jimmy213 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μια ερώτηση (αν πρέπει να ανοίξω νέο thread, ευχαρίστως να το κάνω). Ψάχνει ο πατέρας μου να αλλάξει λάστιχα αυτή την περίοδο (Saab 9-3 2009 1.8L || 225/45 R17). Ένας του προτείνει τα Bridgestone Turanza T005, άλλος τα Hankook Ventus V12 Evo2 K120, ο ίδιος έχει δει και τα Bridgestone Potenza S001. Και τα τρία είναι θερινά. Αυτή τη στιγμή φοράει τα Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 τα οποία δεν θα τα ξαναέβαζε (απ' ό,τι κατάλαβα). Ξέρετε κάποιο από αυτά τα λάστιχα; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Έχω από 20 Αυγούστου τα T005 σε σχετικά βαρυ αυτοκίνητο τα θεωρώ ιδανικά (alfa 147). Γενικά μικρή εμπειρία από ελαστικά αλλά σε σχέση με michelin energy και michelin pilot που τα έχω οδηγήσει έχουν καλύτερα κρατήματα τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα goodyear performance grip και τα continetal premium impact. Διάβασα ότι έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και για αυτό τα προτίμησα όπως και ότι έχουν αντοχή σε λακούβες και πεζοδρόμια. Διάσταση 195/60/15. Χρήση κυρίως μικρές διαδρομές Αθήνα αλλά και "γρήγορες" εκδρομές σε διαδρομές κοντά στην Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Τα νεα ελαστικα που εβαλα, ειναι τα continental all season. Τα εχει κανεις να πει πραγματικες εντυπωσεις στο δρομο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilkor Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Τα φόρεσα τον Ιούνιο του 2019 σε Ford Fiesta Eco 100ps λόγω μετανάστευσης στη Γερμανία. Καλό κράτημα σε βροχή και λίγο χιόνι, αλλά γρήγορη φθορά, τα άλλαξα στα 3 χρόνια με λιγότερα από 20Κ χλμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, ilkor είπε Τα φόρεσα τον Ιούνιο του 2019 σε Ford Fiesta Eco 100ps λόγω μετανάστευσης στη Γερμανία. Καλό κράτημα σε βροχή και λίγο χιόνι, αλλά γρήγορη φθορά, τα άλλαξα στα 3 χρόνια με λιγότερα από 20Κ χλμ. Δεν συνιστά "γρήγορη φθορά" η περίπτωσή σου. Τα 3 χρόνια -ακινησίας μάλιστα- είναι το πρόβλημα και όχι τα 20Κ χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα