όπως και να χει ένα λαπτοπ είναι, αν το φτιάξουν έχε καλώς αν δεν το φτιάξουν και πάλι δε θα κάτσω να πεθάνω για ένα αντικείμενο, την υγειά μας πάνω απ όλα! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από RaspuTech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα