GBorb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Εχω το Audi A3 1600 του (2001) και φοραει Michelin 225/45/17 Ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα και θελω να παω σε 4 εποχων μοντελο. Το αυτοκινητο εχει σκληρες αναρτησεις. Κοιτουσα τα https://www.skroutz.gr/s/12533223/Continental-All-Season-Contact-225-45R17-94V.html Καμια ιδεα κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Απλα να ξέρεις οτι τα 4 εποχών είναι 80% καλοκαιρινά και 20% χειμερινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GBorb είπε Εχω το Audi A3 1600 του (2001) και φοραει Michelin 225/45/17 Ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα και θελω να παω σε 4 εποχων μοντελο. Το αυτοκινητο εχει σκληρες αναρτησεις. Κοιτουσα τα https://www.skroutz.gr/s/12533223/Continental-All-Season-Contact-225-45R17-94V.html Καμια ιδεα κανεις? Εγώ δεν έχω προσωπική ιδέα, και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν αρχίσουμε να μιλάμε για λάστιχα θα πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και άκρη δεν θα βγαίνει. Πραγματικά το θέμα με τα ελαστικά είναι προσωπικό και εξαρτάται από πολλά πράγματα. Τώρα σε γενικές γραμμές αν μιλήσω, εγώ δεν θα το έβαζα γιατί θα είσαι συμβιβασμένος σε όλες τις εποχές αλλά ειδικά το καλοκαίρι. Στην Ελλάδα, και ειδικά αν δεν μένεις σε βουνό, δεν θα πρότεινα τέτοιο λάστιχο. Σίγουρα θα είναι καλό σε βροχές, αλλά όχι σαν βρόχινο. Σίγουρα θα έχει πρόσφυση ακόμη και σε χιόνι, αλλά λίγη. Το καλοκαίρι όμως θα νιώθεις ότι έκανες πατάτα αφού δεν είναι asymetric το patern του άρα δεν θα έχει ωραία αίσθηση σε γρήγορη οδήγηση. Επίσης, στο χώμα δεν σε κόβω να το βάζεις αφού λες έχεις σκληρή ανάρτηση. Άστο καλύτερα φίλε μου Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Rzarector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Michelin να βάλεις,Primacy ή Pilot.Αλλά ρε μάστορα 225 λάστιχο σε 1600αρι τι το θές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Invader είπε Michelin να βάλεις,Primacy ή Pilot.Αλλά ρε μάστορα 225 λάστιχο σε 1600αρι τι το θές? Αν έρχεται με τέτοια μπορεί να τα αλλάξει; Γιατί κι εμένα είναι 1400 και με αυτή τη διάσταση έρχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 44 λεπτά πριν, Invader είπε Michelin να βάλεις,Primacy ή Pilot.Αλλά ρε μάστορα 225 λάστιχο σε 1600αρι τι το θές? Τα Pilot και primacy δεν βγαίνουν σε 4 εποχών,μονο τα crosscimate. 41 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν έρχεται με τέτοια μπορεί να τα αλλάξει; Γιατί κι εμένα είναι 1400 και με αυτή τη διάσταση έρχεται. 225 λάστιχο σε 1400 κυβικά χωρίς παραγγελία από το εργοστάσιο λίγο δύσκολο.Σε τι αμάξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Τα Pilot και primacy δεν βγαίνουν σε 4 εποχών,μονο τα crosscimate. 225 λάστιχο σε 1400 κυβικά χωρίς παραγγελία από το εργοστάσιο λίγο δύσκολο.Σε τι αμάξι; Fiat bravo η sport έκδοση. Έτσι έβγαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, jmmys είπε Τα Pilot και primacy δεν βγαίνουν σε 4 εποχών,μονο τα crosscimate. 225 λάστιχο σε 1400 κυβικά χωρίς παραγγελία από το εργοστάσιο λίγο δύσκολο.Σε τι αμάξι; Και εμένα μαμά είναι 1400 με 225 45 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Με αυτές τις διαστάσεις το πήρα. Μένω Θεσσαλονίκη και το χειμώνα κάνω εξορμήσεις σε βουνά. Σήμερα είδα και τα ΝΟΚΙΑΝ και άκουσα καλά λόγια. Είμαι ανάμεσα στα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 235/45/17 και εγώ από εργοστάσιο σε 1400. Όσο για τα 4 εποχων δεν θα τα συνιστούσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Αναμεσα σε αυτα τα 2 τα ΝΟΚΙΑΝ δειχνουν πιο χειμερινα ενω τα michelin πιο θερινα. Αναλογως που κανεις τα πολλα χλμ, και τα 2 θα σε καλυψουν στον ελαφρυ ελληνικο χειμωνα αλλα θα υποφερουν το καλοκαιρι. Εναλλακτικα αν πας τακτικα βουνο θα μπορουσες να βαλεις ενα 195/65/15 με νεα ζαντα για τον χειμωνα και να βαζεις ενα απλο θερινο τους υπολοιπους 8 μηνες. Δεν θα βγει πολυ πιο ακριβα σε σχεση με τα πανακριβα 4εποχων, θα σε βγαλουν και τα 2 παραπανω χλμ-χρονια και το κυριωτερο, στα χιονια το χειμερινο στενο λαστιχο θα παταει πολυ καλυτερα. Αυτο εκανα εγω οταν σκεφτομουν να βαλω 4 εποχων, πηρα 2 σετ και ησυχασα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπαινω σε διαδικασια να εχω καλοκαιρινα και χειμερινα λαστιχα για τον απλο λογο οτι δεν εχω χωρο να τα βαζω. Ουτε μπορω να τα φορτωνω στο αυτοκινητο για να μεταφερω στο συνεργειο να μου τα αλλαζει. Δεν χωρανε στον αμαξι. Εχω καταληξει αναμεσα στα 2 Nokian Weatherproof 225/45R17 94V Michelin CrossClimate 225/45R17 94W Αυτο που με προβληματιζει ειναι το καλοκαιρι τι συμπεριφορα θα εχουν και αν τα επιρρεαζει πολυ εως επικινδυνα η υψηλη θερμοκρασια. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από GBorb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Η υψηλη θερμοκρασια πιο πολυ στο θεμα φθορας πρεπει να σε απασχολει παρα οτι θα σκασουν η κατι τετοιο. Σιγουρα δεν θα εχουν την προσφυση ενος καλου θερινου αλλα οχι και επικινδυνα. Δες εδω τις αξιολογησεις, για τα λεφτα τους μια χαρα δειχνουν τα continental http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/AllSeasonContact.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Πάρε και ένα συγκριτικό ελαστικών 4 εποχών: https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/MEGA-TEST-Dokimh-elastikwn-tessarwn-epoxwn-sth-diastash-20555-R16_157198.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Οτι θα φθαρουν ποιο γρηγορα το ξερω. Ειναι λογικο. Ποιο πολυ με απασχολει η ασφαλεια και για χειμωνα και για καλοκαιρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα