Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ILIAS GR είπε

Ο άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο θηρίο και μακάρι ο Θεός ποτέ να μην τον κάνει να δοκιμάζει τις αντοχές του….  

Το έχω δει και γω αυτό το ρητό αλλά δε θυμάμαι αν το χει πει ο Ηράκλειτος, ο Καζαντζάκης ή ο Τζόνι Ντεπ.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 minutes ago, Speculoos said:

Το έχω δει και γω αυτό το ρητό αλλά δε θυμάμαι αν το χει πει ο Ηράκλειτος, ο Καζαντζάκης ή ο Τζόνι Ντεπ.

Το έχει πει για εμάς τους Έλληνες ο Σόιμπλε και η Μέρκελ! 🤣🤣

Δημοσ.

Μια από τα ίδια 11 με 7 το πρωί εκτός από τις πρώτες δύο τρείς μέρες μετά  γίνεται συνήθεια και είσαι οκ. Αυτό που κάνω εγώ είναι να έχω παρά πολύ φως στην δουλειά και όταν φεύγω και πάω για ύπνο τέρμα σκοτάδι στο δωμάτιο δλδ κάπως να μπερδεψω τον οργανισμό μου. Πάντα ξυπνάω 3 και κάτι το μεσημέρι και κοιμάμαι για καμία ωρίτσα ξανά στις 8 το απόγευμα, άμα χυθω όλη μέρα στο κρεβάτι μετά δεν την παλεύω καθόλου στην δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Προσωπικά το ξενύχτι λόγω δουλειάς με επηρεάζει αρνητικά σωματικά και ψυχολογικά.Μου προκαλεί περισσότερα νεύρα και άγχος.Επίσης λιγότερη όρεξη για φαγητό.Ευτυχώς πλέον ξενυχτάω πολύ λιγότερο.

Ίσως και περισσότερη, πολλές φορές.

Δημοσ.
Στις 17/7/2018 στις 9:22 ΜΜ, maxim. είπε

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις,

η δουλεια ειναι ρεσεψιονιστ σε ξενοδοχειο.

Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι ο νυχτερινος υπνος δεν αναπληρωνεται και με την παροδο του χρονου θα νοιωθω ολο και πιο πολυ κουρασμενος.

Να αναφερομαι κι εγω μερικα tips... 1ον ασε τους καφεδες.. να κοιτας να τρως ποιοτικο φαγητο πληρης γευμα πριν την δουλεια γενικα, Οταν σχολας με το καλο μπανακι και ξαπλα, κοιτας να φορτωνεις μπαταριες 7-8 ωρες και αν δεν ισιωνεις πιες κ καφεδακι, 2ον Οπως λενε πολλοι.. θεμα συνηθειας.... Παιζει ρολο βεβαια κ η ηλικια... Οταν ειμουν 17 και δουλευα μπουζουκια ξενυχτουσα ως και 3 μερες σερι.. Τωρα στα 28 μου οχι απλα δεν το ρισκαρω... απλα γελαω και φυσικα δεν ειναι εφικτο να το κανω για πολλους και διαφορους λογους,  3ον υπαρχουν κ αλλες βαρδιες... συζητησε το δεν ειναι ντροπη... αν οχι τωρα, περιμενε κανα 2μηνο τουλαχιστον, δεν δαγκωνει κανεις ανθρωποι ειμαστε.  4ον Μπορεις να "σκοτωσεις" την ωρα σου με πολλα πραγματα, αξιοποιησε το σωστα, τελος ναι ειναι πακετο αν δουλευεις βραδυ εχει τα καλα και τα κακα του, μην αγχωνεσαι θα τα καταφερεις οπως ολοι μας!! Καλο ξεκινημα ευχομαι.

Δημοσ.

Ο βραδινός ύπνος δεν αναπληρώνεται ποτέ. Το ανθρώπινο βιολογικό ρολόι για κάποιον που δουλεύει νύχτα συνεχόμενα διαταράσσεται σε μεγάλο βαθμό ε με επιπτώσεις στην υγεία, πρόωρη γήρανση, φαινόμενο vertigo, αίσθηση συνεχόμενης κόπωσης κτλ. Αυτό που θα σε βοηθήσει αρκετά είναι να κοιμάσαι 1 με 1 1/2 ώρα πριν τη δουλειά. Και το πρωί όχι υπερβολικά. Δηλαδή αν κοιμάσαι στις 7 ξυπνά πριν τις 12.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δουλεύω 2 το ξημέρωμα με 8 είναι καλύτερο από το 22:00 με 6:00 Όσο αφορά τον ύπνο και την υγεία? 

Υ.Γ Δουλεύω 6 μέρες την εβδομάδα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/9/2019 στις 7:07 ΠΜ, K_ factor είπε

Δουλεύω 2 το ξημέρωμα με 8 είναι καλύτερο από το 22:00 με 6:00 Όσο αφορά τον ύπνο και την υγεία? 

Χειρότερο το το 02:00-08:00, όσο πιο αργά σχολάς,τόσο το χειρότερο.

Δημοσ.
Στις 12/9/2019 στις 7:07 ΠΜ, K_ factor είπε

Εχω δουλέψει σε φουρνο 02.30  - 10.30 οτι χειρότερο.  Το καλυτερο για μενα ειναι 22 - 6 ή 21 - 5 ξερω γω

Δημοσ.

Για όσους το κάναμε χρόνια ξέρουμε ότι το βραδινό είναι κυρίως θέμα ηλικίας.

Όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο εύκολο είναι ειδικά αν το κάνεις σταθερά κάποιες μέρες και το συνηθίσεις.Δυστυχώς όσο μεγαλώνεις το βραδινό γίνεται πιο δύσκολο και πολλές φορές φορές αφόρητο μπορώ να πω.Κάποιες φορές φτάνεις σε σημείο να μην μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά ότι και αν κάνεις.

Συμβουλή.Μία κολάτε σε μία δουλειά που έχει μόνιμα νυχτερινό ωράριο.Κανονίστε με τα χρόνια να βρείτε κάτι χωρίς βραδινές βάρδιες.

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/7/2018 στις 6:17 ΜΜ, Backpacker είπε

Είναι ανάλογα τη δουλειά. Έχω δουλέψει νύχτα μπάρμαν,έχω δουλέψει σαν σεκιουριτάς έχω δουλέψει σε νετ καφέ και έχω δουλέψει μέχρι και βραδινός ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο. Το καθένα εχει τα πλην και τα συν του.  Αν δουλεύεις σερβις ή μπάρα γενικά με κόσμο περνάει μεν πολύ γρήγορα και δεν μπορείς να νυστάξεις αλλά κουράζεσαι πολύ. Απ'την άλλη οταν ημουν σεκιουριτι πραγματικά δεν περνούσε η ώρα. Και ήταν εποχές που δεν υπήρχαν σμαρτφοουνς και ιντερνετ για να περασει η ώρα. Το χα ριξει στα βιβλία και στα καμάκια σε πελάτισες του ξενοδοχειου και των γύρω ξενοδοχείων. 

Σε νετ καφέ ηταν ζωάρα. Περνούσε το 12-8 χωρίς να πάρω χαμπάρι. Λιώσιμο και άγιος ο θεός με ότι παιχνίδι μπορεις να φανταστείς. 
Ειναι ανάλογα τη δουλειά και το μέρος. Αν ειναι καθιστική δουλειά πιστεύω με ένα λαπτοπακι και ιντερνετ μπορεις να το λιώνεις στις σειρές και με τσαταρισμα σε κανα φβ και θα περνάει η ώρα νερό. 

Ύπνος μετά την μέρα και το βράδυ φρεσκαδούρα. Όντως μετά απο πολλούς μηνες βέβαια με μόνιμο ξενύχτι αρχίζει να τα παίζει ο οργανισμός και θα νιώθεις κουρασμένος συνεχώς μέσα στη μέρα και ας κοιμήθηκες και 10 ώρες. 

φιλε μου να ρωτησω οταν ησουν σεκιουριτι σε ξενοδοχειο βραδυνο απο 11 με 7 εκανες περιπολιες γυρω απο το ξενοδοχειο η και εσωτερικα μεσα; και ενα ακομα, σου ειπαν να κανεις και αφιξεις τους πελατες στα δωματια; 

θα το εκτιμουσα να μου απαντησεις. 

Ευχαριστω πετρος κουλπαλης!.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, petros3314 είπε

φιλε μου να ρωτησω οταν ησουν σεκιουριτι σε ξενοδοχειο βραδυνο απο 11 με 7 εκανες περιπολιες γυρω απο το ξενοδοχειο η και εσωτερικα μεσα; και ενα ακομα, σου ειπαν να κανεις και αφιξεις τους πελατες στα δωματια; 

θα το εκτιμουσα να μου απαντησεις. 

Ευχαριστω πετρος κουλπαλης!.

Όπου ήθελα έκανα βασικά...μετά την 01:00 που έκλεινε και το pool bar ήμουν ολομοναχος.
Ναι όταν έρχονταν από βραδυνές πτήσεις τσάρτερ στις 3 ή 4 το ξημέρωμα τους έδινα και τα κλειδια για τα δωματια τους.

Εσωτερικά διαδρόμους και δωμάτια δεν πήγαινα σχεδόν ποτέ εκτός αν βαριόμουν τρομερά.

Δούλευα και σε ξενοδοχείο στα Μάλια βέβαια που εκεί δουλεύουν διαφορετικά από το παραδοσιακό στυλ. 

Δεν είχε καν ρεσεψιον το βράδυ δλδ ήμουν εγώ ολομοναχος και δεν ήμουν καν υπάλληλος του ξενοδοχείου. 
Εταιρεία σεκιουριτι με πλήρωνε. Καλοκαίρι 2005 τώρα αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/2/2022 στις 3:50 ΜΜ, Backpacker είπε

Όπου ήθελα έκανα βασικά...μετά την 01:00 που έκλεινε και το pool bar ήμουν ολομοναχος.
Ναι όταν έρχονταν από βραδυνές πτήσεις τσάρτερ στις 3 ή 4 το ξημέρωμα τους έδινα και τα κλειδια για τα δωματια τους.

Εσωτερικά διαδρόμους και δωμάτια δεν πήγαινα σχεδόν ποτέ εκτός αν βαριόμουν τρομερά.

Δούλευα και σε ξενοδοχείο στα Μάλια βέβαια που εκεί δουλεύουν διαφορετικά από το παραδοσιακό στυλ. 

Δεν είχε καν ρεσεψιον το βράδυ δλδ ήμουν εγώ ολομοναχος και δεν ήμουν καν υπάλληλος του ξενοδοχείου. 
Εταιρεία σεκιουριτι με πλήρωνε. Καλοκαίρι 2005 τώρα αυτά.

Ωραιος φιλε μου!εγω ειμαι καλαματα! :),  οταν λες μαλια να υποθεσω κρητη σωστα; κατσε γιατι ενας γνωστος μου δουλευε παλια εκει στον ικαρο, εσυ που ησουν? :D  ikaro , sirens , cactus royal , η καπου αλλου? Ευχαρηστώ ΒαckPacker Την καλημερα μου αλανι και σε ολους!

Πέτρος

Επεξ/σία από petros3314

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...