deafman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 24 minutes ago, mants118 said: προσωπικά δε μου αρέσει εκεί που το πάνε σχεδιαστικά σχεδόν όλες οι εταιρείες (μακρόστενα κινητά με σεμεδάκια). Ε ναι ρε φιλε ψαχνομαι τοσο καιρο γιατι δε μπορω να βλεπω τα notch. Τα σεμεδακια θυμιζει. Να σαι καλα. Την κραταω τη φραση να ξερεις. 1
Agony Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 25 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε Μια χαρά. Καθημερινά, μια ντουζίνα κατασκευαστές, όλοι "μεγαθήρια", αποδεικνύουν στη Σαμσουγκάρα (και την... Μήλο, φυσικά ότι μπορούν ανετότατα να κοπιάρουν το προιόν τους (δηλ των Σαμμυ κ Apple) , στο 1/6 (ένα έκτο) της τιμής. Οσοι τρέχετε να αγοράζετε 9άρια και 10άρια με 2 βασικούς μισθούς (ή μήπως τρεις), μετρητά κ' χωρίς καμία δυνατότητα "χρηματοδότησης", ΙΣΩΣ θα πρέπει να προβληματιστείτε. Για ένα (καλό) τζην παντελόνι, ΜΑΡΚΑ ναι, θα πληρώνατε 600 ευρω? Νομιζω ελάχιστοι θα βρεθουν να πουν "ναι". Συμπερασματικά: Ουτε εχω καμία σχέση, ούτε με "νοιάζει". Αυτές πάντως οι υλοποιήσεις, όπως η παρούσα, και άλλων ... 100 κατασκευαστών, και σε αυτή την τιμή, καλύπτουν α-πο-λυ-τα το 90-95% των χρηστών παγκοσμίως. Οι άλλοι είπαμε. Συμμετοχή με τον οβολό τους, μην και ξεμείνει η Σάμμυ από μετρητά (τζιράρει κανένα... ΤΡΙΣ δολλάρια το χρόνο ) Οι ανάγκες και η φτώχια των καταναλωτών είναι απολυτο λογικο να τους σπρώχνει σε κινητα στυλ XIAOMI τα οποια και ενοειτε ότι καλυπτουν τις βασικες ανάγκες τους , πιστευω κάθε λογικος ανθρωπος θα συμφωνήσει σε αυτό . Από εκει και περα όμως υπαρχουν οι μικρες λεπτομέρειες σε όλα τα προιοντα που κανουν την διαφορα , ναι υπαρχουν μπλούζες Lacoste , La Martina 250 euro και μπλούζες Zara 30 euro, ποιοτηκα όμως αν ασχολείσαι με το ειδος είναι η μερα με την νυχτα, το αν αξιζουν την διαφορα στα χρηματα είναι αναλογο του καταθέσεων του καθενα. Το ιδιο ισχύει για τα κινητα , είναι υπερ εκτιμημενα τα Samsung s9, LG v30, iPhone ? ναι είναι όμως υπαρχει λογος για αυτό . Η ποιοτητα κατασκευης , το ότι είναι αδιάβροχα , το ότι είναι military approved, εχουν OLED display, εχουν καλυτερη καμερα, μπορει να εχουν quad dac, να εχουν HDR 10 οθονη , να είναι πολύ λεπτα και ελαφρια σε σχεση με το Τουβλο Note 5 180gr με τα τεραστια Bezels διαστασεις 158.5 x 75.45 x 8.05 όταν το Lg v30 πχ είναι 151.7 x 75.4 x 7.39 158γρ. και καλυτερο body ratio. κτλ κτλ κτλ. Αυτό που θελω να πω με λιγα λογια είναι ότι υπαρχει κοσμος που είναι προθυμος να δοσει περισσοτερα λεφτα για αυτό το κατι επιπλέον . Δεν εγιναν ξαφνικα εξυπνοι οσοι κυκλοφορουν με FIAT punto και κανουν μια χαρα την δουλεια τους , και ηλιθιοι οσοι εχουν Ferrari λογο του ότι δεν είναι VFM . Προσωπικα κατοχος και Xiaomi + LG + Samsung τοσα χρονια και εκτιμω την κάθε μια για διαφορετικούς λογους . 2 2
PhoenixV23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, Agony είπε Δεν εγιναν ξαφνικα εξυπνοι οσοι κυκλοφορουν με FIAT punto και κανουν μια χαρα την δουλεια τους , και ηλιθιοι οσοι εχουν Ferrari λογο του ότι δεν είναι VFM . Μεγάλη κουβέντα, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Σταματήστε επιτέλους να κράζετε αυτούς που γουστάρουν στην τελική να ξοδέψουν χρήματα για κάτι καλύτερο, και μην τους κρίνετε. 1 ώρα πριν, Ghost.Dog είπε Καθημερινά, μια ντουζίνα κατασκευαστές, όλοι "μεγαθήρια", αποδεικνύουν στη Σαμσουγκάρα (και την... Μήλο, φυσικά ότι μπορούν ανετότατα να κοπιάρουν το προιόν τους (δηλ των Σαμμυ κ Apple) , στο 1/6 (ένα έκτο) της τιμής. Οσοι τρέχετε να αγοράζετε 9άρια και 10άρια με 2 βασικούς μισθούς (ή μήπως τρεις), μετρητά κ' χωρίς καμία δυνατότητα "χρηματοδότησης", ΙΣΩΣ θα πρέπει να προβληματιστείτε. Το 1/6 της τιμής ναι, αλλά απο άποψη ποιότητας και αντοχής στον χρόνο τι αναλογία βγαίνει; Γιατί πως να το κάνουμε τώρα, σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που η Samsung και η Apple βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Πρακτικά δεν γίνεται με το 1/6 της τιμής να παίρνεις κάτι ίδιο. Όσον αφορά το κοπιάρισμα στο design, τόση ασχήμια με το notch ας το χαίρονται.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Agony είπε Δεν εγιναν ξαφνικα εξυπνοι οσοι κυκλοφορουν με FIAT punto και κανουν μια χαρα την δουλεια τους , και ηλιθιοι οσοι εχουν Ferrari λογο του ότι δεν είναι VFM . Τον συσχετισμο εξυπναδας με το Fiat να υποθεσω οτι το εκανες ποιητικη αδεία και δεν το εννοεις. Γιατι πρεπει να εισαι φραγκατος και κατω του μετριου iq για να παρεις Fiat, μια και μετα απο λιγο πρεπει να αγορασεις πραγματικο αυτοκινητο (αν δεν αρπαξει φωτια κανενα ταμπλο στο μεταξυ). Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
freegr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Αρκετά καλό αλλά φαίνεται πλαστικό και περιμένουμε καλύτερες επιδόσεις
just for today Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Και δε παιρνω απο δω μεσα κανενα Htc u ultra με sd821 πολυ καλες καμερες κτλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, akamar είπε Είχα fiat punto για 3 χρόνια και ήταν μια χαρά φίλε Ενταξει, κανεις δεν ειναι τελειος. Ολοι κανουν λαθη. 😉
mants118 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, deafman είπε Ε ναι ρε φιλε ψαχνομαι τοσο καιρο γιατι δε μπορω να βλεπω τα notch. Τα σεμεδακια θυμιζει. Να σαι καλα. Την κραταω τη φραση να ξερεις. αναγκαστικά θα πας προς τα πίσω για να βρεις κινητό χωρίς σεμεδάκι!!! (δε θυμάμαι που τον είχα πρωτοδιαβάσει αυτό τον όρο!!!). και προς τα πίσω εννοώ στα κινητά του 2017 2016 2015!!!!
drdedus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Τελικά πόσοι είναι αυτοί που πληρώνουν το κατι παραπάνω και πόσοι οι "άλλοι"? Πόσοι πήραν δηλαδή αυτά τα κινητά για το κάτι καλύτερο που προσφέρουν και πόσοι για την ψευτολεζαντα? Για να καταλάβω δηλαδή πόσοι ειναι οι "εξυπνοι" που λέει κάποιος απο επάνω... Όσο για τα αυτοκίνητα μπορεί να έχεις 50 αυτοκίνητα απο τρικικλα μέχρι μερικές bmw 850 και να οδηγήσεις punto και να γουστάρεις.. ΠΟΛΎ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ συχνό φαινόμενο, με διάφορες εξηγήσεις.. που ευνοούν όλες τις πλευρές του νομίσματος. Μπορεί βέβαια να οδηγήσεις την φεραρι και να γουστάρεις σε κάποιο δρόμο που αξίζει χωρίς απαραίτητα να τρέξεις και μπορεί να είσαι μέσα σε κίνηση στο ίδιο ύψος με την εξάτμιση χωρίς να μπορείς να κάνεις την.προσπέραση που θα κάνεις με το πουντο καπου αλλου που σε ενοχλεί το ψηλότερο όχημα μπροστά. Μπορεί εντέλει να κλειδώσεις την φεραρι οχι επειδή δεν έχεις τα φράγκα να την κινήσεις αλλά επειδή τελικά το punto ΣΥΧΝΆ η και ΣΥΝΉΘΩΣ κάποιοι θα ελεγαν κάνει καλύτερη δουλειά για έναν ενήλικα.... Πχ για λόγους που ανέφερα και πηγάζουν απο τα παραπάνω.. επειδή χωράνε οι αυλικοί μέσα ευκολοτερα, μπορεί να επιθυμείς να περνάς απαρατήρητος , δεν σε νοιάζει να σου κάψουν/παρατήσεις κάπου, το βρήκες πρώτο στο γκαραζ, ειναι ευκολότερο γενικότερα στην καθημερινότητα και πολλά πολλα ακόμα.. Παρεμπιπτόντως τώρα ήμουν με έναν τέτοιο τύπο που.περιγραφω και μόλις πήρε το rn5 ενθουσιασμένος. Δίπλα του όλοι οι άλλοι που δεν ..... είχαν iphone και Samsung. Οι αλλοι αυτοί ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΌ. Σε αυτό πιστεύω συμφωνούμε οι περισσότεροι. Η μήπως οχι.
deafman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 hours ago, mants118 said: αναγκαστικά θα πας προς τα πίσω για να βρεις κινητό χωρίς σεμεδάκι!!! (δε θυμάμαι που τον είχα πρωτοδιαβάσει αυτό τον όρο!!!). και προς τα πίσω εννοώ στα κινητά του 2017 2016 2015!!!! Ισχυει αλλα πλεον εχω δει τη δυνατοτητα για full screen κινητα και η αληθεια ειναι οτι τα περιμενα απο οταν ημουν πιτσιρικας οποτε πλεον αναμενω μια καλη προσεγγιση σε κατι τετοιο. Που σημαινει οτι κραταω κ αλλο το μπρικι που κουβαλαω 5 χρονια τωρα.
Basilis dodge Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Agony είπε Οι ανάγκες και η φτώχια των καταναλωτών είναι απολυτο λογικο να τους σπρώχνει σε κινητα στυλ XIAOMI τα οποια και ενοειτε ότι καλυπτουν τις βασικες ανάγκες τους , πιστευω κάθε λογικος ανθρωπος θα συμφωνήσει σε αυτό . Από εκει και περα όμως υπαρχουν οι μικρες λεπτομέρειες σε όλα τα προιοντα που κανουν την διαφορα , ναι υπαρχουν μπλούζες Lacoste , La Martina 250 euro και μπλούζες Zara 30 euro, ποιοτηκα όμως αν ασχολείσαι με το ειδος είναι η μερα με την νυχτα, το αν αξιζουν την διαφορα στα χρηματα είναι αναλογο του καταθέσεων του καθενα. Το ιδιο ισχύει για τα κινητα , είναι υπερ εκτιμημενα τα Samsung s9, LG v30, iPhone ? ναι είναι όμως υπαρχει λογος για αυτό . Η ποιοτητα κατασκευης , το ότι είναι αδιάβροχα , το ότι είναι military approved, εχουν OLED display, εχουν καλυτερη καμερα, μπορει να εχουν quad dac, να εχουν HDR 10 οθονη , να είναι πολύ λεπτα και ελαφρια σε σχεση με το Τουβλο Note 5 180gr με τα τεραστια Bezels διαστασεις 158.5 x 75.45 x 8.05 όταν το Lg v30 πχ είναι 151.7 x 75.4 x 7.39 158γρ. και καλυτερο body ratio. κτλ κτλ κτλ. Αυτό που θελω να πω με λιγα λογια είναι ότι υπαρχει κοσμος που είναι προθυμος να δοσει περισσοτερα λεφτα για αυτό το κατι επιπλέον . Δεν εγιναν ξαφνικα εξυπνοι οσοι κυκλοφορουν με FIAT punto και κανουν μια χαρα την δουλεια τους , και ηλιθιοι οσοι εχουν Ferrari λογο του ότι δεν είναι VFM . Προσωπικα κατοχος και Xiaomi + LG + Samsung τοσα χρονια και εκτιμω την κάθε μια για διαφορετικούς λογους . φίλε εγώ θα σου πω αφτο είχα iphone x και alcatel 5 sto τραπέζι πάισαν και τα δυο το alcatel έζησε το apple πέθανε το παραπάνω που πληρώνεις είναι μόνο και μόνο για το brand name διότι σε ταχύτητες το iphone x και το alcatel 5 ειταν ίδια και η δυο τελιες οθόνες προσωπικά προτιμώ ώμος τις alcatel μόνο η κάμερες του iphone x είναι καλύτερες μα με τόσα χρήματα παραπάνω επερνα μια πολύ καλύτεροι καμερα μιας και το alcatel αδιαβροχο και face key και οσα ειχε το iphone x και αυτο με 1000ευρο κατο και με 1/2 ακτινοβολιας Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από Basilis dodge 1
Agony Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Basilis dodge είπε φίλε εγώ θα σου πω αφτο είχα iphone x και alcatel 5 sto τραπέζι πάισαν και τα δυο το alcatel έζησε το apple πέθανε το παραπάνω που πληρώνεις είναι μόνο και μόνο για το brand name διότι σε ταχύτητες το iphone x και το alcatel 5 ειταν ίδια και η δυο τελιες οθόνες προσωπικά προτιμώ ώμος τις alcatel μόνο η κάμερες του iphone x είναι καλύτερες μα με τόσα χρήματα παραπάνω επερνα μια πολύ καλύτεροι καμερα μιας και το alcatel αδιαβροχο και face key και οσα ειχε το iphone x και αυτο με 1000ευρο κατο και με 1/2 ακτινοβολιας Το iphone x σε σχεση με το Alcatel 5. Ιδια ταχύτητα ιδια ποιοτητα οθόνης ? Πραγματικα δυσκολευομαι να το πιστέψω. Δεν εχω δει ποτε απο κοντα το alcatel 5 οποτε δεν μπορω να εχω αποψη.
NiaUu Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Εγω εχω παρει 4 alcatel (2 για μενα και 2 για συγγενεις μου) ενα lg, ενα nokia και ενα samsung. Η καμερα του iphone ειναι η καλυτερη που εχω δει μονο κ μονο λογο των χρωματων.. Βγαινουν τα χρωματα ακριβως οπως ειναι στην πραγματικοτητα. Κατι που κανενα απο τα υπολοιπα κινητα δεν κανει αφου τεινιυν να ειναι πιο κορεσμενα, πιχι το ροζ του ουρανου βγαινει πορτοκαλι. Απ'τα alcatel ουτε ενα απο τα 4 δεν εκλεισε χρονο (οι συγγενεις μου τα χρησιμοποιουσαν μονο για κλησεις) και δεν το συζηταμε οτι δεν συγκρινονται σε γρηγοραδα και ποιοτητα οθονης, καμερας, ηχου με την καμια. Το ιδιο και τα υπολοιπα με το Nokia να ηταν συγκριτικα το καλυτερο αλλα απο καμερα ηταν μαυρο χαλι συν οτι ετρωγε σκαλωματα. Ολα αυτα μαζι δε μου δε μου βγαλαν τα 5 σχεδον χρονια που μου βγαλε το SG Note 3 για το οποιο εδωσα λιγοτερα χρηματα απ οτι εδωσα για ολα τ αλλα μαζι. Του χω αλλαξει τα φωτα απ ολες τις αποψεις αλλα εξακολουθει να πηγαινει σφαιρα ακομα. Του φιλου μου του επεσε το S7 το οποιο ειχε χωρις θηκη.. κατρακυλησε και χτυπησε καμια δεκαρια φορες στα βραχια μεχρι που κατεληξε μεσα στη θαλασσα. Το κινητακι δεν επαθε τιποτα ουτε εξωτερικα ουτε εσωτερικα το χει ακομα και δουλευει τζαμι. Τα iphone ειναι υπερβολικα ευαισθητα και δυχρηστα σε συγκριση με τα android καθως και σου προσφερουν πολυ λιγοτερες επιλογες και παλι συγκρινομενα με τα android. Μονο μια φιλη μου μενει να δοκιμασει android (samsung συγκεκριμενα) απο iphone, ολοι οι υπολοιποι δε ξαναγυρνανε σε iphone πλεον. Πηγα με τον παππου μου και τη μανα μου και βλεπανε κινητα οσο εγω εβλεπα λαπτοπ, χωρις να εχουν ιδεα απ ολα τα κινητα εντυπωσιαστηκαν απο το S9, παει πολυ γρηγορα ελεγε η μανα μου και βγαζει τις καλυτερες φωτογραφιες απ ολα τ αλλα κι ο παππους μου διπλα να λεει αυτο ναι φαινεται καλο κινητο.. Θελω να πω οτι ακομα κι αυτοι που ειναι ασχετοι και ξερουν μονο να σου πουν αν τους αρεσει η οθονη η καμερα κι ο ηχος ξεχωρισαν αυτο απ ολα τ αλλα ενω δεν εχουν ιδεα ουτε απο μοντελα ουτε απο εταιριες ουτε απο τιποτα. Τα xiaomi redmi note 3 κι ενα αλλο αππ τα τελετταια μοντελα τα χουν δοκιμασει μονο 3 ατομα (απ οσα ξερω γω), ομορφα ηταν και πολυ καλα για την τιμη τους δεν το συζηταω, αλλά και στα 3 ατομα μετα απο 2μηνο εως 5μηνο παρουσιασαν προβληματα. Καταρχας και οι 3 λεγανε οτι τρωει σκαλωματα (εκλεινε το κινητο και ξανανοιγε μονο του ή παγωνε κι εμενε ετσι μεχρο να το κλεισουν εκεινοι) οι 2 απο τους 3 ειχαν προβλημα με τις κλησεις, δε μπορουσαν να δεχτουν ουτε και να κανουν κλησεις και ο αλλος ειχε προβλημα με την οθονη η οποια δε δουλευε απο ενα σημειο και μετα και ηθελε αλλαγη. του το αλλαξαν και ξαναπαθε το ιδιο και το δευτερο αλλα σε διαφορετικα σημεια. μετα απο καιρο το επαθε και ο ενας απο τους αλλους δυο. το ιδιο πραγμα με την οθονη. Somy και HTC δεν εχω δοκιμασει και θελω πολυ. Αλλα νιωθω ασφαλεια με της Samsung, εχουν παρει ποσοι συγγενεις ποσοι γνωστοι και ειναι beasts, να μην ειχαν τις σπαστικες pre installed εφαρμογες και να βγαζαν φωτο οπως τα iphone θα ταν οτι πιο τελειο. Μην ξεχναμε και τον δεικτη SAR ε.. 1
Basilis dodge Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 17/7/2018 στις 6:25 ΜΜ, PhoenixV23 είπε Μεγάλη κουβέντα, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Σταματήστε επιτέλους να κράζετε αυτούς που γουστάρουν στην τελική να ξοδέψουν χρήματα για κάτι καλύτερο, και μην τους κρίνετε. Το 1/6 της τιμής ναι, αλλά απο άποψη ποιότητας και αντοχής στον χρόνο τι αναλογία βγαίνει; Γιατί πως να το κάνουμε τώρα, σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που η Samsung και η Apple βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Πρακτικά δεν γίνεται με το 1/6 της τιμής να παίρνεις κάτι ίδιο. Όσον αφορά το κοπιάρισμα στο design, τόση ασχήμια με το notch ας το χαίρονται.. φίλος πάνε δες dodge 70000 δολάρια να διαλύουν 350000 δολαρίων ferrari και τα dodge αποδεδειγμένα κρατούν πολα παραπάνω χρόνια απο τα ferrari αυτο που λες δεν ησχιει αλλο ποσο βαζει για το ονομα η alcatel αλλο η samsung αλλο φορο στην γαλια (διοτι εκι ειδρευει αλλο οτι ανικει σε κινεζικη ετερια ) αλλο κορεα αν το σχευτεις θα δεις οτι εχω δικιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα