Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DeathIsCertainNow είπε

Εγώ νομίζω ότι χρειάζεται μια ακόμη έκδοση στις 7,5 ίντσες για να μην μείνει παραπονεμένος ο Hulk. 

7.5" για τον hulk βρε puny human; 17.5" και πάνω 😛 :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τρίτη έκδοση θα είναι η Galaxy S10 Big Bang edition, με μπαταρία που «σκοτώνει» για τους λάτρες του κλασικού... Παλιό, αλλά μου αρέσει!

Να με συγχωρήσουν όσοι μπήκαν να διαβάσουν σοβαρά σχόλια...😜🤣

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.

Θες να βγάλεις 3μοντελα; Βγάλτα βγάλε και ένα Μίκρο όμως και όταν λέω μικρό 4,7 έως 5 μόνο sony μπορεί να πάρει κάποιος που θέλει κινητό μικρό λέμε τωρα με τα bezel που έχει,και Τομπάνο σε επιδόσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Με τίποτα δεν γίνεται στα πλάγια, το sony είχε κοντά 10mm πάχος, το s ειναι και curved......είπε ο γνωστός αναλυτής που γρασαριστικε απο την Samy για να την φέρει στο επίκεντρο, και όλος τυχαίως καμία βδομάδα πριν την κυκλοφορία του iPhone XIV θα γίνει leak ΤΩΝ 1ΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ αυτού τηλέφωνο....Έχει καταντήσει αηδία μετά το 15' το θέμα smartphone , δεν υπάρχει κάτι άλλο να επινοήσουν και παλεύουν στα χιλιοστά και στα mpixel,... μέχρι να βγει κανένα eye-cover holo-lens-neuro-AI ...αν δεν δώσω εντολή στην φραπεδιερα να χτυπήση καφέ ,μόνο με την σκέψη μου , δεν είναι καινοτομία!

Υ.γ. όλο μαλακιες😂 

38 λεπτά πριν, stavros1953 είπε

Θες να βγάλεις 3μοντελα; Βγάλτα βγάλε και ένα Μίκρο όμως και όταν λέω μικρό 4,7 έως 5 μόνο sony μπορεί να πάρει κάποιος που θέλει κινητό μικρό λέμε τωρα με τα bezel που έχει,και Τομπάνο σε επιδόσεις.

Αν το κάνει all screen , πραγματικό bezeless , με 5.8" θα εχει σχεδον το μεγεθος iphone 6

• Like 1
Δημοσ.

τι κανει το P20 pro χα χα χα σαρωνει στα χαρτια γιατι ολα πανω του ειναι κακως υπερχρονισμενα η samsung ηδη ειναι ανωτερη στην καμερα αν και εχει κι αυτη λιγο ενα θεμα με μωβ χρωματισμο στο χαμηλο φως μη τρελαθουμε τωρα παιδια μου ετσι; ακου DXO που δεν εκαναν καθολου τεστ μεχρι προχτες τα iPhone ασε μας κουκλιτσα μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα έπαιξα πολλή ωρα με τα s9 , πέτυχα υπάλληλο της Samsung μια κοπέλα πολυ εξυπηρετική αλλα και κατατοπισμένη. Μου έδειξε σχεδόν κάθε «γωνία» του κινητου, έβαλα κι είδα βίντεο που διάλεγα απο το YouTube και φαίνονταν υπέροχα. Ασχοληθήκαμε πολυ με την κάμερα, βγάλαμε σελφις, “macro” , μου έδειξε πως λειτουργεί το μεταβλητό διάφραγμα κλπ κλπ. 

Θα ήθελα το μέγεθος του s9 έναντι του plus σίγουρα, ομως το plus λόγω ram αποτελεί μονόδρομο ως future proof επιλογή. 

Συγκρινομενο με το Χ με το οποίο επισης ασχολήθηκα, μου φάνηκε αρκετά ‘βαρετό’ για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ γούστα. Ειχα και τα δυο κινητα μπροστά μου με άνεση χρόνου κι αυτο που με έκανε να κολησω ηταν το Samsung. 

Ειδα και το note 9 που ξεφεύγει πολυ βέβαια σε τιμή , τρέχει μια προσφορά στον Κωτσοβολο για άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα. 

Τωρα τα s10 για μένα μπερδεύουν το τοπίο πως θα τιμολογηθουν.

λεγεται πως το μικρότερο θα έχει μια κάμερα, το μεσαίο δυο και το μεγάλο 3. Άρα αν θες διπλή κάμερα σαν του s9+ δε χρειάζεται να περιμένεις το καινούριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...