talibanakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, teddy71 είπε Κάνεις ανανέωση για τον ελάχιστο χρόνο στην ασφαλιστική που είσαι, μιας και δεν θα ζητησουν την άδεια κτλπ . Μετά όταν τα παρεις πίσω και όταν ειναι να ληξη η ασφαλεια πας σε αλλη ασφαλιστική. Εληξε η ασφαλεια ηδη και δε θελω να δωσω ουτε φραγκο σε αυτους. Το θεμα ειναι τι γινεται με το προστιμο τωρα.
talibanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στις 17/7/2018 στις 7:21 ΜΜ, Joshua21 είπε Αυτό που λέω είναι εγώ είναι άλλο, γνωστός είχε αφήσει ανασφάλιστο το αυτοκίνητο του για μερικές ημέρες, και όταν πήγε να το ασφαλίσει ο ασφαλιστής του είπε πως το σύστημα δεν τον αφήνει, και ότι θα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο πρώτα. Σημερα παντως που ρωτησα στην ασφαλιστικη μου μου ειπαν οτι τα προστιμα στελνονται μονο σε οσους βρεθουν ανασφαλιστοι τη συγκεκριμενη ημερα που γινεται ο ελεγχος.
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, talibanakos είπε Σημερα παντως που ρωτησα στην ασφαλιστικη μου μου ειπαν οτι τα προστιμα στελνονται μονο σε οσους βρεθουν ανασφαλιστοι τη συγκεκριμενη ημερα που γινεται ο ελεγχος. Είπα εγώ κάτι διαφορετικό?
talibanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Είπα εγώ κάτι διαφορετικό? Στις 17/7/2018 στις 7:21 ΜΜ, Joshua21 είπε Αυτό που λέω είναι εγώ είναι άλλο, γνωστός είχε αφήσει ανασφάλιστο το αυτοκίνητο του για μερικές ημέρες Ετυχε δλδ και επεσε μεσα στον ελεγχο; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από talibanakos
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε ... Ζήσε Μάη μου... 1
talibanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ζήσε Μάη μου... Ε;
talibanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Σπασμένο τηλέφωνο. Καλα απο το συγκεκριμενο χρηστη δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο,καλα να παθω που πηγα να μιλησω σοβαρα 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Τι Ε;, απάντησα πριν κάνεις επεξεργασία το post σου. 4 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ετυχε δλδ και επεσε μεσα στον ελεγχο; Όχι, δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Έγραψα πως ενώ δεν του είχε έρθει κανένα πρόστιμο, το σύστημα ΔΕΝ ΆΦΗΝΕ να ασφαλιστεί το αυτοκίνητο του αν δεν πληρωνόταν πρώτα το πρόστιμο. Τώρα αν εγώ γράφω πως ΔΕΝ του στάλθηκε πρόστιμο και εσύ καταλαβαίνεις ότι του στάλθηκε πρόστιμο, δεν φταίω εγώ.
talibanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι Ε;, απάντησα πριν κάνεις επεξεργασία το post σου. Όχι, δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Έγραψα πως ενώ δεν του είχε έρθει κανένα πρόστιμο, το σύστημα ΔΕΝ ΆΦΗΝΕ να ασφαλιστεί το αυτοκίνητο του αν δεν πληρωνόταν πρώτα το πρόστιμο. Τώρα αν εγώ γράφω πως ΔΕΝ του στάλθηκε πρόστιμο και εσύ καταλαβαίνεις ότι του στάλθηκε πρόστιμο, δεν φταίω εγώ. To oτι δεν εφτασε το προστιμο στα χερια του δε μας ενδιαφερει. Αυτο μπορει να εγινε για διαφορους λογους. Παραπερα δε μπορω να συζητησω μαζι σου και κακως ρωτησα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από talibanakos
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε To oτι δεν εφτασε το προστιμο στα χερια του δε μας ενδιαφερει. Αυτο μπορει να εγινε για διαφορους λογους. Παραπερα δε μπορω να συζητησω μαζι σου και κακως ρωτησα. Άσχετα το τι ενδιαφέρει ή δεν ενδιαφέρει εσένα, τον φίλο τον ενδιέφερε και πολύ μάλιστα μια και δεν μπόρεσε να ασφαλίσει το αυτοκίνητο του. Δεν θα μου λείψεις πάντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα