Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Έχοντας ανακοινώσει μία σειρά από φθηνά smartphones στην πρόσφατη MWC, η Alcatel συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των smartphone της με μία ακόμα οικονομική πρόταση, το Alcatel 5V.

Με τιμή στα 200 δολάρια, το Alcatel 5V έρχεται με οθόνη 6,2 ιντσών η οποία διαθέτει ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά αλλά και την παρουσία εγκοπής στο πάνω μέρος ακολουθώντας τη «μόδα» της εποχής. Με όμορφη εμφάνιση και πολύ καλή κατασκευή, η συσκευή διαθέτει γυαλί στο πίσω μέρος όπου παράλληλα βρίσκουμε και τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η κύρια κάμερα αποτελείται από δύο αισθητήρες των 12 και 2 megapixel, ο συνδυασμός των οποίων κάνει εφικτές τις bokeh λήψεις. Για τις selfies, υπεύθυνη είναι μια τρίτη κάμερα των 8 megapixel.

Η Alcatel έχει συνεργαστεί με τη Mediatek προκειμένου η δεύτερη να ενσωματώσει το Helio P22 chipset στο 5V, ένα chipset που διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη, και 32GB επέκταση αποθηκευτικού χώρου. H συσκευή τρέχει Android 8.1, και η αυτονομία της αναμένεται να βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 4.000mAh. To Alcatel 5V αναμένεται στην αγορά μέσα στο μήνα.

PhoneArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

ΠΟΤΕ ξανά Alcatel.

Από όταν η TCL πήρε την Alcatel και τα Blackberry όλες οι συσκευές είναι ελεεινές.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsonta είπε

ΠΟΤΕ ξανά Alcatel.

Από όταν η TCL πήρε την Alcatel και τα Blackberry όλες οι συσκευές είναι ελεεινές.

Τι λέτε ρε? Εγώ έχω πάρει 3 και όλα βγήκαν σκυλιά. Στο μόνο που υστερούν είναι οι κάμερες που εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για την τιμή τους κατά τ' άλλα είναι φοβερά. 

Επεξ/σία από Rzarector
Επισκέπτης
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsonta είπε

ΠΟΤΕ ξανά Alcatel.

Καθολου !!! Μια χαρα ειναι για τα λεφτα τους και σκυλια. Τα Alcatel. τα Blackberry δεν εχω αποψη.

Δημοσ.

προσωπικά δε μου αρέσει εκεί που το πάνε σχεδιαστικά σχεδόν όλες οι εταιρείες (μακρόστενα κινητά με σεμεδάκια).

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρά. Καθημερινά, μια ντουζίνα κατασκευαστές, όλοι "μεγαθήρια", αποδεικνύουν στη Σαμσουγκάρα (και την... Μήλο, φυσικά :) ότι μπορούν ανετότατα να κοπιάρουν το προιόν τους (δηλ των Σαμμυ κ Apple) , στο 1/6 (ένα έκτο) της τιμής. Οσοι τρέχετε να αγοράζετε 9άρια και 10άρια με 2 βασικούς μισθούς (ή μήπως τρεις), μετρητά κ' χωρίς καμία δυνατότητα "χρηματοδότησης", ΙΣΩΣ θα πρέπει να προβληματιστείτε. 
Για ένα (καλό) τζην παντελόνι, ΜΑΡΚΑ ναι, θα πληρώνατε 600 ευρω? Νομιζω ελάχιστοι θα βρεθουν να πουν "ναι".
Συμπερασματικά: Ουτε εχω καμία σχέση, ούτε με "νοιάζει". Αυτές πάντως οι υλοποιήσεις, όπως η παρούσα, και άλλων ... 100 κατασκευαστών, και σε αυτή την τιμή, καλύπτουν α-πο-λυ-τα το 90-95% των χρηστών παγκοσμίως. Οι άλλοι είπαμε. Συμμετοχή με τον οβολό τους, μην και ξεμείνει η Σάμμυ από μετρητά (τζιράρει κανένα... ΤΡΙΣ δολλάρια το χρόνο )

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Οθονη που βγάζει

30 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Redmi note 5 6/64.στα 218 όλα μέσα.πιο vfm

VFM ναι συμφωνω όλα μεσα όχι βεβαια του λείπουν αρκετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...