Προς το περιεχόμενο

video photo creator

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα,

θελω να φτιαξω ενα dvd με φωτογραφιες και βιντεο απο υλικο εκδηλωσεων δημοτικου σχολειου.

Σκεφτομαι να μπορω να κανω και μερικα εφε, πια προγραμματα λετε οτι κανουν καλη δουλεια?

Επεξ/σία από tornado
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Ψάχνω για.........απάντηση !!

😁😁

Δε νομίζω να είναι το καταλληλότερο μέρος, αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι με ικανές γνώσεις θα ήθελα να μου απαντήσετε το εξής : χτες αγόρασα μία ιμιτασιόν arcade κονσόλα. Αυτήν εδώ ---> https://www.entry.com.gr/gadgets/paixnidia-konsoles/retro-entertainment-system-600-games

Τη συνδέω στην τηλεόραση, αλλά δε μπορώ με κανένα τρόπο να τη βρω στο μενού. Παραθέτω φωτογραφίες από την τιβι και το καλώδιο σύνδεσης που υπάρχει στη συσκευασία, μήπως και μπορεί κάποιος να μου πει ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ πρέπει να βάλω τα βυσματάκια. Να πω ότι δοκίμασα και με scart καλώδιο. Έχει εισόδους κόκκινο, κίτρινο και άσπρο. Σύνδεσα τα βύσματα στα αντίστοιχα χρώματα, αλλά τζίφος !! Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να θυμηθώ τα νιάτα μου !!!!  Ευχαριστώ !!!

1.jpg

2.jpg

Το κίτρινο είναι Composite, αυτά που έχει η τηλεόραση είναι Component, δεν "ταιριάζουν". Θα πας στο SCART.
Θέλεις αντάπτορα SCART>3RCA (Κίτρινο, κόκκινο, άσπρο).
1529398322297_scarttorca.jpg.5f2f502c7f3beb338a9101a02d18e370.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...