isay Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, divo είπε isay δεν ειναι μεχρι 50 με τη λογικη του adsl. Ολες οι εταιρειες πλεον δινουν ταχυτητες τουλαχιστον στην Αττικη στο 50αρι απο 40-50. Προσωπικά δεν εχω δει γραμμη μα λιγοτερο απο 45. οι περισσοτερες ειναι 50 μια και οι καμπινες πλεον δινουν κατα βαση vectoring 100 και καποιες 200 Κι όμως είναι, απλώς επειδή στην πλειοψηφία το attainable ειναι πάνω απο 50, στατιστικά ειναι πλέον εύκολο το 45-50, Ο λόγος ειναι οτι πλέον "παιρνουμε" internet κυρίως απο την καμπίνα μας και οχι απο το κέντρο του οτε. Στατιστικά οι αποστάσεις καφαο ειναι πολύ πιο κοντά μας απο το κέντρο. Πάντως ισχύει το έως 50, οπως ισχύει το έως 10, όπως ίσχυε το εως 24 σε adsl. Για τους τυπους έχω δει με τα μάτια μου 32 και 39, με μέτρηση στον κατανεμητή της πολυκατοικίας/σπιτιου. Εννοείται σε καραπομακρυσμένες οικίες, οπου πριν με το ζορι έπιαναν 3-5. Τώρα κάνουν τεμενάδες και ξοδευουν τζάμπα bandwidth που πριν δεν μπορουσαν. 🤣
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Σου έδωσα μια ουσιαστική απάντηση στην αρχική σου τοποθετηση, οτι δεν ισχύει το εως, οχι τι μπορεί να κάνει ο κάτοχος της γραμμή ανα εταιρεία, περιπτωση, κλπ
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δε χρειάζεται να μου ξεκαθαρίσεις τιποτα. Ξέρω τι γίνεται και μην προσπαθείς να το σώσεις με υποπεριπτωσεις. Κάνε ένα κοπο αυριο να πάρεις τις εταιρείες και ρώτα τους, τι εννοουνε με το 50αρι ή το 30αρι. Είναι 50; Είναι Είναι 45-50; Είναι ΕΩΣ 50; Αντίστοιχα ειναι 30; Είναι ΕΩΣ 30; Αν αντι για 50 ειναι 36 (και αντιστοιχα το 30 ειναι 25) τοτε δυνασαι να καταγγείλεις τη συμβαση χωρίς προστιμο; Μην επιμένεις οτι δεν υφίσταται το "εως"
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, isay είπε Μην επιμένεις οτι δεν υφίσταται το "εως" 1 λεπτό πριν, divo είπε Αυτο ακριβως λεω Δεν υπαρχει εως στα vdsl. Δε διαβάζεις προσεκτικά τι γράφω και βάζεις λογια που δεν ειπα
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, divo είπε Δεν χρειαζεται να παρω τηλεφωνο εταιρεία. ξερω πολυ καλα τι βλεπω και τι μπορω να δωσω για να περαστει!!😁😁😁😁 Όπως νομιζεις
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου δώσω δυο εικόνες και θα σταματήσω να ασχολούμαι με την άρνηση σου οτι εκανες λάθος Ελεγχος διαθεσιμότητας (site της cosmote) για δυο αριθμους, ο ενας σε κέντρο πολης και ο δευτερος σε απομακρυσμένο χωρίο. Το ΕΩΣ ειναι ξεκάθαρο. Στο πρώτο πρώτο νουμερο (απο το κέντρο ολης) το atainable ειναι 89+ (το ειδα με τα μάτια μου γιατί εγώ του εστησα τη συνδεση). Με τη δική σου λογική θα επρεπε να λεει ΣΚΕΤΟ 30 και ΣΚΕΤΟ 50. Αμ δε. Και στο site της nova στη διαθεσιμοτητα γράφει ΕΩΣ. Θες να στο ποστάρω κι αυτό ή με πιστευεις; Edit :Κοιταξα και στη voda και σε κάποιο νουμερο εντος πολης (προς τα προάστια), δινει μονο το 30αρι vdsl, οχι το 50αρι. Εννοείται γραφει και εκει ΕΩΣ ******************** Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από isay
temecius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 ρε παιδια εγω τελικα ποτε θα παρω το γαμ**** vdsl ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα