Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12.jpg.3085b3bbf97c5325d3698a5d23887b1c.jpgΚαλησπέρα παιδιά τώρα έχω αυτό εδώ το ρούτερ Λόγω ότι θα αγοράσω καινούριο έχω βρει αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html 

Το μόνο πρόβλημα μου είναι το εξής... Στο σπίτι μου υπάρχει μονο 1 θύρα τηλεφώνου. Εκεί έχω συνδέσει έναν διακλαδωτή όπου πάνω σε αυτόν έχω βάλει το ρούτερ. Πάνω στο ρούτερ έχω βάλει εκεί που λέει phone 1 το τηλέφωνο. Το θέμα μου είναι ότι τώρα το νέο ρούτερ δεν έχει υποδοχή phone 1. Και επίσης εάν βάλω το ρούτερ μαζί με το τηλέφωνο στον διακλαδωτή ταυτόχρονα δεν έχω τηλέφωνο.

Δημοσ.

Καταρχήν το ρούτερ αυτό είναι ψιλοσαπιο γιατί το επέλεξες ? Τι παραπάνω θες από το ρούτερ της κοσμοτε?

Αν το θες σώνει και καλά πρέπει να γυρίσεις το ρούτερ της κοσμοτε σε bridge κ να βάλεις μετά το δικό σου . Συγχρονισμό δλδ θα παίρνει το ρούτερ της κοσμοτε και την κίνηση στο δίκτυο θα την κάνει το δικό σου ρούτερ 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Καταρχήν το ρούτερ αυτό είναι ψιλοσαπιο γιατί το επέλεξες ? Τι παραπάνω θες από το ρούτερ της κοσμοτε?

Αν το θες σώνει και καλά πρέπει να γυρίσεις το ρούτερ της κοσμοτε σε bridge κ να βάλεις μετά το δικό σου . Συγχρονισμό δλδ θα παίρνει το ρούτερ της κοσμοτε και την κίνηση στο δίκτυο θα την κάνει το δικό σου ρούτερ 

Μεχρι ενα 50 υπαρχει καλυτερη επιλογη ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aGka8l είπε

Πες μας γιατί θες να το αλλάξεις πρώτα 

Γιατι συνεχεια κανει αποσυνδεσεις και δεν υπαρχει καλη ανταποκριση γραμμης.. πχ με 2-3 ατομα μεσα κολλαει το συμπαν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, megaklhs είπε

Γιατι συνεχεια κανει αποσυνδεσεις και δεν υπαρχει καλη ανταποκριση γραμμης.. πχ με 2-3 ατομα μεσα κολλαει το συμπαν

Κάνει αποσύνδεση το dsl ή το wifi ? 

Εχεις ασύρματο κοντά στο ρούτερ μήπως ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aGka8l είπε

Κάνει αποσύνδεση το dsl ή το wifi ? 

Εχεις ασύρματο κοντά στο ρούτερ μήπως ?

Και στα 2 κανει αποσυνδεση αρκετες φορες... Συνδεονται κανα 3 ατομα με wifi και εγω με καλωδιο στο pc. Εχω παρει στον ote δεν ξερω και εγω ποσες φορες κανουν επανακκινησεις απο μεσα το φτιαχνουν για λιγες ωρες και παλι το ιδιο.. Ηρθε τεχνικος και μου ειπε παρε αλλο ρουτερ για να ηρεμησεις εμεις και να σου δωσουμε αλλο ρουτερ κατι παρομοιο θα ειναι δεν θα σου κανει δουλεια..

Δημοσ.

εφόσον το τηλέφωνο συνδέεται στο μόντεμ, συσκευή έτσι απλά δεν μπορείς να αλλάξεις γιατί έχεις voip τηλεφωνία.

Είτε θα ζητήσεις απο τον πάροχο να σου δώσει τους κωδικούς και θα βρεις κάποιο μοντεμ με υποστήριξη voip είτε θα πάρεις άλλη συσκευή(σαν το tp link που πόσταρες) και πάνω του θα κουμπώσεις το speedport για να έχεις τηλέφωνο (χρειάζονται ρυθμίσεις όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω)

Δημοσ.

Για μένα ότι έχει μέχρι 50-60 ευρώ είναι ισάξια του παρόχου . Κακως δεν σου άλλαξε ρούτερ αφού παραδέχτηκε ότι έχει θέμα .αν μπορείς δώσε μας στατιστικά γραμμής γτ αν βάλεις από σε bridge άλλο ρούτερ πάλι αυτό θα χάνει το συγχρονισμό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...