nikosgkil Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : 750€ Χρήση υπολογιστή : Gaming Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βέροια. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα, αν βολεύει από ένα μόνο το προτιμώ. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Προτιμώ τη συναρμολόγηση από το κατάστημα λόγω έλλειψης χρόνου αλλά αν ανεβαίνει το κόστος το συναρμολογώ κι εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, θα βάλω τα windows 10. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
jeandoumpier Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Από visionstudio.gr Θεσσαλονίκης τα κομμάτια του πύργου, κάνουν συναρμολόγηση. Τα περιφερειακά από websupplies.gr, στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά. Σύνολο 760€ Υ.Γ. Η παραπάνω σύνθεση είναι κατάλληλη αν θέλεις να παίζεις και απαιτητικά παιχνίδια (με παραχωρήσεις στα γραφικά ενίοτε) σε 1080p. Άν όμως είσαι του light gaming, δηλαδή παίζεις κυρίως fortnite,LoL,WoW,CS:GO κτλ, μπορείς να πας και σε amd πλατφόρμα με ενσωματωμένα γραφικά, πιο συγκεκριμένα με μητρική αυτή : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=59281&cat=3 , cpu : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=59155&cat=2 , ram : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49795&cat=4&sub=395&pmanuf=50&sort=3&step=undefined κρατώντας ίδια τα υπόλοιπα κομμάτια, και όλο αυτό το πακέτο (με ίδια περιφερειακά επίσης) θα κοστίσει λιγότερα από 700€. Συνεπώς, αναλόγως του τι εννοείς gaming, θα κάνεις και την ανάλογη επιλογή. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από jeandoumpier
leros2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, nikosgkil είπε Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : 750€ Χρήση υπολογιστή : Gaming Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βέροια. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω θέμα, αν βολεύει από ένα μόνο το προτιμώ. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Προτιμώ τη συναρμολόγηση από το κατάστημα λόγω έλλειψης χρόνου αλλά αν ανεβαίνει το κόστος το συναρμολογώ κι εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, θα βάλω τα windows 10. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα