gia_nnis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, GBorb είπε Εχω το Audi A3 1600 του (2001) και φοραει Michelin 225/45/17 Ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα και θελω να παω σε 4 εποχων μοντελο. Το αυτοκινητο εχει σκληρες αναρτησεις. Κοιτουσα τα https://www.skroutz.gr/s/12533223/Continental-All-Season-Contact-225-45R17-94V.html Καμια ιδεα κανεις? https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/m/5811/Falken.html?keyphrase=225%2F45%2F17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gia_nnis είπε https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/m/5811/Falken.html?keyphrase=225%2F45%2F17 Σε ευχαριστω για την συμβολη σου στο topic. Δεν εχω ακουσει ξανα για την μαρκα αυτη και απο οτι βλεπω εχει ιδιες τιμες με επωνυμα. Επισης παρατηρησα οτι κανουν παραπανω θορυβο απο τα υπολοιπα. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από GBorb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, GBorb είπε Σε ευχαριστω για την συμβολη σου στο topic. Δεν εχω ακουσει ξανα για την μαρκα αυτη και απο οτι βλεπω εχει ιδιες τιμες με επωνυμα. Επισης παρατηρησα οτι κανουν παραπανω θορυβο απο τα υπολοιπα. Στην πραγματικοτητα ειναι εφαμιλλο με ενα καλο επωνυμο και θελει ψαξιμο απο που θα το βαλεις για να κατεβει η τιμη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, GBorb είπε Οτι θα φθαρουν ποιο γρηγορα το ξερω. Ειναι λογικο. Ποιο πολυ με απασχολει η ασφαλεια και για χειμωνα και για καλοκαιρι Τα ελαστικά "4 εποχών" είναι εξ ορισμού μια υποχώρηση στην ασφάλεια, ο μόνος τρόπος για να μην κάνεις καμία τέτοια υποχώρηση είναι να αγοράσεις και χειμερινά και καλοκαιρινά λάστιχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μια διευκρίνηση. Τα 4 εποχών δεν σημαίνει ότι έχει πιο καλή γόμα, ή κρατάει καλύτερα. Σημαίνει ότι το υλικό που είναι φτιαγμένο το ελαστικό, αντέχει χαμηλότερη θερμοκρασία από τους 7C όπου τα τυπικά καλοκαιρινά ελαστικά γίνονται-πέτρα-ξύλο-χάνουν ελαστικότητα. Συνήθως όμως, τα 4 εποχών έχουν περισσότερες αυλακώσεις για βρεγμένο οδόστρωμα. Τα χειμερινά είναι πολύ ανώτερα από τα 4 εποχών στο κρύο και στη βροχή. Τα καλοκαιρινά/θερινά είναι τραίνο μπροστά στα 4 εποχών, ειδικά σε υψηλές θερμοκρασίες τα 4 εποχών θα σκληρίζουν και θα χάνουν πρόσφυση. Γενικώς τα 4 εποχών είναι για μια οικονομική-συμβατική λύση για να έχει ελαστικό το αυτοκίνητο. Να σημειωθεί επίσης ότι θα τρως περισσότερο καύσιμο σε σχέση με τα καλοκαιρινά. Προσωπικά δε θα τα συνιστούσα σε κανέναν-εκτός αν κάνεις καθημερινώς το πολύ 10km για να πας στη δουλειά σου και τίποτα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Τα 4 εποχών είναι μια καλη λύση για μικρά αυτοκίνητα,λίγων κυβικων, που κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες και που κινούνται κυρίως σε ημιορεινές περιοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Αν είναι τόσο χάλια γιατί είναι τόσο πιο ακριβά από τα καλοκαιρινά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) bridgestone turanza t005 michelin crossclimate + Αν έχεις χρόνο και όρεξη για διάβασμα https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=35915 Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 17/7/2018 στις 4:45 ΜΜ, GBorb είπε Εχω το Audi A3 1600 του (2001) και φοραει Michelin 225/45/17 Ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα και θελω να παω σε 4 εποχων μοντελο. Το αυτοκινητο εχει σκληρες αναρτησεις. Κοιτουσα τα https://www.skroutz.gr/s/12533223/Continental-All-Season-Contact-225-45R17-94V.html Καμια ιδεα κανεις? βαλε τα premium contct και εισαι οκ.continental πολυ καλο λαστιχο.πολυ καλη επιλογη.ασε τους αλλους να λενε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 18/7/2018 στις 2:33 ΜΜ, GBorb είπε Σε ευχαριστω για την συμβολη σου στο topic. Δεν εχω ακουσει ξανα για την μαρκα αυτη και απο οτι βλεπω εχει ιδιες τιμες με επωνυμα. Επισης παρατηρησα οτι κανουν παραπανω θορυβο απο τα υπολοιπα. Τα Falken είναι εξαιρετικά. Προσωπικά θα κοιτούσα ανάμεσα σε αυτά και σε Goodyear. Και αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Joshua ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 18/7/2018 στις 8:49 ΜΜ, GBorb είπε Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Αν είναι τόσο χάλια γιατί είναι τόσο πιο ακριβά από τα καλοκαιρινά; Δεν είπε κανείς ότι είναι χαλια,ειδικά αν πας σε επώνυμες μάρκες. Απλα είναι μια μεσαία λύση. Δεν είναι για το καλοκαίρι τόσο καλά όσο τα θερινά και δεν είναι το χειμώνα τόσο καλά όσο τα χειμερινά. Είναι ανάλογα το που κατοικεις και που κινείσαι κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Σημερα παω στον μαστορα. Οποιο βρω ποιο φτηνο απο τα παρακατω αυτο θα βαλω. Nokian Weatherproof 225/45R17 94V Michelin CrossClimate 225/45R17 94W Continental All Season Contact 225/45R17 94V Σας ευχαριστω για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίξω καινούριο thread, γενικά τι λάστιχα αξίζουν στις μέρες μας? Έχω Bridgestone και θελω να αλλάξω γιατί θέλουν αλλαγή, έχετε να προτείνεται καμία μάρκα καλή και όσο γίνεται να μην είναι και πολύ ακριβή? Να πάω πάλι με bridgestone? Δεν έχω παράπονο αλλά λέω μήπως παίζει κάτι καλύτερο στην αγορά. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, trelo_kotopoulo είπε Για να μην ανοίξω καινούριο thread, γενικά τι λάστιχα αξίζουν στις μέρες μας? Έχω Bridgestone και θελω να αλλάξω γιατί θέλουν αλλαγή, έχετε να προτείνεται καμία μάρκα καλή και όσο γίνεται να μην είναι και πολύ ακριβή? Να πάω πάλι με bridgestone? Δεν έχω παράπονο αλλά λέω μήπως παίζει κάτι καλύτερο στην αγορά. Κάνε ενα κόπο και διάβασε τι γράφουμε , δεν ειναι πολλές απαντήσεις .. και επίσης κάνεις μια γενική ερώτηση ... Ούτε διαστάσεις αναφέρεις , ούτε χρήση , ούτε μοντέλο αυτοκινήτου ... Ότι έχει προταθεί προηγουμένως βγαίνει σε πολλές διαστάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Καλησπερα και απο εμενα, και εγω παω για αλλαγη τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβριου... Τωρα φοραει 195/55/16 ενα Corsa του 08 1400cc. Σκεφτομουν για αρχη να αλλαξω διασταση σε 205/55/16 μιας και ειναι περιπου 100ευρο πιο φτηνο το σετ λογω πιο κοινης διαστασης. Το manual το γραφει σαν πιθανη εκδοχη οποτε υποθετω δεν υπαρχει προβλημα με αυτο. Τωρα για μαρκες κτλπ κοιταω τα εξης: Dunlop blurespones Goodyear Efficientgrip Perfornamce Πως τα βλεπετε?Καποια αλλη επιλογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα