panospanagiotopoulos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα ξέρουμε πότε θα ειναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα το Χ6? για την ωρα νομίζω μπορεί να το βρει κανείς μόνο στη κίνα.
panospanagiotopoulos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Το κοιτουσα αλλα ειπα να παω σε νοκια , το 7 plus δεν το φθανω οποτε ψαχνοντας σε διαφορα σαιτ μου το συνεκριναν με το νοκια 6. ψαχνοντας και αλλο βεβαια ειδα οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα . πιστευεις οτι δεν αξιζει να περιμενω ?
saruman123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, panospanagiotopoulos είπε Το κοιτουσα αλλα ειπα να παω σε νοκια , το 7 plus δεν το φθανω οποτε ψαχνοντας σε διαφορα σαιτ μου το συνεκριναν με το νοκια 6. ψαχνοντας και αλλο βεβαια ειδα οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα . πιστευεις οτι δεν αξιζει να περιμενω ? Εκτός από το stock android δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο αξιόλογο.
panospanagiotopoulos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 προτεινεις δηλαδη το redmi note5 ? μπορω να παω και στο 64Gb που εχει και δωροεπιταγη απο κωτσοβολο 50 ευρω που θα κανω και καποιες αλλες αγορες ? μου προτειναν και το sony experia xa2. η χρηση που κανω ειναι κυριως facebook twitter δεν καιγομαι για τη καμερα , με ενδιαφερει κυριως η αξιοπιστια και να αντεχει λιγο η μπαταρια . ευχαρισω
saruman123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, panospanagiotopoulos είπε προτεινεις δηλαδη το redmi note5 ? μπορω να παω και στο 64Gb που εχει και δωροεπιταγη απο κωτσοβολο 50 ευρω που θα κανω και καποιες αλλες αγορες ? μου προτειναν και το sony experia xa2. η χρηση που κανω ειναι κυριως facebook twitter δεν καιγομαι για τη καμερα , με ενδιαφερει κυριως η αξιοπιστια και να αντεχει λιγο η μπαταρια . ευχαρισω Στο note 5 να πας. Και αν σε συμφέρει από Κωτσόβολο θα έχεις και διετή εγγύηση από την Info Quest(αχρείαστη να είναι)
paragontikos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 το νοκια χ6 ειναι αποκλειστικα για Κινα αποτι εχω διαβασει, αρα μονο απο κινεζομαγαζα προς το παρον.. επισης ειναι πιθανο να μην εχει την B20
saruman123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akamar είπε Προσωπικα το περιμένω και είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα xiaomi από ότι είδα σε πολλές συγκρίσεις στο YouTube 🤣 Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα