vounisios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Καλησπερα.την βοηθεια σας θελω.αυτες τις μερες εκανα μια επαναγκατασταση προγραμματων καθως & των win 10 που εχω.ολα καλα μεχρι εδω.σιγα σιγα βαζω τα προγραμματα που ειχα.Σημερα ειπα να βαλω και το malwarebytes anti-malware premium,το οποιο σημειωτεον το εχω αγορασμενο με αδεια ετησια.Τι να σας πω τωρα; Σε οποιον browser & αν το γραφω για να μπω στε σελιδα του για κατεβασμα,κλεινει ο browser....τι να σας πω,ειτε στον Chrome,ειτε στον Mozilla,ειτε στον explorer,ειτε με torrent,δεν γινεται τιποτα......σαν τον διαολο με το λιβανι το φοβουνται ολοι...Ενω οτι αλλο πληκτρολογησω,ειναι οκ,μπαινω κανονικα στις σελιδες...Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.Τι να φταιει αραγε;σας ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Έχεις μολυνθεί από ιό και σου κόβει τις σελίδες για να μην κατεβάσεις το πρόγραμμα. Προσπάθησε να κατεβάσεις το eset online scanner να δεις αν θα σε αφήσει ή το adwcleaner. Επίσης δοκίμασε να κατεβάσεις το mbam από το direct link.
isay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 αν έβαλες τιποτα σπασμένα προγράμματα, κάποιο από αυτά (ή τα σπαστίρια του) κουβαλά ιο/malware που μολις ανιχνευσει διευθυνση από "το εργαλείο που θα το ξηλώσει" κλείνει το προγραμμα. Υποθέτω ξέρεις οτι τετοια προγράμματα μπορεί να υποκλέπτουν κωδικους και προσωπικά δεδομένα. Μια αλλη λύση (εκτός αυτή του micos) ειναι να κατεβάσεις τα προγράμματα απο αλλο υπολογιστη και να τα φερεις με στικακι για εγκατάσταση. Υποθέτω οτι και εκει ο ιος θα κόβει την εγκατάσταση. Τέλος υπάρχει και η λύση του safe boot
vounisios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καλημερα φιλοι μου...Τελικα,χτες,μεχρι αργα το βραδυ,το <<παλεψα>>αρκετα.δεν μπορει λεω,τοσα χρονια ειμαι εδω μεσα-απο το 2004-θα τη βρω τη λυση...εννοειται,οτι διαβασα & αρκετα απο το Ιντερνετ.Ειπα να μπω & στη Safe Mode,να δω αν μπορω να το κατεβασω το Malwrebytes.Μπηκα,λοιπον,το κατεβασα & το εγκατεστησα ανετα.Μετα ξαναβγηκα.Ξαναδοκιμασα να δω αν μπορω τωρα να κανω εγκατασταση.Ειδα,οτι και στους 3 browsers που δοκιμασα,ολα δουλευανε κανονικα.Τι να πω τωρα.Εκανα και με τα antivirus τα σκαναρισματα που μου ειπε ο φιλος πιο πανω,δεν βρεθηκε κανενας ιος....Σημερα,ειναι ολα οκ χωρις προβλημα....τι να υποθεσω;;;τυχαιο;;;ας μεινουμε στις εμπειριες προς το παρον...τελος καλο,ολα καλα.Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.Γεια σας.
isay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Οταν βάζεις το malwarebytes κάνει και ένα γρήγορο scan, οπως τα antivirus το κάνουν κατά την εγκατάσταση. Ισως βρήκε αυτό που σου δημιουργουσε το προβλημα και το έσκισε. Τεσπα, ολα οκ
micos000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δες αν θέλεις στο ιστορικό και στην καραντίνα του mbam μήπως έχει τίποτα.
vounisios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μολις κοιταξα micos000....τιποτα...παντως εκανε κανα 2, 3 σκαναρισματα....Ολα δουλευουν οκ.και παλι σας ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα