megaklhs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας θέλω να πάρω αυτό εδώ το router για να το βάλω στο σπίτι μου. Αυτήν την στιγμή έχω ένα του ote το οποίο κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις και μετά απο τόσες φορές που έχω καλέσει την εταιρεία θα δοκιμάσω με νεο ρούτερ. Χρειαζομαι να εχω wifi σε 2 οροφους οπου τωρα με το υπαρχων ρουτερ εχω κανονικά. Επίσης χρειάζομαι να έχω και σε έναν υπολογιστή ίντερνετ με καλώδιο ταυτόχρονα. Η σύνδεση μου είναι ote 24mbs και ποιάνω 4-5 mbs. Αυτό εδώ με καλύπτει ; https://www.skroutz.gr/s/10264849/Xiaomi-Mi-WiFi-Router-3.html Επειδή βλέπω στο ίντερνετ κάποιοι λένε ότι έχει διαφορά το modem router και εάν είναι σκέτο ρούτερ δεν κάνει.
jkoukos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Αυτό είναι σκέτο WiFi Router (χωρίς modem). Εσύ θέλεις κανονικό modem/router (άλλη ονομασία xDSL Router). Η λειτουργία modem είναι που κάνει τον συγχρονισμό συνδεόμενη μέσω της τηλεφωνικής γραμμής με το DSLAM. Η λειτουργία router είναι αυτή που κάνει την κλήση ΡΡΡ, παίρνει δημόσια ΙΡ από τον πάροχο, επιτρέπει σύνδεση στο διαδίκτυο και ταυτόχρονα ελέγχει το εσωτερικό μας δίκτυο.
DimitrisM. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μιας και ψαχνομαι για καλυτερο σημα στο σπιτι (εχω ηδη εγκαταστησει extender), να μην "κολλαει" το wifi στο κινητο-υπολογιστη, σκεφτομαι την αγορα αυτου. Εχω voip με ote speedport. Μπορω να το συνδεσω στο speedport και να κερδισω με πιο σταθερο wifi και καλυτερη εμβελεια? Επισης, διαβασα για bridge το speedport για να μη χασω τo voip. Εφικτο να συνδεσω το xiaomi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα