tornado Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα, θελω να φτιαξω ενα dvd με φωτογραφιες και βιντεο απο υλικο εκδηλωσεων δημοτικου σχολειου. Σκεφτομαι να μπορω να κανω και μερικα εφε, πια προγραμματα λετε οτι κανουν καλη δουλεια? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Εγω δουλευω το pinnacle και ειμαι πολυ ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ψάχνω για.........απάντηση !! 😁😁 Δε νομίζω να είναι το καταλληλότερο μέρος, αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι με ικανές γνώσεις θα ήθελα να μου απαντήσετε το εξής : χτες αγόρασα μία ιμιτασιόν arcade κονσόλα. Αυτήν εδώ ---> https://www.entry.com.gr/gadgets/paixnidia-konsoles/retro-entertainment-system-600-games Τη συνδέω στην τηλεόραση, αλλά δε μπορώ με κανένα τρόπο να τη βρω στο μενού. Παραθέτω φωτογραφίες από την τιβι και το καλώδιο σύνδεσης που υπάρχει στη συσκευασία, μήπως και μπορεί κάποιος να μου πει ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ πρέπει να βάλω τα βυσματάκια. Να πω ότι δοκίμασα και με scart καλώδιο. Έχει εισόδους κόκκινο, κίτρινο και άσπρο. Σύνδεσα τα βύσματα στα αντίστοιχα χρώματα, αλλά τζίφος !! Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να θυμηθώ τα νιάτα μου !!!! Ευχαριστώ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Το κίτρινο είναι Composite, αυτά που έχει η τηλεόραση είναι Component, δεν "ταιριάζουν". Θα πας στο SCART. Θέλεις αντάπτορα SCART>3RCA (Κίτρινο, κόκκινο, άσπρο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα